• Kush Banner 3
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry

HulkBerry

A HulkBerry tulajdonképpen Hihetetlen Hulk alteregója. Ez a sinsemilla szuperhős azért érkezik, hogy prémium fűvé váljon. Valahol a coloradói Sziklás-hegységben az OG Kush és a Strawberry Diesel nyers erői összeütköztek. Most a THC lökéshullámok végigsöpörnek Európán.
 4.5/5 (172) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
25x
€ 160.00
€ 29.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

HulkBerry: Az első szuperhős kannabisz törzs

GENETIKÁK

Túl sokáig a kanapéhoz láncoló Kush dominálta az ínyenc kannabiszok top szintjét. 2018-ban azonban a prémium füvek megújulnak. A HulkBerry Colorado legütősebb kannabisz fajtáinak fúziója. A díjnyertes Ghost OG és a gyümölcsös Strawberry Diesel összeütköztek, hogy utat nyissanak egy nyers erőnek, egy új dimenziónak, amelyből a HulkBerry kialakult.

A HulkBerry a tesztek során 28%-os THC tartalmat produkált és már előzetesen lefoglalták kifejezetten a jól felszerelt colorádói gyógyszertárak felső polcai számára. Most pedig a világ leghatékonyabb prémium füve végre feminizált vetőmagok formájában is elérhető. Takarítsa ki a termesztő szobát és csináljon helyet Hulk-nak, amely megnyeri a versenyt

NÖVEKEDÉSI MINTA

Az RQS-es Bruce Banner egy Sativa domináns hibrid, amelyben elsődlegesen megjelenik a #3 fenotípusa, amely Amerika-szerte rajongókat gyűjtött magának. Ez az a csaj OG külsővel és finom eper illattal, amely nagy feltűnést keltett HTCC-n (High Times Cannabis Cup) 2014-ben. A termesztők többsége képtelen ellenállni a vastag ragacsos bugáknak, amelyek kellemes adagban tartalmaznak édes, gyümölcsös aromákat.

Habár, legalább két másik fenotípus is számot tarthat az ínyencek érdeklődésére, lévén elég hatékonyak ahhoz, hogy feltűnjenek a termesztő helyiségekben. A Pheno #1 közel áll egy 50-50 %-os hibrid mixhez, amelyben mindkét szülő tulajdonságai egyaránt megjelennek. És amit általában pheno #5-ként ismernek, éppen a #3-nak az ellentéte, és sokkal jobban hasonlít a Strawberry Dieselre, mint az OG Kush-ra. Lehet érdemes megfontolni, hogy egynél több anyanövényt tartson, mivel mind a három feno ígéretes.

Egy általános 12-12 világítási idővel, a HulkBerry 9-10 hét alatt virágzik kibontva nagyszerű bugáit. Arra számíthatunk, hogy a colák a virágzás során jelentősen megnyúlnak és megduzzadnak, hasonlóan, mint az OG Kush. De biztosak vagyunk abban, hogy le lesz nyűgözve a bogyós-gyümölcsös aromáktól, amely versenyre kel a klasszikus benzin és citromos-lime-os illatokkal. Még a veterán Kush termesztők is le vannak nyűgözve az elképesztően nagy mennyiségű és erejű terméstől. A HulkBerry SOG vagy ScrOG módszerrel is termeszthető.

FÜVEZÉS SZUPERENERGIÁKKAL

Már néhány slukk is lenyűgöző élményt nyújt ebből a Hulk herbálból. A HulkBerry égésekor egy szörnyeteg szabadul el. A cigi szikrázása sokkal inkább hasonlít a rakéták begyújtására. Minden egyes szippantás a tüdőbe ebből a füstből, egyre feljebb és feljebb juttatja önt. A HulkBerry az ismerős földes-benzines ízesítéssel üti ki, de amikor már éppen azt várná, hogy visszatér a földre, beindulnak a második szint rakétái és a végső határok felé indítják. Míg alul a teste jólesően nyalogatja a szája szélét és élvezi az édes és savanykás utóízeket, az elméje egyre mélyebbre hatol a világűrbe. A veteránok már elképzelhető, hogy képesek kezelni a fű által nyújtott kreatív potenciált. Többségük nagyon élvezi a hosszú, boldog utazást.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 27%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: OG Kush x Strawberry Diesel
 • Típus: Sativa 65% Indica 35%
 • Hatás: Tiszta és energetikus
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Sweet

  By M. I. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Wow
  Comment : Spedizione rápida e excelente

  By P. B. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : HulkBerry
  Comment : Schneller Versand, gute Verpackung, gute Qualität! Gerne wieder

  By M. J. on 27/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Hulk Berry
  Comment : Dankeschn für die schnelle Lieferung. Perfekt alles bestens!!

  By M. O. on 24/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Incroyable Hulk
  Comment : Bonjour, Je vous souhaite bon courage et bon travail en ces moments difficiles dans le monde partout. J'ai 2 variété de CBD, HulkBerry, OG Kush. Elles sont au début de la floraison et sont parfaites, en très bonne santé. Merci encore à l'équipe RQS. Je compte partager les photos de mes filles à la fin de période floraison et les photos de récolte... Cannabicalement

  By D. M. on 19/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Me a impresionado mucho i voi a probarla
  Comment : Me a inpresionado su descripción i estaba buscando algo potente de thc i me quedo con esta

  By K. J. on 19/Mar/2020 :
  (5)

  Title : promising smell
  Comment : Promising growth and bloom

  By G. D. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Great strain
  Comment : Amazing

  By L. V. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : HulkBerry
  Comment : 2 von 3 gekommen, trotzdem guter Schnitt

  By D. J. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : [email protected]
  Comment : Always the same. The best seeds. Thank you

  By L. P. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Try it
  Comment : I cant wait for tasty

  By V. K. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Title : RQS hulk
  Comment : Top Service, bin auf das Ergebnis gespannt!!!

  By P. C. on 05/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Stunning smoke
  Comment : Vegged the plant for about 4 weeks and then flowered for another 6 and she was ready. Fast! Never smelled or smoked something like this-one of the greatest. Sticky, dense buds and a very strong odour when growing. Lemon-strawberry taste with a meaty diesel undertone. Smoked it just before bed-bad idea. This one really gets the thoughts going. Tried it the next day and after about 30 minutes of total buzzing I really made great progress with the study I had to do. Keeping this for work and for the odd lucky friend :-)

  By A. B. on 05/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Sehr gut!
  Comment : Schnelle Lieferung. Perfekt und alles bestens!!

  By K. D. on 04/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Hulk feeling
  Comment : It was very good even for outside in Belgium. Can what till autoflower is out

  By D. S. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Good strain
  Comment : Good strain, 2 of 3 germinated using the paper towel method and the free seed didn't germinate either but these things happen, slightly disappointed because it's a premium seed but Royal Queen have always been great and I will continue to be a loyal customer


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.