HulkBerry

A HulkBerry tulajdonképpen Hihetetlen Hulk alteregója. Ez a sinsemilla szuperhős azért érkezik, hogy prémium fűvé váljon. Valahol a coloradói Sziklás-hegységben az OG Kush és a Strawberry Diesel nyers erői összeütköztek. Most a THC lökéshullámok végigsöpörnek Európán.
 4.5/5 (122) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
€ 29.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (104)
 • Vásárlói képek (7)

HulkBerry: Az első szuperhős kannabisz törzs

GENETIKÁK

Túl sokáig a kanapéhoz láncoló Kush dominálta az ínyenc kannabiszok top szintjét. 2018-ban azonban a prémium füvek megújulnak. A HulkBerry Colorado legütősebb kannabisz fajtáinak fúziója. A díjnyertes Ghost OG és a gyümölcsös Strawberry Diesel összeütköztek, hogy utat nyissanak egy nyers erőnek, egy új dimenziónak, amelyből a HulkBerry kialakult.

A HulkBerry a tesztek során 28%-os THC tartalmat produkált és már előzetesen lefoglalták kifejezetten a jól felszerelt colorádói gyógyszertárak felső polcai számára. Most pedig a világ leghatékonyabb prémium füve végre feminizált vetőmagok formájában is elérhető. Takarítsa ki a termesztő szobát és csináljon helyet Hulk-nak, amely megnyeri a versenyt

NÖVEKEDÉSI MINTA

Az RQS-es Bruce Banner egy Sativa domináns hibrid, amelyben elsődlegesen megjelenik a #3 fenotípusa, amely Amerika-szerte rajongókat gyűjtött magának. Ez az a csaj OG külsővel és finom eper illattal, amely nagy feltűnést keltett HTCC-n (High Times Cannabis Cup) 2014-ben. A termesztők többsége képtelen ellenállni a vastag ragacsos bugáknak, amelyek kellemes adagban tartalmaznak édes, gyümölcsös aromákat.

Habár, legalább két másik fenotípus is számot tarthat az ínyencek érdeklődésére, lévén elég hatékonyak ahhoz, hogy feltűnjenek a termesztő helyiségekben. A Pheno #1 közel áll egy 50-50 %-os hibrid mixhez, amelyben mindkét szülő tulajdonságai egyaránt megjelennek. És amit általában pheno #5-ként ismernek, éppen a #3-nak az ellentéte, és sokkal jobban hasonlít a Strawberry Dieselre, mint az OG Kush-ra. Lehet érdemes megfontolni, hogy egynél több anyanövényt tartson, mivel mind a három feno ígéretes.

Egy általános 12-12 világítási idővel, a HulkBerry 9-10 hét alatt virágzik kibontva nagyszerű bugáit. Arra számíthatunk, hogy a colák a virágzás során jelentősen megnyúlnak és megduzzadnak, hasonlóan, mint az OG Kush. De biztosak vagyunk abban, hogy le lesz nyűgözve a bogyós-gyümölcsös aromáktól, amely versenyre kel a klasszikus benzin és citromos-lime-os illatokkal. Még a veterán Kush termesztők is le vannak nyűgözve az elképesztően nagy mennyiségű és erejű terméstől. A HulkBerry SOG vagy ScrOG módszerrel is termeszthető.

FÜVEZÉS SZUPERENERGIÁKKAL

Már néhány slukk is lenyűgöző élményt nyújt ebből a Hulk herbálból. A HulkBerry égésekor egy szörnyeteg szabadul el. A cigi szikrázása sokkal inkább hasonlít a rakéták begyújtására. Minden egyes szippantás a tüdőbe ebből a füstből, egyre feljebb és feljebb juttatja önt. A HulkBerry az ismerős földes-benzines ízesítéssel üti ki, de amikor már éppen azt várná, hogy visszatér a földre, beindulnak a második szint rakétái és a végső határok felé indítják. Míg alul a teste jólesően nyalogatja a szája szélét és élvezi az édes és savanykás utóízeket, az elméje egyre mélyebbre hatol a világűrbe. A veteránok már elképzelhető, hogy képesek kezelni a fű által nyújtott kreatív potenciált. Többségük nagyon élvezi a hosszú, boldog utazást.

 • THC: 27%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: OG Kush x Strawberry Diesel
 • Típus: Sativa 65% Indica 35%
 • Hatás: Tiszta és energetikus
 • Íz: Sweet
 • Éghajlat: Warm

  By M. M. on 12/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Hulk
  Comment : Incredible HULK!

