• Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV

Royal THCV

Pure African Sativa x Durban Haze

Hallott már a THCV-ről? Ez az új kannabinoid, ami egyébként a THC közeli rokona, egyedülálló módon kapcsolódik az endokannabinoid rendszerhez. A Royal THCV egyenlő arányban tartalmaz THCV-t és THC-t – ez az egyensúly energizáló, finom és felemelő high-t eredményez. Gyújtson rá vagy vaporizálja ezt a törzset, ha mozgalmas nap előtt áll, hogy további motivációt és kreatív inspirációkat szerezzen.
(8)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 17.00
3x
€ 43.00
5x
€ 65.00
10x
€ 120.00
25x
€ 240.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 43.00

€ 43.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (4)

Royal THCV: élvezze ezt a rika kannabionidot

Katalógusunk egyik legegyedibb fajtája, a Royal THCV kínál valamit, ami a legtöbb más fajtából hiányzik: sok újfajta kannabinoidot. Pontosabban, ez a törzs rengeteg THCV-t tartalmaz, amely a THC közeli rokona, és az egész testünkben kapcsolódik a CB1 és CB2 receptorokhoz.

Royal THCV: A Durban Haze utódja

De hogyan rendelkezhet a Royal THCV a többi variációtól ennyire eltérő kannabinoid-profillal? Minden a genetikán múlik. Egy tiszta African sativa és a legendás Durban Haze keresztezésével a Royal Queen Seeds nemesítőinek sikerült nagy mennyiségű THCV-t megjeleníteni az utódokban. Ez egy olyan törzset eredményezett, amelynek genetikai profilja 95% sativa és 5% indica.

A Royal THCV aromája, íze és hatásai

A Royal THCV kannabinoid profilja 7% THC-t és 7% THCV-t tartalmaz. Ez a keverék felemelő, kreatív és kifinomult hatást biztosít azokra a napokra, amikor extra motivációra van szüksége. A földes, fűszeres és gyümölcsös ízek fokozzák ezt a kellemes lelki állapotot.

A Royal THCV növekedési jellemzői

A Royal THCV afrikai sativa szülőjének számos jellemzőjét megőrizte. Ennélfogva ez a törzs nagyon magasra nő a vegetatív szakaszban, és virágzás kezdetén is szeret nyúlni. Javasoljuk, hogy a Royal THCV-t szabadban nagy, nyílt helyen termessze, ahol kedvére nyújthatja magát, és hatalmas terméssel jutalmazhatja. Ha azonban sátorban vagy szobában termeszti, fontolja meg a Royal THCV 12/12-re való átállítását körülbelül 1-2 héttel korábban, mint általában, és alkalmazzon rendszeres metszést, lombtalanítást és különböző technikákat a növekedés szabályozására.

Royal THCV data sheet
A fajta típusa: THCV
THCV: 7%
THC: 7%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
Termés kültéren: 425 - 475 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Virágzási: 9 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október vége
Genetikai háttér: Pure African Sativa x Durban Haze
Típus: Sativa 95% Indica 5%
Hatás: Felemelő, Motiváló, Tiszta
Éghajlat: Hosszú nyár
Íz: Földes, Gyógynövény, Gyümölcsös

  Szerző T. D. Ekkor 09/Jan/2023 :

  Megszólítás : Growing pretty fast
  Komment : I first tried these in very small pots, then I put it in a big raised bed with organic dry amendements, cover crops... After some days of transplant shock the grow exploded. On some days the plants grew more than 2 inchs. I switched to flower a few days ago so we will see what's next...

  Szerző I. K. Ekkor 14/Dec/2022 :

  Megszólítás : Awesome!
  Komment : After 11 weeks of flower and 3 weeks of drying and curing I can give a review: It makes you feel like you're flying without being too stoned. I really like the effect of THCv and it should be in every serious cannabis connoisseur collection :-)

  Szerző D. W. Ekkor 21/Jun/2022 :

  Megszólítás : Warras
  Komment : Top

  Szerző J. L. Ekkor 31/May/2022 :

  Megszólítás : thcv
  Komment : 3 graine sur 3 Germer , belle plante rapide , je revien dans trois mois quand je pourai la fume ,


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.