The RQS Blog

.


By Ryan Najjar

Ha szétnézett a desszertek között és meglátta, hogy a Honey Cream is a lehetőségek között szerepel, akkor azt gondoljuk, hogy ezt fogja választani. Javasoljuk, hogy ragaszkodjon a megérzéséhez, amikor legközelebb törzset keres. A gyönyörű, árnyalt és kielégítően édes Honey Cream kiváló kiegészítő minden termesztőhelyhez vagy kerthez. Spanyolországban született, hazájában imádják, de itt az ideje, hogy végigsöpörjön a világon.

A HONEY CREAM GENETIKAI HÁTTERE

Az egyik legfontosabb dolog, amelyet szeretünk ebben a törzsben, a komplexitása. A Honey Cream gyökerei nem egy, nem kettő, hanem három különböző elődtől erednek. Sőt, ami még jobb, minden esetben önmagukban is elismert törzsekről beszélünk.

Az első őse, a BlueBlack, a Blueberry és a Black Domina keresztezése, mindkettő maga is nehézsúlyú. Erőteljesen indica felé hajló törzs, édes és fűszeres bogyós ízéről híres. A második, a Maple Leaf Indica egy őshonos afgán törzsből származik, amely az energikus testi highról ismert. Az utolsó szülő, a White Rhino, afgán, brazil és dél-indiai örökséggel rendelkezik. Amiatt dicsérik, hogy a dohányosokat gyorsan és keményen megüti, majd eufórikus hullámok követik.

A Honey Cream a BlueBlack, a Maple Leaf Indica és a White Rhino genetikai keveréke.

A HONEY CREAM GENETIKAI HÁTTERE

Még a mérsékeltnek mondható 16% THC-vel is képes egyet bemosni a Honey Cream. Mivel mind a három szülő indica, teljesen jogosan számít arra, hogy ez a törzs majd letompítja és megnyugtatja. Függetlenül attól, hogy hosszú nap után lazítani akar, vagy csak a szokásosnál gyorsabban elaludni, erre számíthat. És nem csak a kanapéhoz láncolásban jó. Egyre több gyógyszerhasználó kezdi felkapni ezt a törzset a tünetei kezelése érdekében. Az álmatlansággal, krónikus fájdalommal vagy akár izomfeszüléssel küzdő embereknek enyhülést hozott és mindig jelennek meg új kutatások is

A Honey Cream tompító, álmos high-t okoz, néhányan a tüneteik enyhítésére is alkalmazzák.

A HONEY CREAM ILLATA ÉS AROMÁJA

Biztosak vagyunk abban, hogy amint megemlítettük a nevet, azonnal elindult a nyálelválasztása. Ne aggódjon mi is így jártunk. Először az édes és földes ízek keverékét érzékeli majd. Azonban az aroma a valódi közönségsiker, ezért kapta a nevét is. A helyiséget egyetlen pillanat alatt betölti édes illattal, amely mézre, illetve karamellre emlékezteti. Vannak más illatok és ízek is, amelyek körültáncolják, de az édesség mindegyikben benne van.

A Honey Cream édes és földes ízű, méz és karamell aromával, más finom apróságok mellett.

Honey Cream

Honey Cream

Honey Cream

Genetic background BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 35% Sativa, 65% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 625 - 675 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 250 cm
Harvest time Early October
Effect Psychedelic high

Buy Honey Cream

A HONEY CREAM TERMESZTÉSI JELLEMZŐI

Ha tudja, más indicák hogyan fejlődnek, akkor van fogalma arról, hogyan fog kinézni a Honey Cream. Viszonylag alacsony lesz, maximálisan 1,6m-re nő meg beltéren, kültéren pedig 2,5m-re, de ez nem korlátozza a teljesítményét. Egészen bokros lesz mindenütt, de a tetején teljesen masszív, sűrű, hosszú élettartamú rügyekkel büszkélkedhet. Amikor minden kész, akkor akár 550g/m²-t is betakaríthat beltéren és 675g/növényt a szabadban. A törzzsel kapcsolatos legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a virágzási idő rövidebb, mint valaha. Valójában annyira gyors, hogy 6-7 hét virágzás után készen áll! Ha kültéren termeszt, vegye figyelembe, hogy ez azt jelenti, hogy október elejére esik a betakarítási idő. De ne rohanjon túlságosan; ha kicsit tovább hagyja, az nagyobb hozamokhoz vezet.

• A Honey Cream úgy nő, mint egy klasszikus indica.
• A virágzási szakasz kezdete után 6-7 héttel betakaríthatja.

ZÁRÓ MEGJEGYZÉSEK...

Nem tudjuk elképzelni, hogy nagyon győzködni kellene, hogy a „Honey Cream” nevű törzset válassza, de remélhetőleg ez az áttekintés inspirálta önt. Mély relaxációt, édes ízt és még édesebb illatot hoz, így nagyot nem tévedhet. Például az a tény, hogy gyorsabban készül el, mint a legtöbb növény, valóban verhetetlenné teszi a Honey Cream-et.

• A Honey Cream gyors termesztési idővel, nyugtató hatásokkal, valamint édes illatokkal és ízekkel egy élvonalbeli törzs.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.