• High Yield csomag
 • Royal Moby
 • Green Gelato
 • Shogun

High Yield csomag

Ön mit keres egy kannabisz törzsben? Ha a termelékenység vonzza, akkor ne keressen tovább - itt a High Yield csomag. Ennek a triónak minden tagja úgy van beállítva, hogy hatalmas mennyiségű rügyet hozzon a virágzási szakaszban. De ezek nem akármilyen rügyek. Mindhárom törzs virágai nagy mennyiségű THC-t és elegendő terpént is tartalmaznak ahhoz, hogy szagokkal árasszák el a termőhelyét.
(2)
Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 76.00

€ 76.00 (-0%)

instead of € 84.50

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

High Yield csomag: Töltse fel titkos készleteit

A kannabisz törzsek különféle tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek vonzóvá teszik őket a termelők számára. Az íz és a hatás mellett a legtöbb termesztő egy adott fajta terméspotenciálját is figyelembe veszi. Ha Ön is szereti minden betakarítás után zsúfolásig telepakolni a rejtett tégelyeit, akkor el kell vetnie ezeket a magokat, és meg kell néznie, milyen hatalmas terméshozamaik vannak!

Green Gelato, Royal Moby és Shogun – produktív erőművek

A környezeti feltételek kulcsszerepet játszanak a nagy termés elérésében, de egyes törzsek genetikailag úgy vannak huzalozva, hogy minden alkalommal fantasztikus eredményeket nyújtsanak. A High Yield csomag három törzse mosolyt csal az arcára, amikor látja, hogy ágaik meghajlanak a gyantás rügyek súlya alatt. Nézzük, mit kínálnak:

• Green Gelato: Ez a szívós és ízes fajta akár 700g/m²-t is letesz beltéren – ez sok fű! Ha a szabadban szeretne termeszteni, készüljön fel arra, hogy növényenként 800g rügyet kell szárítania és érlelnie.

• Royal Moby: A tiszta high mellett a Royal Moby kiváló eredményeket produkál szinte bárhol, ahol termesztik. A beltéri példányoktól akár 600g/m², a szabadban termesztett példányoktól pedig 650–700g/növény várható.

• Shogun: Erőteljes effektusokkal, földes ízekkel és kifizetődő termelékenységgel teszi teljessé a csomagot a Shogun. Ez az erőmű akár 600g/m²-t is ad beltéren, és 650–750g-ot terem növényenként, ha szabadban neveljük.


  Szerző A. J. Ekkor 15/Nov/2023 :

  Megszólítás : absolute best
  Komment : the 3 of the best strains

  Szerző F. R. Ekkor 26/Jan/2023 :

  Megszólítás : Great Value Pack
  Komment : Fantastic quality seeds and great selection for this pack! High yields indeed and lovely flavours!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37751 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.