Royal Guardians Nutrient Pack

A cannabis bio-szemlélete a természetes, növényi élénkséget szorgalmazza. Megannyi műtrágya, permetszer eredete a petrolkémiai iparból származik, és előállításuk súlyosan károsítja a bolygót. A Royal Guardians Tápanyag Csomag-féle növénytársítások tápanyagokat és vitaminokat juttatnak be a talajba, míg javítják annak összetételét is - a környezetet károsító hatások nélkül.
 4.5/5 (4) Írja meg a véleményét
€ 3.99 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock

instead of € 4.95

Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (3)

Royal Queen Seeds - Royal Guardians Tápanyag csomag: fenntartható, kiváló minőségű organikus tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok

A Royal Guardian Tápanyag Csomag egy olyan, növénytársításokból összeválogatott csomag, ami vitaminokkal, és ásványi anyagokkal dúsítja majd a talajt. Ez, a cannabis-barát választás, ugyanakkor felerősíti a tápanyagok biohasznosulását a talajban, úgy általában erőteljes növekedést produkálva a kertedben. A többi hozzávaló, persze csak a nap, levegő és víz. Egy mit sem ér, a másik három híján.

Ha ezeket a növényeket is a cannabis-kertedbe fogadod, azok biztosítják majd a létfontosságú tápanyagok zavartalan felvételét, a növény teljes élete folyamán. Néhány variáns köti a nitrogént, majd később, lassan kibocsátja azt, valamint magnéziumot, vasat és foszfort halmoz fel. Más példányok rendkívül fontos vitaminokat és ásványi anyagokat szolgáltatnak, vagy bio-aktívan, vagy pedig száradt mulcs és komposzt képében. A jól fenntartható, és óvatos tápanyag, vitamin, valamint ásványi anyag-felvétel garantálja az életerős cannabis növekedést, és az idilli gyantatermelődést.

A RQS Royal Guardians Tápanyag Csomagját használva biztosan ügyelsz a környezetedre, és biztosíthatod az ökológiai megvalósulást a cannabis-od növekedése alatt. Nem lesz semmi szükséged a mesterséges, vagy lassan kengedő műtrágyákra, vagy az ember által készített, kelát vitaminokra és ásványi anyagokra. Ez a széles, mesterien összeválagott társnövény-csomag biztosítja majd, hogy a cannabis-od megkapja majd az összes tápanyagot, amire szüksége van. Egészen csírától, a nehezebb, bokros, bugás növényekig, ez a természetes módja a cannabis termesztésnek!


  By G. L. on 22/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Facile a faire pousser
  Comment : Tout pousse assez facilement, c'est intéressant de pousser un peu le compagnonnage végétal. Cependant je n'ai pas vu de grande différence, mais bon ca ne peux faire que du bien au sol et faire une barriere à certain insectes avant d'acceder a la plante cultivée.

  By R. K. on 28/May/2019 :
  (5)

  Title : Garten ans sollten hier zuschlagen
  Comment : Habe ich schon früher mit ausgesät und ist sehr empfehlenswert!

  By L. O. on 02/Jan/2019 :
  (3)

  Title : Don’t know yet
  Comment : I have planted them so we will see but I do like the mix


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.