HulkBerry

A HulkBerry tulajdonképpen Hihetetlen Hulk alteregója. Ez a sinsemilla szuperhős azért érkezik, hogy prémium fűvé váljon. Valahol a coloradói Sziklás-hegységben az OG Kush és a Strawberry Diesel nyers erői összeütköztek. Most a THC lökéshullámok végigsöpörnek Európán.
 4.5/5 (105) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
€ 29.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (88)
 • Vásárlói képek (7)

HulkBerry: Az első szuperhős kannabisz törzs

GENETIKÁK

Túl sokáig a kanapéhoz láncoló Kush dominálta az ínyenc kannabiszok top szintjét. 2018-ban azonban a prémium füvek megújulnak. A HulkBerry Colorado legütősebb kannabisz fajtáinak fúziója. A díjnyertes Ghost OG és a gyümölcsös Strawberry Diesel összeütköztek, hogy utat nyissanak egy nyers erőnek, egy új dimenziónak, amelyből a HulkBerry kialakult.

A HulkBerry a tesztek során 28%-os THC tartalmat produkált és már előzetesen lefoglalták kifejezetten a jól felszerelt colorádói gyógyszertárak felső polcai számára. Most pedig a világ leghatékonyabb prémium füve végre feminizált vetőmagok formájában is elérhető. Takarítsa ki a termesztő szobát és csináljon helyet Hulk-nak, amely megnyeri a versenyt

NÖVEKEDÉSI MINTA

Az RQS-es Bruce Banner egy Sativa domináns hibrid, amelyben elsődlegesen megjelenik a #3 fenotípusa, amely Amerika-szerte rajongókat gyűjtött magának. Ez az a csaj OG külsővel és finom eper illattal, amely nagy feltűnést keltett HTCC-n (High Times Cannabis Cup) 2014-ben. A termesztők többsége képtelen ellenállni a vastag ragacsos bugáknak, amelyek kellemes adagban tartalmaznak édes, gyümölcsös aromákat.

Habár, legalább két másik fenotípus is számot tarthat az ínyencek érdeklődésére, lévén elég hatékonyak ahhoz, hogy feltűnjenek a termesztő helyiségekben. A Pheno #1 közel áll egy 50-50 %-os hibrid mixhez, amelyben mindkét szülő tulajdonságai egyaránt megjelennek. És amit általában pheno #5-ként ismernek, éppen a #3-nak az ellentéte, és sokkal jobban hasonlít a Strawberry Dieselre, mint az OG Kush-ra. Lehet érdemes megfontolni, hogy egynél több anyanövényt tartson, mivel mind a három feno ígéretes.

Egy általános 12-12 világítási idővel, a HulkBerry 9-10 hét alatt virágzik kibontva nagyszerű bugáit. Arra számíthatunk, hogy a colák a virágzás során jelentősen megnyúlnak és megduzzadnak, hasonlóan, mint az OG Kush. De biztosak vagyunk abban, hogy le lesz nyűgözve a bogyós-gyümölcsös aromáktól, amely versenyre kel a klasszikus benzin és citromos-lime-os illatokkal. Még a veterán Kush termesztők is le vannak nyűgözve az elképesztően nagy mennyiségű és erejű terméstől. A HulkBerry SOG vagy ScrOG módszerrel is termeszthető.

FÜVEZÉS SZUPERENERGIÁKKAL

Már néhány slukk is lenyűgöző élményt nyújt ebből a Hulk herbálból. A HulkBerry égésekor egy szörnyeteg szabadul el. A cigi szikrázása sokkal inkább hasonlít a rakéták begyújtására. Minden egyes szippantás a tüdőbe ebből a füstből, egyre feljebb és feljebb juttatja önt. A HulkBerry az ismerős földes-benzines ízesítéssel üti ki, de amikor már éppen azt várná, hogy visszatér a földre, beindulnak a második szint rakétái és a végső határok felé indítják. Míg alul a teste jólesően nyalogatja a szája szélét és élvezi az édes és savanykás utóízeket, az elméje egyre mélyebbre hatol a világűrbe. A veteránok már elképzelhető, hogy képesek kezelni a fű által nyújtott kreatív potenciált. Többségük nagyon élvezi a hosszú, boldog utazást.