  By B. A. on 12/Sep/2019 :
  (5)

  Title : GG
  Comment : Very fast growing plant. Don't try high stress training because this plant does not like it. Overall very good progress

  By J. M. on 09/Sep/2019 :
  (5)

  Title : wow great
  Comment : wow hulk is great a must buy

  By F. B. on 09/Sep/2019 :
  (5)

  Title : hulk berry
  Comment : gibt grosse blüten und sehr grossen ertrag, der aufwand lohnt sich mit der pflanze, bin sehr zufrieden

  By D. S. on 05/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Sehr harzig
  Comment : Sehr schöne Pflanze

  By M. D. on 22/Aug/2019 :
  (5)

  Title : RoyalQueen Support
  Comment : All I can say is that the RQS Support must be the nicest people on earth, Ive had some minor problems which got solved very quickly leaving a VERY satisified Customer. Thanks a lot!

  By N. G. on 19/Aug/2019 :
  (5)

  Title : splendide
  Comment : une weed qui en vaut le detour ! super gout et sensation elevé

  By T. G. on 14/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Amazing Stuff !!!
  Comment : My Hulkberry Seeds germinate within 3 days and grow strong. Love RQS !!! ;-)

  By B. H. on 14/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Beautiful and colorful, easy to grow
  Comment : Loved the force and vigorous growth, responded well to all types of training, both LST and HST. Produced large kolas with numerous bright orange hairs. Nice yield, excellent taste/flavor and a great high

  By V. S. on 12/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Grower
  Comment : I have a brought last time Hulkberry and I really happy about the product !!!

  By E. B. on 09/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Baam
  Comment : Einfach nur geil. Super schneller Versand. Jetzt bin ich gespannt was die Mädels so machen...

  By U. B. on 08/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Unglaubliche Sorte
  Comment : Ich hab schon viele Sorten angebaut und wollte mal was besonderes. Die Amnesia-Haze kenne ich und AK-47 vom Mitbewerb auch, jetzt wollte ich was neues kennen lernen. Also HulkBerry probiert. Eines muss man anmerken, die 10 Wochen sind zu wenig. Ich hatte 3 Wochen Vegi und dann Umstellung auf Blüte. Die Blüte kam sehr schnell und ganz eindeutig. Das war schon mal nett. Dann kamen in 4 Wochen sehr fette und extrem klebrige Buds hervor. Nicht ansatzweise die Menge, die hier beworben werden, aber das kenne ich. Das stimmt nie. Ich hab am Ende 10 von 10 Samen als Pflanze gehabt. Also alle gekeimt und auch zur Pflanze geworden. Schon mal ne gute Quote. Dann kam die Ernte nach 12 Wochen Blüte. So was klebriges ist mir neu, das ist weit besser als Amnesie oder AK-47. Und dann das erste Rauchen. Leute: ich war platt. Das schlägt alles. So was hab ich noch nie geraucht. Die angeblichen Super-Ernten kann ich bestätigen. Ich hab ne sehr gute LED Beleuchtung und lag bei 1,4 gr/Watt und bei 440 gr/m². Sehr ordentlich. THC weit über allem was man sich vorstellt. Das ist echtes Super-Gras. Aber auch zu Vorsicht empfohlen. Damit bekommt man sicher die Woche rum ohne den Umkreis Couch-Kühlschrank-Bett-Klo je zu verlassen. So was sollte man für besondere Momente haben. Alltagstauglich ist weder das Gras noch der Konsument nach der Tüte.

  By F. M. on 05/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Awsome
  Comment : Very nice product!

  By M. A. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Title : HulkBerry
  Comment : Super 10 von 10 gekommen nach 3Tagen


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Francisco Enrique Parra Jara | 2018-05-24 07:00:47

Esta disponible a Chile?

Royal Queen Seeds Team

De momento no está disponible para Chile, pero te invitamos a estar al tanto en nuestra web!

From Sebastián | 2018-05-15 19:28:34

Cuándo estará disponible para comprarla desde chile??

Royal Queen Seeds Team

De momento no contamos con esta información, pero te invitamos a estar al tanto!

From Bruce | 2018-03-31 19:15:52

Bonjour, quand est elle disponible ?

Royal Queen Seeds Team

We are working hard to have it available online as soon as possible. Keep an eye in our Social Media spaces to be the first to know.

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.