• VOLCANO DIGIT Vaporizátor
 • VOLCANO DIGIT Vaporizátor

VOLCANO DIGIT Vaporizátor

Pack content:

3 Ingyen cannabis magok
RQS Dombornyomott Fém Grinder
RQS Fém Tekerő Tálca
A VOLCANO DIGIT párologtató a legendás VOLCANO Vape-t frissíti a digitális korszakra. Ennél jobb minőségű vaporizátor egyszerűen nem létezik. Ha odáig van a lágy vulkángőzök édes gömbjeiért, miért ne csinálna magának egy sajátot? Most korlátozott ideig néhány speciális kiegészítővel érkezik.
 4/5 (4) Írja meg a véleményét
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Volcano Digit Vaporizátor: A Vaporizáló titán újabb frissítést kapott

AZ IPARI SZABVÁNY

És íme: itt az a termék, amely a párologtatás felé billentette a mérleget. A VOLCANO DIGIT vaporizátor a Storz & Bickel legendás termékének digitális frissítése. Ezen a változaton már LED-kijelzőn állítható a kívánt párolgási hőmérséklet, emellett felmelegedés közben jelzi a párologtató aktuális hőmérsékletét. 30 perc üresjárat után az automatikus leállítási funkció kikapcsolja a készüléket. Ezeken a kulcsfontosságú frissítéseken kívül a VOLCANO DIGIT Vaporizer tulajdonképpen ugyanaz a termék, mint a Volcano Classic, megőrizve jellemzőit, funkcionalitását és teljesítményét.

A VOLCANO DIGIT 18 cm magas és 20 cm átmérőjű készülék. Fűtőelemei alumíniumból és acélból készülnek. A Storz & Bickel cég három éves gyártói garanciát és 100% -os elégedettségi garanciát vállal a termékre. A VOLCANO DIGIT-et orvosi minőségű berendezéseknek tekintik.

A VOLCANO HASZNÁLATA

Először állítsa be a VOLCANO DIGIT hőmérsékletét. Ennek a vaporizátornak a hőmérséklete 40–230 °C-ig állítható, 1,5 °C-os pontossággal. Míg a vape felmelegszik, vegye elő az edényt és csatlakoztassa a szelephez és a ballonhoz. Miután a párologtató eléri a kívánt hőmérsékletet, rögzítse a ballont és a fúvókát a légpumpához és nyomja meg a „levegő” gombot. Figyelje, ahogyan a ballon megtelik a kiváló minőségű gőzzel. Csatlakoztassa le a ballont és a fúvókát, lélegezze be mélyen és adja tovább a barátainak.

Első hallásra talán bonyolultnak tűnik, de ha már egyszer sikerült, a VOLCANO DIGIT segítségével könnyedén fog menni ezután is. Ebben a vaporizátorban minden együtt van: a fantasztikus kialakítás, amely a lehető legjobb minőségben termeli a legjobb minőségű gőzöket, egy stabil fűtőegység, amely hosszú szeánszokhoz is használható, sokoldalú hőmérséklet-tartomány, amely mindenféle ízléssel és meggyőződéssel rendelkező rajongónak megfelel és egy jól kialakított design, mely garantáltan évekig szolgálja majd a tulajdonosát.

A VOLCANO DIGIT mindent tartalmaz, amire szüksége van, beleértve a 100 wattos konvekciós fűtőtestet, a légszivattyút, a ballont és a fúvókát, a töltőkamrát, a töltőkamra csatot, a kupakgyűrűt, a szűrőket, a csepegtetőt, a tisztító kefét, az utasításokat sőt még ennél is többet. A Royal Queen Seedstől ezek mellé egy sodrótálcát, morzsolót és vetőmagot is kaphat, így ez az ajánlat mindent tartalmaz, amire szüksége van a saját személyes fűbirodalmának létrehozásához. Ha ön maximalista a minőséggel kapcsolatban, akkor ez az ajánlat kétségtelenül Önnek szól.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT, CSAK KORLÁTOZOTT IDEIG

Csak korlátozott ideig, ha most a Royal Queen Seeds-től vásárol VOLCANO DIGIT párologtatót, akkor kap egy fém dombornyomásos morzsolót, egy fém sodrótálcát és 5 ingyenes vetőmagot. Ez egy igazán ütős ajánlat!

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a VOLCANO DIGIT Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***


  By J. M. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Volcano digit
  Comment : Bon matériel, toujours fiable et efficace, livraison efficace,rapide et professionnelle.

  By J. M. on 07/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Plus de combustion...
  Comment : Je suis l'heureux propriétaire du Volcano, étant non fumeur mais pourtant 1 joint par soir pour cause médical (migraine chronique) j'ai enfin trouver le moyen de me soigner sans combustion et ça change tout !!! Le colis est arrivée en avance et très bien emballé, merci Royal Queen Seeds, vous êtes au top !!! Amicalement Jim Rey.

  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Title : LennyD
  Comment : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.