 • THC: 27%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: OG Kush x Strawberry Diesel
 • Típus: Sativa 65% Indica 35%
 • Hatás: Tiszta és energetikus
 • Íz: Sweet
 • Éghajlat: Warm

  By M. L. on 17/Jul/2019 :
  (5)

  Title : elle dégomme !
  Comment : la seul beu tpe la fumer comme un porc pendant 2 plombes et elle défonce toujours autant ! moi j'ai eu un sous engraissage severe, a cause du thé de compost (et autre bacterie champi...Ba oui elles mange de l'azote, faut mettre ration double en bio).donc le stretch à été un peu pourri. Mais super bien rattrapé ensuite (merci sativa !) les 3 pieds sont monté a 1,60m. Juste un où jai du degommer la tete car botritys. A refaire.

  By S. S. on 17/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Hulkberry
  Comment : Sweet plant nice tl grow

  By F. C. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Hulk
  Comment : It’s awesome

  By L. W. on 02/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Hulkberry
  Comment : Potency. RQS always doing it good. Great company.

  By P. L. on 01/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Hulkberry
  Comment : Jusqu'ici, tout va bien ! 10/10 en germination et 5/5 pour la critical...

  By K. J. on 01/Jul/2019 :
  (5)

  Title : V good
  Comment : Came up quickly n going good

  By F. T. on 28/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Un monstre :)
  Comment : 3eme saison(debutant confirmé), je décide de me pencher sur la Hulk Berry. La version RQS de la Bruce Banner 3, une plante avec une histoire intéressante. ;) Je suis un fan de sativa, j'aime les grosse plante et la je suis servi, la croissance est plutot rapide. Dans un pot de 15 litres, la plante peut assez facilement atteindre les deux mètres. Cette vitesse de développement est vraiment intéressante. C'est la taille(faire un Y qui donne sur deux autres Y...) qui va permettre de concentrer les forces sur 4 ou 8 Bud qui vont vraiment devenir monstrueuse(Hulk effectivement). Sur mon premier pied, dans un pot de 20Litre, j'ai sortir 8bud(vraiment compact): 4 de la taille de mon avant bras et 4 autres un peut plus petite. Quoi d'autre... Elle encaisse bien les grosse vague de chaleur(balcon plein soleil), elle a encaisser une petite attaque d'areignée rouge sans broncher et ça se bouture easy(100% de succes sur une 20ene de bouture). Elle encaisse tres bien les engrais aussi, j'ai pue l'engraisser comme un porc sans qu'elle bronche. Donc, une plante vraiment solide, j'ai pas reussi a sortir une seule graine de sauvegarde, pourtant, elle a eu droit a quelque periode de stress. Y me reste l'option de pied mere pour pas avoir a racheter des graine tout de suite. :D Ce qui m'a rendu dingue avec cette plante, c'est le temps de floraison, c'est loooong, tres loooong. A 75jours, j'avais 80% des pistile marron et le lendemain, le soleil ressort, le ratio de pistile marron redecent à 40%... La haine!!! Mais des bud monstrueuse au final, donc, et ce que j'ai le droit de me pleindre... :) Pour ce qui est du produit final, j'aime beaucoup le gout, y a un gout de baie des bois, subtile mais present, ca me change un peut des agrumes. Pour la perche, c'est pas une weed pour aller dormir, elle est a tandence a me filer la patate et a me rendre creatif. Quand je consomme ce prod, je m'erparille et je brasse de l'air, c'est marrant. :D Voilou

  By M. P. on 21/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Mega Geschmack kann ich nur empfehlen

  By T. H. on 20/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Hulk
  Comment : Looking pretty good so far first to sprout,can't wait for end product

  By M. W. on 20/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Really strong strain!
  Comment : I would definitely recommend it :)

  By M. P. on 17/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Planted them a couple weeks ago, they're doing great!

  By R. Z. on 17/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Hulk berry
  Comment : Super produkt 👍

  By S. L. on 12/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Hulk
  Comment : Super product!

  By A. R. on 11/Jun/2019 :
  (5)

  Title : 100% Keimrate
  Comment : Innerhalb von 48 Stunden gekeimt. Und alle große starke Mädls. Top!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Francisco Enrique Parra Jara | 2018-05-24 07:00:47

Esta disponible a Chile?

Royal Queen Seeds Team

De momento no está disponible para Chile, pero te invitamos a estar al tanto en nuestra web!

From Sebastián | 2018-05-15 19:28:34

Cuándo estará disponible para comprarla desde chile??

Royal Queen Seeds Team

De momento no contamos con esta información, pero te invitamos a estar al tanto!

From Bruce | 2018-03-31 19:15:52

Bonjour, quand est elle disponible ?

Royal Queen Seeds Team

We are working hard to have it available online as soon as possible. Keep an eye in our Social Media spaces to be the first to know.

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.