Royal Guardians Nutrient Pack

A cannabis bio-szemlélete a természetes, növényi élénkséget szorgalmazza. Megannyi műtrágya, permetszer eredete a petrolkémiai iparból származik, és előállításuk súlyosan károsítja a bolygót. A Royal Guardians Tápanyag Csomag-féle növénytársítások tápanyagokat és vitaminokat juttatnak be a talajba, míg javítják annak összetételét is - a környezetet károsító hatások nélkül.
 4.00/5 (3) Írja meg a véleményét
€ 3.99 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock

instead of € 4.95

Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Royal Queen Seeds - Royal Guardians Tápanyag csomag: fenntartható, kiváló minőségű organikus tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok

A Royal Guardian Tápanyag Csomag egy olyan, növénytársításokból összeválogatott csomag, ami vitaminokkal, és ásványi anyagokkal dúsítja majd a talajt. Ez, a cannabis-barát választás, ugyanakkor felerősíti a tápanyagok biohasznosulását a talajban, úgy általában erőteljes növekedést produkálva a kertedben. A többi hozzávaló, persze csak a nap, levegő és víz. Egy mit sem ér, a másik három híján.

Ha ezeket a növényeket is a cannabis-kertedbe fogadod, azok biztosítják majd a létfontosságú tápanyagok zavartalan felvételét, a növény teljes élete folyamán. Néhány variáns köti a nitrogént, majd később, lassan kibocsátja azt, valamint magnéziumot, vasat és foszfort halmoz fel. Más példányok rendkívül fontos vitaminokat és ásványi anyagokat szolgáltatnak, vagy bio-aktívan, vagy pedig száradt mulcs és komposzt képében. A jól fenntartható, és óvatos tápanyag, vitamin, valamint ásványi anyag-felvétel garantálja az életerős cannabis növekedést, és az idilli gyantatermelődést.

A RQS Royal Guardians Tápanyag Csomagját használva biztosan ügyelsz a környezetedre, és biztosíthatod az ökológiai megvalósulást a cannabis-od növekedése alatt. Nem lesz semmi szükséged a mesterséges, vagy lassan kengedő műtrágyákra, vagy az ember által készített, kelát vitaminokra és ásványi anyagokra. Ez a széles, mesterien összeválagott társnövény-csomag biztosítja majd, hogy a cannabis-od megkapja majd az összes tápanyagot, amire szüksége van. Egészen csírától, a nehezebb, bokros, bugás növényekig, ez a természetes módja a cannabis termesztésnek!


  By R. K. on 28/May/2019 :
  (5)

  Title : Garten ans sollten hier zuschlagen
  Comment : Habe ich schon früher mit ausgesät und ist sehr empfehlenswert!

  By L. O. on 02/Jan/2019 :
  (3)

  Title : Don’t know yet
  Comment : I have planted them so we will see but I do like the mix


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.