Beszámoló a Legendary OG Punch termesztéséről

Video id: 484358439

Az alábbi beszámoló dokumentálja a Legendary OG Punch termesztésével kapcsolatos tapasztalataimat. Az volt a célom, hogy megnézzem, hogy egy viszonylag egyszerű és olcsó felszerelés alkalmazásával milyen termést tudok elérni. Összességében azt tapasztaltam, hogy a fajta erőteljes genetikával rendelkezik, kellemes földes és gyümölcsös terpén profilt, valamint kiegyensúlyozott pszichoaktív hatást mutat.

Mielőtt belemerülnénk a folyamat bemutatásába, vessünk egy pillantást a genetikai profiljára és arra, hogy mi vonzott engem elsősorban.

ALEGENDARY OG PUNCH GENETIKÁJÁNAK ÁTTEKINTÉSE

A Legend OG és a Purple Punch szülőtörzsekből származva, a Legendary OG Punch szinte tökéletes genetikai egyensúlyt mutat az indica (60%) és a sativa (40%) között. A Legend OG nyugtató indica high-t és nyugtató terpéneket hozott, míg a Purple Punch kivételes trichómatermelését és gyümölcsös ízét tette hozzá.

X

Legendary OG Punch
Legend Og x Purple Punch
350 - 400 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 hetek
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Október eleje
Megnyugtató, Tiszta

Vásároljon Legendary OG Punch

FELSZERELÉS

Úgy döntöttem, hogy egy egyszerű és költséghatékony beállítást használok ezen termesztési művelet során. A termesztők könnyen beállíthatják ezt a felszerelést egy szekrénybe, kicsi termesztő szobába, vagy hálószobába.

  • 120cmx60cm doboz
  • 200 m³/h elszívó ventilátor
  • Egy cellás párásító
  • 2x 100W fehér spektrumú LED fény
  • 200W-os lila spektrumú LED-es fény

CSÍRÁZÁS

Úgy döntöttem, hogy beáztatom a magot, hogy meginduljon a csírázás. Azt tapasztaltam, hogy ez a módszer segít felgyorsítani a folyamatot és a vetőmag számára előnyösebb, mintha közvetlenül a cserépbe ültetem. Egy pohár fordított ozmózisos vízbe helyeztem, amely tiszta és kellemes környezetet biztosít a kialakuló gyökér számára. Hozzáadtam néhány csepp hidrogén-peroxidot, hogy eltávolítsam az esetleges baktérium- vagy gomba kórokozókat.

Míg a csírázás zajlott, előkészítettem azt a termesztőközeget, amelyet a teljes termesztési folyamathoz használni akartam. Fogtam egy 3l-es air-pot edényt és félig megtöltöttem szerves keverékkel. Ezután adtam hozzá Easy Roots Mycorrhiza Mix-et. Az ebben a keverékben található gombák szinergizálnak a kannabisz gyökereivel és segítik a tápanyagok felvételét a termesztő közegből. Dolomitport is adtam hozzá annak érdekében, hogy a későbbiekben megakadályozza a kalcium- és magnézium-hiányt. Jól elkevertem a közeget, megtöltöttem a cserép többi részét a földdel, és újra alaposan összekevertem.

48 óra elteltével láttam, hogy megjelent a gyökércsúcs. Meglocsoltam az edényben a földet és egy 2 cm-es lyukat fúrtam a közepébe. Beleültettem a magot, és laza talajréteggel beborítottam. A csemete két nappal később jelent meg.

Legendary OG Punch Grow Report

VEGETATÍV FÁZIS

A vegetatív szakaszban csak a fehér LED-es lámpákat használtam. Az edényt a termesztődoboz közepére tettem, és a lámpákat úgy helyeztem el, hogy 1 méterre lógjanak a tartály teteje felett. Mindkét fényforrást egy 18/6-os ütemre beállított időzítőhöz csatlakoztattam.

Miután gondoskodtam a megvilágításról, a környezeti változók többi részét kezdtem el beállítani. 22°C-os hőmérsékletet akartam tartani a teljes növekedés során. Szerencsére a termesztő szobámat kevés erőfeszítéssel sikerült erre az értékre beállítani. Csak a radiátor gyors beindítására volt szükség, ha a hőmérséklet túl alacsonnyá vált.

Azt is szerettem volna, hogy a páratartalom körülbelül 65% körül maradjon a növények környezetében - ez elég ahhoz, hogy a növény egészséges maradjon, miközben csökkenti a penészképződés kockázatát. Egy párásítót szereltem a doboz belső falához. Csatlakoztattam az eszközt egy páratartalom-érzékelőhöz, ami bekapcsolja készüléket, ha túl száraz a környezet. A hátsó falhoz csatoltam egy egyszerű digitális hő-higrométert, hogy egy helyen ellenőrizhessem a páratartalmat és a hőmérsékletet.

A termőközeget naponta 0,25 liter vízzel öntöztem - ez elegendő ahhoz, hogy hidratált maradjon, anélkül, hogy a gyökerek megfulladnának, és rothadni kezdenének.

Csak organikus tápanyagokat használtam; ugyanakkor a szubsztrát már meglehetősen gazdag volt a tápanyagokban, ezért az ajánlott adag felét fordított ozmózisos vízzel hígítottam, és követtem a választott termék adagolási táblázatát.

