VOLCANO DIGIT Vaporizátor

Pack content:

3 Ingyen cannabis magok
RQS Dombornyomott Fém Grinder
RQS Fém Tekerő Tálca
A VOLCANO DIGIT párologtató a legendás VOLCANO Vape-t frissíti a digitális korszakra. Ennél jobb minőségű vaporizátor egyszerűen nem létezik. Ha odáig van a lágy vulkángőzök édes gömbjeiért, miért ne csinálna magának egy sajátot? Most korlátozott ideig néhány speciális kiegészítővel érkezik.
 5.00/5 (1) Írja meg a véleményét
€ 419.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Volcano Digit Vaporizátor: A Vaporizáló titán újabb frissítést kapott

AZ IPARI SZABVÁNY

És íme: itt az a termék, amely a párologtatás felé billentette a mérleget. A VOLCANO DIGIT vaporizátor a Storz & Bickel legendás termékének digitális frissítése. Ezen a változaton már LED-kijelzőn állítható a kívánt párolgási hőmérséklet, emellett felmelegedés közben jelzi a párologtató aktuális hőmérsékletét. 30 perc üresjárat után az automatikus leállítási funkció kikapcsolja a készüléket. Ezeken a kulcsfontosságú frissítéseken kívül a VOLCANO DIGIT Vaporizer tulajdonképpen ugyanaz a termék, mint a Volcano Classic, megőrizve jellemzőit, funkcionalitását és teljesítményét.

A VOLCANO DIGIT 18 cm magas és 20 cm átmérőjű készülék. Fűtőelemei alumíniumból és acélból készülnek. A Storz & Bickel cég három éves gyártói garanciát és 100% -os elégedettségi garanciát vállal a termékre. A VOLCANO DIGIT-et orvosi minőségű berendezéseknek tekintik.

A VOLCANO HASZNÁLATA

Először állítsa be a VOLCANO DIGIT hőmérsékletét. Ennek a vaporizátornak a hőmérséklete 40–230 °C-ig állítható, 1,5 °C-os pontossággal. Míg a vape felmelegszik, vegye elő az edényt és csatlakoztassa a szelephez és a ballonhoz. Miután a párologtató eléri a kívánt hőmérsékletet, rögzítse a ballont és a fúvókát a légpumpához és nyomja meg a „levegő” gombot. Figyelje, ahogyan a ballon megtelik a kiváló minőségű gőzzel. Csatlakoztassa le a ballont és a fúvókát, lélegezze be mélyen és adja tovább a barátainak.

Első hallásra talán bonyolultnak tűnik, de ha már egyszer sikerült, a VOLCANO DIGIT segítségével könnyedén fog menni ezután is. Ebben a vaporizátorban minden együtt van: a fantasztikus kialakítás, amely a lehető legjobb minőségben termeli a legjobb minőségű gőzöket, egy stabil fűtőegység, amely hosszú szeánszokhoz is használható, sokoldalú hőmérséklet-tartomány, amely mindenféle ízléssel és meggyőződéssel rendelkező rajongónak megfelel és egy jól kialakított design, mely garantáltan évekig szolgálja majd a tulajdonosát.

A VOLCANO DIGIT mindent tartalmaz, amire szüksége van, beleértve a 100 wattos konvekciós fűtőtestet, a légszivattyút, a ballont és a fúvókát, a töltőkamrát, a töltőkamra csatot, a kupakgyűrűt, a szűrőket, a csepegtetőt, a tisztító kefét, az utasításokat sőt még ennél is többet. A Royal Queen Seedstől ezek mellé egy sodrótálcát, morzsolót és vetőmagot is kaphat, így ez az ajánlat mindent tartalmaz, amire szüksége van a saját személyes fűbirodalmának létrehozásához. Ha ön maximalista a minőséggel kapcsolatban, akkor ez az ajánlat kétségtelenül Önnek szól.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT, CSAK KORLÁTOZOTT IDEIG

Csak korlátozott ideig, ha most a Royal Queen Seeds-től vásárol VOLCANO DIGIT párologtatót, akkor kap egy fém dombornyomásos morzsolót, egy fém sodrótálcát és 5 ingyenes vetőmagot. Ez egy igazán ütős ajánlat!

*** Felhívjuk a figyelmedet, hogy a Royal Queen Seeds Ingyen Magok sémájába a VOLCANO DIGIT Vaporizátor nem tartozik bele ***


  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Title : LennyD
  Comment : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.