VapCap M Vaporizátor 2019

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 Ingyen cannabis magok
Az elektronika, a paraméterek és az intelligens technológia iparában a VapCap M élvezhető egyszerűséget kínál. Ez a vape könnyen használható, éppen beleillik a zsebébe, és soha nem fog lemerülni benne az akkumulátor.
 4.00/5 (4) Írja meg a véleményét
Válasszon szín
 • Aurum
 • Ezüst
 • Phantom
 • Rosium
€ 75.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (3)

DynaVap - VapCap M 2019: lánggal működő mestermű

A DynaVap a VapCap M készülék idei frissítésével jelentkezik. Ez a masszív, zsebméretű eszköz ideális az utazáshoz, a könnyű otthoni felhasználáshoz és a diszkrét nyilvános vapoláshoz. A jól átgondolt, hordozható kivitel jól illeszkedik a kézbe, és szinte teljesen elrejthető az összeszorított öklünkben.

LOW-TECH EGYSZERŰSÉG

Nincs szükség töltésre, és nincs szükség „alacsony akkumulátor töltöttségi szint” figyelmeztetésre. Egy régimódi bután fáklya elvégzi a munkát. Néhányan az elektronika hiányát primitívségnek gondolják, ám a készülék nagyon is kifinomult. A kondukciós (hőátadás az érintkezés révén) és a konvekciós (a forró levegő emelkedése és a hideg levegő süllyedése) melegítés előnyeit is felhasználja, hogy lágy növényi slukkokhoz juthasson. Nincs hőmérsékletszabályozó gomb sem - a láng pozíciója határozza meg, hogy mekkora forróság alakul ki.

APRÓ FEJLESZTÉSEK A KÖNNYEBB HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN

A 2019 M korszerűsített extrakciós kamrával rendelkezik. Ez az újabb verzió egy olyan "élvonalbeli" funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a betöltést és javítja a légáramlást. A tervezők a szárat is megújították - rozetta mintázattal látták el - ami sokkal kellemesebbé teszi a vape kezelését.

A DynaVap jelentős időt fektetett a levegőztető-lyuk fejlesztésére. Most nagyobb, bemart profilja van, és sokkal több levegőt tud beengedni. A csiszolt felületek hozzáadása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érintéssel megtalálják a furatot. A test szemközti oldalán nagyobb felületet - úgynevezett „rocker”-t - adtak hozzá. Ezt az acél alkatrészt úgy tervezték, hogy a felhasználók sötétben is megtalálják a lyukat.

A 2018-as modell tipjének hélix légcsatornáit szerpentinmintájúra cserélték. Ezáltal javul a légáramlás és a hőcsere. A 2018-as modell tulajdonosai örömmel veszik, hogy az új M cserélhető. A 2018-as tip használható a 2019-es testtel, és fordítva is.

Összességében a 2019 M egy sokoldalú, hordozható és kiválóan megtervezett termék.

AJÁNDÉK AZ RQS-TŐL

Hogy még édesebb legyen a VapCap M 2019 vásárlása, a Royal Queen Seeds ingyenes morzsolót és 3 véletlenszerűen kiválasztott kannabisz magot ad minden VapCap M 2019 rendelés mellé!

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a VapCap M 2019 Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***


  By D. E. on 20/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Great bundle, great vaporizer
  Comment : The VapCap M is a great vaporizer. This little thing (not bigger than a sigarette) is very well build and designed and can create super dense clouds. The research and development that went into this little thing is amazing. You can't really break it except the cap, but if you take care of it it will last you a lifetime. The manufacturer, Dynavap, has a YouTube channel full of information, tips and tricks - watch some videos and you will get the maximum potential out of this vaporizer. Can be used with any heat source, torch lighters are awesome but if you are low on cash any normal lighter will do as well. 5 out of 5. PS: respect the click, otherwise it will easily become a fancy pipe instead of a vaporizer (combustion if you heat too long)

  By H. E. on 31/Dec/2019 :
  (5)

  Title : great stuff
  Comment : my first vape as a ex-smoker, cant be happier. very happy with it also great bundle

  By L. S. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Super pour la résine
  Comment : Le vapcap est vraiment un vaporisateur excellent je le recommande les yeux fermés pour les grands fumeurs de résine ou de plantes médicinales il marche très bien


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.