• Garlic Mist Regular
 • Garlic Mist Regular

Garlic Mist Regular

A Garlic Mist egy törzs azoknak a kannabisz ínyenceknek, akik egyedülálló ízvilágot keresnek. Olyan high-t ad, amely egyszerre stimulál és nyugtat, valamint egy olyan fokhagymás terpén profilt amely emeli a tétet az ízletes törzsek között.
 5.00/5 (2) Írja meg a véleményét
Magok száma:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 60.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)
 • Vásárlói képek (1)

Garlic Mist: Semmihez sem hasonlítható terpénprofil

Az, hogy a Garlic Mist egyedülálló nem elég kifejező. Ez a törzs valóban igazán különleges. A nemesítők generációról generációra ügyesen javították a kívánt tulajdonságokat, hogy hihetetlen aromákat és erős gyógyító tulajdonságokat hozzanak létre.

A Garlic Mist csípős terpénprofiljának nagy részét a Garlic Bud szülő törzstől örökölte. Ez az indica-domináns fajta először az 1990-es években jelent meg. A törzs pikáns pézsma- és fűszerillatáról volt híres. Egyesítették a Cali Sativa Haze-val, hogy élénk sativa genetika is legyen a keverékben. A Garlic Mist tökéletes egyensúlyt képvisel: 50% sativa genetika és 50% indica.

HATÁSOK, ÍZ ÉS AROMA

A Garlic Mist indica és sativa hatásokat is kínál. Egyenletes genetikai megoszlása rendkívüli módon nyilvánul meg a high-ban. Mikor bongot vagy jointot szív, megtapasztalhatja a sativa-hatásokat. Egy energialöket indul az agy felé, és azonnal javítja a hangulatot. Az érzékek kiélesednek, és nem ritka, hogy kacagni kezd. Végül a high íve egy nyugodt tompító érzéssé csendesül. Az indica hatások elernyesztik az izmokat és enyhítik, csillapítják a fájdalmat.

A Garlic Mist virágai szokatlan, mégis kellemes illatot árasztanak. A virágzási szakaszban a termesztési hely fokhagyma- és fűszeraromákkal van tele. Sokkal intenzívebb illatú, mint a legtöbb törzs, egy igazi ínycsiklandozó élmény. Kissé más terpének kerülnek előtérbe, amikor rágyújt a rügyekre, mivel a fokhagyma, a citrom és a citrus íze körbeforog a nyelvén.

A GARLIC MIST TERMESZTÉSE

A Garlic Mist masszív hozamot ígér beltéren és kültéren is, de inkább az indica növekedési mintát követi. A beltéri növények közepes magasságot érnek el, és 600 g/m² hozamot nyújtanak. A rügyeket várhatóan 65 napos virágzási idő után szüretelheti le. A szabadban termesztett növények szintén közepes magasságúak, de jelentős, növényenként 700g-os hozamot eredményeznek. Hamarosan nem fog kifogyni a rügyekből! A szabadtéri növények október elején készen állnak a betakarításra.

Garlic Mist Regular data sheet
A fajta típusa: Szabályos
THC: 19%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
Magasság beltéren: 90 – 140 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: Original garlic bud x 100% Cali Sativa Haze
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Hatás: Agyi és felemelő hatás
Éghajlat: Mild
Íz: Fűszerek, Fű

  By A. C. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Title : La plus intéressante
  Comment : Elle est très intéressante, je l acheterai cet hiver


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..