Mi az a bitcoin?

Míg a világ nagyja még mindig kézzel fogható pénzt használ, létezik egy új valuta az interneten, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend a többi pénznem között, ez a bit coin. A bit coin fizetési procedúrája egyszerű és rendkívül biztonságos. A bitcoin-nal történő fizetés lehetővé teszi az embereknek, hogy teljes mértékben privát tranzkciókat hajtsanak végre az interneten.

Így nincs szükség egy harmadik félre a fizetés során és nem szükséges bevonni a bankot, hogy a bit coin tranzakció létrejöhessen. Eltekintve attól, hogy ez egy internetes valuta, a bit coin-t nincs kitéve a banki gyakorlatban megszokott árfolyam manipulációnak. Egy speciális kódolási procedúrát használnak, hogy megőrizzék a valuta stabilitását és megelőzzék a manipuláció bekövetkezését.

Most már bárki használhatja ezt a decentralizált valutát. Amire szükség van ehhez, mindössze egy számítógép vagy egy hasonló okos eszköz, ami képes felcsatlakozni az internetre.

Miért használj bitcoint más hagyományos fizetési lehetőségek helyett?

* A blokk láncnak nevezett egyedülálló kódolási rendszernek hála - amit a bitcoin tranzakcióknál is használnak- közel lehetetlen, hogy egy harmadik fél feltörje és nyomon kövesse a tranzakciókat. Ez egy szép módja annak, hogy távol tartsuk a kíváncsi szemeket az üzleteléseinktől, még akár a kormányzati szervek elől is.

* Ez nem csak biztonságosabb módja az interneten keresztül történő pénzküldésnek, de pénzt is spórolhatsz vele. Nem csak azért mert nem vagy rákényszerítve harmadik fél felé történő fizetésre, mint például más online fizetési módok esetében.

Ha szeretne többet megtudni a bitcoin tranzakciókról, kérjük nézd meg a következő videót:

Hogyan fizessünk bitcoinnal a Royal Queen Seeds-nek

A Royal Queen Seeds már elfogadja, hogy a vásárlók bitcoinnal fizessenek a termékekért. Az első dolog amire szükség lesz, hogy elsajátíts egy bit coin pénztárcát. Utána ezt a tárcát kell megtöltened bicoinnal. Ne aggódj, ez a folyamat egyszerű! Ha már egyszer van bit coin tárcád és van benne némi bit coin valuta, készen állsz fizetni a termékekért bitcoinnal.

Mi az a Bitcoin tárca?

A bit coin tárca sokkal inkább olyan, mint egy online fiók, ami arra van, hogy pénzt fogadj, küldj és tranzakciókat bonyolíts le. Ha valaki bitcoint vesz, az a valuta ebbe a tárcába kerül. Amikor bitcoinnal fizetnek, kiveszik a tárcából a bitcoinokat hogy kiegyenlítsék a várárlás árát. Hogy ezt a folyamatot egyszerűbbé tegyük, leírjuk, hogy hogyan tudsz felállítani egy coinbase fiókot a kezdéshez. A coinbase fiók olyan, mint egyfajta bit coin tárca. A Coinbase-t arra használják az emberek világszerte, hogy bit coin ügyleteket bonyolítsanak le vele a nemzetközi kereskedelemben.

A Bitcoin Tárca beállítása

Első lépés: Beállítunk egy pénztárcát a Bitcoinjadinak. Elsőként látogasd meg a https://electrum.org/#download oldalt. Ez az Electrum letöltő oldalára irányít, ami egy egyszerű, biztonságos és könnyen használható Bitcoin Tárca.

Második lépés: Ezzel a programmal képes leszel csinálni egy saját pénztárcát.

Harmadik lépés: A telepítési folyamat során, meg fog jelenni egy úgynevezett “Generation Seed”. Ez egy egyedülálló kód, amely engedélyezi a tárcád visszaállítását, ha elveszítenéd azt, vagy ha a számítógéped összeomlik. A biztonság kedvéért készíts írd fel egy darab papírra a Generation Seed-et, és rejtsd el egy biztonságos helyre. Soha ne oszdd meg senkivel! Ez ugyanolyan, mintha valakinek engedélyeznéd a hozzáférést a bank vagy hitelkártyádhoz!

Fizetés bit coinnal a Royal Queen Seedsnek

Most, hogy már van egy Bitcoin tárcád, képes vagy fizetni a rendelésedért Bitcoinnal. Ahhoz, hogy vásárolni tudj, a tárcádba kell szerezni Bitcoint, hogy fizetni tudj vele. Ha még nincs, akkor megtalálod a részleteket a Bitcoin eladók oldaláról, az oldal alján.

Első lépés: Amikor magokat szeretnél vásárolni a Royal Queen Seeds oldalálról, válaszd ki a fizetési módoknál a Bitcoin-t, a vásárlási folyamat során.

Buy Cannabis seeds with bitcoins

Második lépés: Ha kiválasztottad, elirányítunk egy oldalra, ahol meg kell adnod a szükséges információkat a fizetés teljesítéséhez.

A szükséges információk:

A. Royal Queen Seeds Bitcoin Címét
B. A rendelésed teljes összegét
C. A rendelés számát


Buy Marijuana Seeds with Bitcoins

Harmadik lépés: Nyisd ki a Bitcoin tárcádat.

Negyedik lépés: Fontos: Bizonyosodj meg róla, hogy az árfolyam BTC-re legyen állítva, és nem pedig mBTC-re. Ezt megváltoztathatod a Tools > Preferences > Apparance: Base Units: BTC menüpontok alatt.

Ötödik lépés: Kattints a “Send” fülre. A következő ablakot kell látnod ezután:

Hatodik lépés: Másold a Royal Queen Seeds Bitcoin címét a “To” mezőbe. Kérlek figyelj, hogy a képen látható cím, csak példa. Ne azt használd!

Hetedik lépés: Másold a rendelés számát a “Description/message” mezőbe.

Nyolcadik lépés: Másolja a fizetendő összeget az “Amount” mezőbe.

Kilencedik lépés: Nyomja meg a “Send” gombot a fizetéshez!

Amint megkaptuk, elkezdjük feldolgozni a rendelést és elküldjük Neked amilyen hamar csak lehet!

Hogyan vásárolj Bitcoinokat?

A következő listán összegyűjtöttük neked néhány bitcoin eladó weboldalát, a kényelmed érdekében:

www.bitonic.nl - Egy Holland székhelyű Bitcoin Eladó

www.localbitcoins.com - Egy nemzetközi Bitcoin valutaváltó

www.bitbargain.co.uk - Nagy-Britanniai székhelyű Bitcoin valutaváltó

www.clevercoin.net - Holland székhelyű Bitcoin valutaváltó

www.bitcoinnordic.com - Skandináv székhelyű Bitcoin Eladó

Természetesen sok más weboldal is foglalkozik bitcoin eladásával. Ahogy láthatod, biztonságos és viszonylag egyszerű használni pénzügyi tranzakciók lebonyolításához. Minél többször vásárolsz vele, annál egyszerűbb lesz használni!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.