• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

A Marula Fruit terápiás indica fajta. Szánjon magára egy kis időt a napközben és fektessen be a saját jólétébe. Gyújtson rá a virágaira, meditáljon, és később megköszöni majd magának.
Magok száma:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 70.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Marula Fruit: készítse fel magát a pihenésre és a relaxációra

A Marula Fruit afrikai eredetű tompító hatású indica. Az öröksége előtt tisztelegve a törzset az ugyanazon a kontinensen lévő Marula-fáról neveztük el. Ezek a nagy és masszív fák olyan gyümölcsöket teremnek, amelyektől a helyi elefántok berúgnak. Bár a mi törzsünk eltérő hatást fejt ki, mindkét fajta kiterjedt lombkoronával és pszichoaktív tulajdonságokkal rendelkezik. A Marula Fruit elkészítéséhez egy egyedülálló területre volt szükség, amelyet a délkelet-afrikai Mozambikban fedeztek fel. Ezt a lenyűgöző példányt egy hatékony, a kaliforniai Mendocino megyéből származó indica fajtával kereszteztük.

Ambiciózus feladat volt összehozni e két törzset a bolygó két különböző oldaláról. Ezzel együtt az eredmény elégedettséggel tölt el bennünket! A Marula Fruit erősen indica-domináns fajta lett, 75% indica és 25% sativa genetika jellemzi. Könnyen termeszthető, elismerésre méltó terméshozamot és gyógyhatásokat kínál.

A MARULA FRUIT HATÁSAI, ÍZE ÉS AROMÁJA

Alábecsülnénk, ha a Marula Fruit-hatását pihentetőnek neveznénk. Hatását nehéz szavakba önteni. Emlékeztet az eufóriára, amelyet egy teljes testmasszázs vagy egy egész éjszakás alvás után érezhetünk. Néhány slukk ezekből a virágokból aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ellazítja az izmokat és oldja a stresszt. A Marula Fruit leveszi a nyomasztó gondokat a válláról, és engedi az elmét kikapcsolni kicsit. Ez nem egy nappali használatra tervezett törzs, hacsak nem akart egy pihenőnapot beiktatni. Esti használatra viszont ideális. Töltsön fel egy bongot vagy vaporizátort a rügyekkel, és egy meneküljön el a külvilágtól egy időre. A virágok átlagosan 20% THC-tartalommal rendelkeznek, katalizálva azt a high-t, amely gyorsan elindul, és hosszú ideig megmarad.

Könnyen látható, hogy a gyógyszerhasználók miért élvezik ennyire a megkönnyebbülést ezzel a törzzsel. Az általa okozott fizikai high hatékonyan csökkenti a fájdalmat, enyhíti a szorongást és legyőzi a stresszt.

Marula Fruit kellemes terpénprofiljával csiklandozza az érzékeket. Virága édes és cukros, cseresznye és vattacukor kellemes hangulatát kelti.

A MARULA FRUIT TERMESZTÉSE

A Marula Fruit abszolút parádés. A termesztők gyorsan felfedezik ezt, amikor a virágzási szakasz megkezdődik. Rügyei szokatlanok, mégis kellemesek a szemnek. Tüskés, karácsonyfa alakúak, nagy mennyiségű viszkózus gyantát termelnek. Olyan strapabíró fajta, amelyhez nincs szükség különösebb termesztési körülményekre - szinte bármilyen környezetben virágzik. A beltéri és a kültéri növényeket egyaránt könnyű kezelni, és közepes magasságúak lesznek. A beltéri növények kielégítő, körülbelül 475g/m² hozamot termelnek 49–53 napos virágzási időszak után. A szabadban termesztett növények hatalmas 650g/növényt teremnek és október elején készen állnak a betakarításra.

 • A fajta típusa: Szabályos
 • THC: 20%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
 • Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 – 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 140-180 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: Mendocino x Mozambica
 • Típus: Sativa 25% Indica 75%
 • Hatás: Relaxing and well balanced, more physical
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Zamatos, Földes, Tropical
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..