• Mango Crunch Regular
 • Mango Crunch Regular

Mango Crunch Regular

A Mango Crunch ínycsiklandó ízeket és intenzív fizikai high-t tesz az asztalra. Szívjon el egyet túra, vagy futás előtt, hogy bejusson a zónába.
Magok száma:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 60.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Mango Crunch: Nagy mennyiségű THC és gyümölcsös, savanyú terpének

A Mango Crunch hosszú és összetett tenyésztési folyamat eredménye. Célunk egy olyan fajta előállítása volt, amely egyszerre célozza meg az édeset és a savanyút érzékelő ízlelőbimbókat. Természetesen kemény és élvezetes high-t is kell nyújtania. Ennek elérése érdekében nemesítőink a víz két oldaláról származó szülőket egyesítettek. Egy régi indica fajtát választottak Hollandia északi részéből és egy sativa hibridet az Észak-Kaliforniai legendás smaragd háromszögből. A két nemzetközi kannabiszmekkából származó mintákkal tenyésztõink készen álltak arra, hogy elvégezzék a varázslatot.

A Mango Crunch ebből a kombinációból származik, mint hibrid törzs, amely 65% indica és 35% sativa genetikát tartalmaz.

A MANGO CRUNCH HATÁSAI, ÍZE ÉS AROMÁJA

A Mango Crunch szorosan kiegyensúlyozott genetikai profilja különböző hatásokkal jár. A felhasználók euforikus és stimuláló tulajdonságokat fognak észlelni a tompító és nyugtató tulajdonságok mellett. A high agyi, motiváló élményként indul, amely kiválóan alkalmas a fizikai tevékenységekhez. Futás vagy szörfözés közben flow állapotba kerül, és intenzív kapcsolatot érzékel az agya és az izmai között. Egy idő után a kognitív hatások elhalványulnak. A high a test felé mozdul, és elindítja a mély relaxáció érzését. Ez az érzés ideális a sportsérülésekből történő felépüléshez, a fájdalom kezeléséhez és az alváshoz.

Lenyűgöző terpén profilja alapján Mango Crunch-nak neveztük el. Hatalmas virágaiból csorog a gyantát, amely mangó, ananász és a lédús gyümölcsök illatát árasztja. Minden slukk kontrasztos és ízletes édes-savanyú ízeket rejt - cukorka, grapefruit és dízel íz kényezteti a nyelvet nyelvet.

A MANGO CRUNCH TERMESZTÉSE

A Mango Crunch az indica növekedési mintát követi. A teljes növekedési ciklus alatt közepes méretűre nő, és könnyen kezelhető marad. A termesztők metszéssel és alacsony stresszel járó technikák alkalmazásával még kompaktabbá tehetik. A beltéren termesztett növények kb. 500 g/m² terméshozamot eredményeznek 56 napos virágzási idő után. A szabadban termesztett növények körülbelül 500g termést hoznak növényenként és október elején készen állnak a betakarításra.

 • A fajta típusa: Szabályos
 • THC: 16%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 – 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 140-180 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: Mango Haze x Sour Diesel
 • Típus: Sativa 35% Indica 65%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Fű, Savanyú
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..