• Royal Guardians Nutrient Pack
 • Cerastium Royal Guardians
 • Alfalfa Royal Guardians
 • Red Clover Royal Guardians
 • Fehér here Royal Guardians
 • Kamilla Royal Guardians

Royal Guardians Nutrient Pack

A cannabis bio-szemlélete a természetes, növényi élénkséget szorgalmazza. Megannyi műtrágya, permetszer eredete a petrolkémiai iparból származik, és előállításuk súlyosan károsítja a bolygót. A Royal Guardians Tápanyag Csomag-féle növénytársítások tápanyagokat és vitaminokat juttatnak be a talajba, míg javítják annak összetételét is - a környezetet károsító hatások nélkül.
(10) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 3.77

€ 3.77 (-0%)

instead of € 4.68

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (7)

Royal Queen Seeds - Royal Guardians Tápanyag csomag: fenntartható, kiváló minőségű organikus tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok

A Royal Guardian Tápanyag Csomag egy olyan, növénytársításokból összeválogatott csomag, ami vitaminokkal, és ásványi anyagokkal dúsítja majd a talajt. Ez, a cannabis-barát választás, ugyanakkor felerősíti a tápanyagok biohasznosulását a talajban, úgy általában erőteljes növekedést produkálva a kertedben. A többi hozzávaló, persze csak a nap, levegő és víz. Egy mit sem ér, a másik három híján.

Ha ezeket a növényeket is a cannabis-kertedbe fogadod, azok biztosítják majd a létfontosságú tápanyagok zavartalan felvételét, a növény teljes élete folyamán. Néhány variáns köti a nitrogént, majd később, lassan kibocsátja azt, valamint magnéziumot, vasat és foszfort halmoz fel. Más példányok rendkívül fontos vitaminokat és ásványi anyagokat szolgáltatnak, vagy bio-aktívan, vagy pedig száradt mulcs és komposzt képében. A jól fenntartható, és óvatos tápanyag, vitamin, valamint ásványi anyag-felvétel garantálja az életerős cannabis növekedést, és az idilli gyantatermelődést.

A RQS Royal Guardians Tápanyag Csomagját használva biztosan ügyelsz a környezetedre, és biztosíthatod az ökológiai megvalósulást a cannabis-od növekedése alatt. Nem lesz semmi szükséged a mesterséges, vagy lassan kengedő műtrágyákra, vagy az ember által készített, kelát vitaminokra és ásványi anyagokra. Ez a széles, mesterien összeválagott társnövény-csomag biztosítja majd, hogy a cannabis-od megkapja majd az összes tápanyagot, amire szüksége van. Egészen csírától, a nehezebb, bokros, bugás növényekig, ez a természetes módja a cannabis termesztésnek!


  Szerző B. V. Ekkor 14/Dec/2021 :

  Megszólítás : mooi effect
  Komment : Zaden komen gemakkelijk uit, zien er goed uit

  Szerző L. H. Ekkor 25/Jan/2021 :

  Megszólítás : goeie combi
  Komment : veel zaden met echt te gekke plantjes

  Szerző M. P. Ekkor 19/Aug/2020 :

  Megszólítás : Bellissimi
  Komment : Semi arrivati nei giusti tempi e bellissimi

  Szerző G. G. Ekkor 14/May/2020 :

  Megszólítás : Pousse tranquillement
  Komment : J ai semé qq graines dans des pots et ça pousse tranquillement ensuite je prendrai chaque pousse et je mettrai dans un pot plus grand au pied et à côté de mes plants mais c est long qd même !

  Szerző G. L. Ekkor 22/Jul/2019 :

  Megszólítás : Facile a faire pousser
  Komment : Tout pousse assez facilement, c'est intéressant de pousser un peu le compagnonnage végétal. Cependant je n'ai pas vu de grande différence, mais bon ca ne peux faire que du bien au sol et faire une barriere à certain insectes avant d'acceder a la plante cultivée.

  Szerző R. K. Ekkor 28/May/2019 :

  Megszólítás : Garten ans sollten hier zuschlagen
  Komment : Habe ich schon früher mit ausgesät und ist sehr empfehlenswert!

  Szerző L. O. Ekkor 02/Jan/2019 :

  Megszólítás : Don’t know yet
  Komment : I have planted them so we will see but I do like the mix


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.