40% KEDVEZMÉNY  a Blue Gelato-ra a BLUE2 kóddal

 • Pumpkin Kush Regular
 • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

A Pumpkin Kush édes és fűszeres törzs, tele THC-vel. A high kirobbanó euforikus lelkiállapotot idéz elő.
(7) Írja meg a véleményét
Magok száma:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 65.00

€ 65.00 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (4)

Pumpkin Kush Regular: Kóstolja meg a Pumpkin Pie-t a Lambsbread és a Pre-98 Bubba Kush utódjával

A Pumpkin Kush egzotikus eredetű, rendkívül ízletes fajta. Gyökerei Nyugat-Indiába nyúlnak vissza, egy olyan régióba, amely magas színvonalú földrajzi genetikájáról és örökségfajtáiról ismert. A törzs részben a Lambsbreadből származik, amely egy híres, Jamaicából származó sativa. Raszták és a pszichonauták foglalják imába a törzs nevét, és azt pletykálják, hogy még Bob Marley is ezt szívta.

A tenyésztők engedélyt kaptak a helyi termesztőktől, hogy ezt a trópusi példányt visszajuttassák az Egyesült Államokba. Mikor Észak-Kaliforniába érkezett, akkor egy másik legendás fajtával keresztezték. A Pre-98 Bubba Kush-t a genetikai profil kiegyensúlyozására és a terpéntartalom fokozására használták fel.

A szelektív tenyésztés több generációja után a Pumpkin Kush kilépett a világ elé. A törzs enyhén sativa-domináns. Jellemzője: 60% sativa és 40% indica genetika.

A PUMPKIN KUSH HATÁSAI, ÍZE ÉS AROMÁJA

A Pumpkin Kush olyan high-t hoz létre, amely hat mind a testre, mind az elmére. A sativa és az indica genetika összedolgozik a sokoldalú hatás elérése érdekében. A high szinte azonnal beüt, és euforikus érzéseket kelt. A kreatív gondolatok ellenállás nélkül áramlanak, és mély, filozófikus beszélgetések alakulnak ki. A high ezen része motiváló és serkentő, ezért a Pumkin Kush edzés előttre is kiválóan alkalmas .

Végül a high hatások testi nyugtatóvá csendesednek. Egy vagy két órán belül a test ellazul, és a gondolatok lassulni kezdenek. Ha még van tennivalója, szívjon újra néhány slukkot, hogy újra érezze a stimulációt. Ha a napja a végéhez közeledik, hagyja, hogy a high a nyugtató pihenésig juttassa.

A Pumpkin Kush-nak kis virágai vannak, 20% THC-tartalommal. Rügyei finom illatúak, ízük édes, fűszeres, tökös pitére és virágra emlékeztetnek.

A PUMPKIN KUSH TERMESZTÉSE

A Pumpkin Kush közepes magasságúra nő mind beltéren, mind kültéren. Kiváló választás a korlátozott hellyel rendelkező termesztők számára. Könnyű elrejtve tartani is, így vonzó azoknak, akik nem szeretnék felhívni magukra a figyelmet. A beltéren termesztett növények jó, 525g/m² hozamot biztosítanak 60 napos virágzási idő után. A szabadban termesztett növényektől ajándéknak számító 700g/növény termésre számíthatunk, és október elején készen állnak a betakarításra.

Pumpkin Kush Regular data sheet
A fajta típusa: Szabályos
THC: 20%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 475 - 525 gr/m2
Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
Magasság beltéren: 90 – 140 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
Típus: Sativa 60% Indica 40%
Hatás: Megnyugtató, Tiszta
Éghajlat: Hosszú nyár
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Földes, Gyümölcsös

  Szerző M. F. Ekkor 28/Apr/2022 :

  Megszólítás : Hammer
  Komment : Ich bin sehr überrascht sehr gut und angenehm und sehr zufrieden

  Szerző D. D. Ekkor 12/Nov/2021 :

  Megszólítás : D. D.
  Komment : Erhalten 10 wundervolle Samen, beeindruckende Keimrate 10/10. Schnelle Wurzelbildung und beeindruckendes Wachstum. Starke Streckung im Übergang. Die Blüten selbst scheinen nicht wirklich dicht zu werden, trotz mehrfachen Versuches ist die Pflanze eher Arm was Terpenen angeht. Die kräftige Kräuter Note erinnert an einen Tannenbaum, gerade für außenstehende ist der Geruch ziemlich betörend. Viele kleine Blätter aber alles an Allen ergab es eine sehr gute Ausbeute. Eignet sich bestimmt gut für Kreuzungen mit einem starken Terpenen Partner. Zusammengefasst bei.. 18l Topf, 6 Wochen Vegi, SOG, LST, Erntereif nach 9 Wochen Blüte, im schnitte 80g das Baby

  Szerző M. P. Ekkor 05/Nov/2020 :

  Megszólítás : Michael
  Komment : Good eshop, and super seeds

  Szerző R. L. Ekkor 26/Oct/2020 :

  Megszólítás : Litchidog
  Komment : En extérieur et climat tempéré les plans ont atteint 2mètres et la récolte assez tard vers la fin octobre.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 18323 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.