• Resistant csomag
 • Northern Light
 • Shining Silver Haze
 • Critical

Resistant csomag

Az elégnél több levéltetűvel találkozik, amikor a kertjében sétál? Virágait a párás levegő miatt lisztharmat sújtja? Bármilyen környezeti kihívással is szembesül, a Resistant Packben található három törzs növeli a siker esélyét beltéren és kint egyaránt.
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

instead of € 67.50

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Resistant csomag: Hardcore törzsek az ostrom alatt álló kertekhez

A kannabisz termesztése számos kihívással jár, beleértve a kártevők és betegségek okozta kellemetlenségeket. Ezeket a fenyegetéseket nehéz teljesen elkerülni, de ha megfelelő genetikával indul, ültetvénye egészségesebb és ellenállóbb lehet. A csomagban található három törzs könnyedén védekezik az ilyen fenyegetettségek ellen.

Northern Light, Shining Silver Haze, and Critical – minden kártevő legrosszabb rémálma

Nem minden kannabisztörzs harcol eredményesen a kártevőkkel, betegségekkel és a kedvezőtlen időjárással szemben. Ezek a kihívások gyakran csökkentik a hozamot, vagy akár el is tűnhet a termés. Szerencsére tenyésztőink létrehoztak egy triót, amelyeket genetikailag összeköt, hogy jobban ellenállnak ezeknek a zavaró körülményeknek, mint a legtöbb törzs. Szerezzen előnyt a Resistant csomag segítségével:

• Northern Light: A legtöbb termesztő vonzódik ehhez a fajtához, a mélyen tompító high és nagy termőképessége miatt. Ráadásul ez a legendás fajta ellenálló genetikával is büszkélkedhet, ami segít, hogy helytálljon a kártevőfertőzésekkel és a rossz időjárási körülményekkel szemben.

• Shining Silver Haze: Néhányunknak bonyolult termesztési feltételekkel kell szembenéznie a szabadban. A szárazság, a hideg, a levéltetvek és a virágzási szakaszban fellépő felesleges nedvesség hatással lehet a végeredményre. A Shining Silver Haze határozottan fellép ezekkel a támadásokkal szemben, részben a bőséges trichoma-termelésének köszönhetően.

• Critical: Ez a törzs összetett és csípős terpénprofilt használ az éhes növényevők és kártevő rovarok kivédésére. Ha állandóan fertőzésekkel küzd, a Critical kínálja a legjobb esélyeket a sikerre. Segítsen neki azzal, hogy társnövényeket ültet a közelében.


  Szerző F. R. Ekkor 09/Jan/2023 :

  Megszólítás : RESISTANT
  Komment : Very good


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 27836 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.