A harmadik hétre a növény jelentős növekedést mutatott. 15 cm-nél tartott és több jól fejlett csomópontot mutatott. Úgy döntöttem, hogy haladok tovább és alacsony stresszel járó kezelést alkalmazok, hogy a jövőbeli rügyhelyek közül többre jusson fény. A fő szárat finoman meghajlítottam az egyik oldalra, a talajjal párhuzamosan. Egy puha kötözővel megkötöttem a szár közepén, a másik végét pedig a cserép pereméhez rögzítettem, hogy a növény helyben maradjon. Úgy állítottam be, hogy a lámpák 95 cm-re lógjanak a megreformált lombkorona hegyétől.

Annak ellenére, hogy sikeres volt, súlyos károkat is okoztam e lépés során. Az egyik oldalsó ág leszakadt csak néhány rost kötötte a fő szárhoz. Egy tapasszal körültekertem a csomópontnál és reménykedtem. Meglepő módon nem tartott sokáig, amíg ez a kemény hölgy meggyógyította magát!

Egy hétig hagytam, hogy alkalmazkodjon az új struktúrához. Ezután a negyedik héten folyamán a negyedik csomópont fölött elcsíptem. Az elkövetkező négy hétben folytattam az alacsony stresszel járó kezelést az új oldalágakon, hogy a lombkorona nyitva maradjon, és az összes rügyhely ugyanabban a magasságban maradjon.

A hatodik héten átültettem egy nagyobb, 15 literes edénybe, hogy a gyökérrendszer kibővüljön, és a növénynek több helye legyen felfelé növekedni.

Legendary OG Punch Grow Report

A VIRÁGZÁS BEINDÍTÁSA

A nyolcadik héten úgy döntöttem, hogy befejezem a növekedési szakaszt és elindítom a virágzást. Felállítottam a lila LED-es lámpát a fehér fények mellé és az időzítőt 12/12-es ciklusra cseréltem. Ebben a szakaszban a növény körülbelül 40 cm magas volt. Ugyanazzal a tápozási ütemtervvel folytattam, és támaszkodtam a dolomitra, hogy megfelelő magnéziumot és kalciumot biztosítson. A fényt is áthelyeztem, hogy 40 cm-rel a lombkorona hegye fölé lógjak, hogy növeljem az intenzitást.

VIRÁGZÁSI SZAKASZ

A virágzás során módosítottam a páratartalom-szabályozó beállításait a 40%-os páratartalom fenntartása érdekében. Ez növelte a levegő szárazságát és tovább csökkentette a penészesedés kockázatát, amikor a rügyek kialakulnak. Naponta 0,7 literre növeltem az öntözés mennyiségét, hogy megfeleljen a nagyobb cserép igényeinek és a virágzási szakasz anyagcseréjének.

Az átalakítási technikám erőfeszítéseinek köszönhetően a kis elővirágok egyenletes lombkoronává váltak egyenletes méretű bugákban. Annak érdekében, hogy még több fény juthasson át, úgy döntöttem, hogy ritkítom a lombozatot. Nagyon sok nagy fényvisszaverő levelet eltávolítottam, de elegendőt hagytam az optimális fotoszintézis támogatására.

A növény magassága megugrott a virágzási fázis során és a 16. héten 120 cm-nél tetőzött. Ekkorra a bugák kiteljesedtek, és vastag trichóma bevonatot mutattak, amelyet sötét narancssárga bibék hangsúlyoztak. Korlátoztam a tápozási ciklust és két hétig öblítettem a betakarítás előtt.

Sajnos, nagyon elfoglalt lettem közvetlenül a betakarítás előtt. További két hétig kellett hagynom a rügyeket a növényen, de nagyon jól vette. Levelei kiszáradtak és leestek, de a rügyek jó állapotban maradtak.

A szár tövénél elvágtam, és fellógattam száradni egy sötét szobában. A virágot szárazon felaprítottam és néhány hétre tégelyekbe helyeztem, hogy érleljem. Végül eljött a dohányzás ideje!

A LEGENDARY OG PUNCH HATÁSA, ÍZE ÉS AROMÁJA

Legendary OG Punch kerek egész hatást fejt ki. Egy slukk a bongból, vagy jointból nagyon beindítja az agyat. A high egyenesen a fejet célozza, mivel a THC által okozott high megvilágosítja az elmét: A kreatív gondolatok és a szocializációs vágy jellemzik ezt az időszakot.

A test-high körülbelül egy órával később jelentkezik be a partira. Amint a fej high elkezd laposodni, megnyugtató fizikai érzés következik. Készüljön fel, hogy úgy érzi majd, hogy az izmai ellazulnak és elkezdődik a relaxáció. Ó és készüljön fel, érezni fogja, hogy valamit ennie kell. Annak ellenére, hogy a high tompítja a testet, nem lesz túl erőteljes. Boldogan folytathatja a napot, mint máskor, csak sokkal nyugodtabban, mint általában. Egyaránt alkalmas ébredéskori betépésre vagy esti lazító füstölésre.

A Legendary OG Punch virága nemcsak vizuálisan vonzó; az illata is nagyszerű! Trichomái óriási mennyiségű ízletes terpént termelnek a virágzás során. A mirén és a kariofilén kiemelkedik fűszeres, borsos ízével és a földes aromájával. A limonén és a pinén friss fenyő-, citrus- és édes ízeket kölcsönöz.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.