• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

A Marula Fruit terápiás indica fajta. Szánjon magára egy kis időt a napközben és fektessen be a saját jólétébe. Gyújtson rá a virágaira, meditáljon, és később megköszöni majd magának.
(5) Írja meg a véleményét
Magok száma:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 70.00

€ 70.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 70 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Marula Fruit: készítse fel magát a pihenésre és a relaxációra

A Marula Fruit afrikai eredetű tompító hatású indica. Az öröksége előtt tisztelegve a törzset az ugyanazon a kontinensen lévő Marula-fáról neveztük el. Ezek a nagy és masszív fák olyan gyümölcsöket teremnek, amelyektől a helyi elefántok berúgnak. Bár a mi törzsünk eltérő hatást fejt ki, mindkét fajta kiterjedt lombkoronával és pszichoaktív tulajdonságokkal rendelkezik. A Marula Fruit elkészítéséhez egy egyedülálló területre volt szükség, amelyet a délkelet-afrikai Mozambikban fedeztek fel. Ezt a lenyűgöző példányt egy hatékony, a kaliforniai Mendocino megyéből származó indica fajtával kereszteztük.

Ambiciózus feladat volt összehozni e két törzset a bolygó két különböző oldaláról. Ezzel együtt az eredmény elégedettséggel tölt el bennünket! A Marula Fruit erősen indica-domináns fajta lett, 35% indica és 65% sativa genetika jellemzi. Könnyen termeszthető, elismerésre méltó terméshozamot és gyógyhatásokat kínál.

A MARULA FRUIT HATÁSAI, ÍZE ÉS AROMÁJA

Alábecsülnénk, ha a Marula Fruit-hatását pihentetőnek neveznénk. Hatását nehéz szavakba önteni. Emlékeztet az eufóriára, amelyet egy teljes testmasszázs vagy egy egész éjszakás alvás után érezhetünk. Néhány slukk ezekből a virágokból aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ellazítja az izmokat és oldja a stresszt. A Marula Fruit leveszi a nyomasztó gondokat a válláról, és engedi az elmét kikapcsolni kicsit. Ez nem egy nappali használatra tervezett törzs, hacsak nem akart egy pihenőnapot beiktatni. Esti használatra viszont ideális. Töltsön fel egy bongot vagy vaporizátort a rügyekkel, és egy meneküljön el a külvilágtól egy időre. A virágok átlagosan 20% THC-tartalommal rendelkeznek, katalizálva azt a high-t, amely gyorsan elindul, és hosszú ideig megmarad.

Könnyen látható, hogy a gyógyszerhasználók miért élvezik ennyire a megkönnyebbülést ezzel a törzzsel. Az általa okozott fizikai high hatékonyan csökkenti a fájdalmat, enyhíti a szorongást és legyőzi a stresszt.

Marula Fruit kellemes terpénprofiljával csiklandozza az érzékeket. Virága édes és cukros, cseresznye és vattacukor kellemes hangulatát kelti.

A MARULA FRUIT TERMESZTÉSE

A Marula Fruit abszolút parádés. A termesztők gyorsan felfedezik ezt, amikor a virágzási szakasz megkezdődik. Rügyei szokatlanok, mégis kellemesek a szemnek. Tüskés, karácsonyfa alakúak, nagy mennyiségű viszkózus gyantát termelnek. Olyan strapabíró fajta, amelyhez nincs szükség különösebb termesztési körülményekre - szinte bármilyen környezetben virágzik. A beltéri és a kültéri növényeket egyaránt könnyű kezelni, és közepes magasságúak lesznek. A beltéri növények kielégítő, körülbelül 475g/m² hozamot termelnek 49–53 napos virágzási időszak után. A szabadban termesztett növények hatalmas 650g/növényt teremnek és október elején készen állnak a betakarításra.

Marula Fruit Regular data sheet
A fajta típusa: Szabályos
THC: 20%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
Magasság beltéren: 90 – 140 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Virágzási: 7 - 8 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: Mendocino x Mozambica
Típus: Sativa 65% Indica 35%
Hatás: Fizikailag pihentető, Kiegyensúlyozott, Megnyugtató
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Ananász, Földes, Gyümölcsös

  Szerző S. G. Ekkor 26/Jun/2020 :

  Megszólítás : A découvrir
  Komment : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Szerző J. C. Ekkor 11/May/2020 :

  Megszólítás : Good quality seeds
  Komment : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk