VapCap M Vaporizátor 2019

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 Ingyen cannabis magok
Az elektronika, a paraméterek és az intelligens technológia iparában a VapCap M élvezhető egyszerűséget kínál. Ez a vape könnyen használható, éppen beleillik a zsebébe, és soha nem fog lemerülni benne az akkumulátor.
Válasszon szín
 • Aurum
 • Ezüst
 • Phantom
 • Rosium
€ 75.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

DynaVap - VapCap M 2019: lánggal működő mestermű

A DynaVap a VapCap M készülék idei frissítésével jelentkezik. Ez a masszív, zsebméretű eszköz ideális az utazáshoz, a könnyű otthoni felhasználáshoz és a diszkrét nyilvános vapoláshoz. A jól átgondolt, hordozható kivitel jól illeszkedik a kézbe, és szinte teljesen elrejthető az összeszorított öklünkben.

LOW-TECH EGYSZERŰSÉG

Nincs szükség töltésre, és nincs szükség „alacsony akkumulátor töltöttségi szint” figyelmeztetésre. Egy régimódi bután fáklya elvégzi a munkát. Néhányan az elektronika hiányát primitívségnek gondolják, ám a készülék nagyon is kifinomult. A kondukciós (hőátadás az érintkezés révén) és a konvekciós (a forró levegő emelkedése és a hideg levegő süllyedése) melegítés előnyeit is felhasználja, hogy lágy növényi slukkokhoz juthasson. Nincs hőmérsékletszabályozó gomb sem - a láng pozíciója határozza meg, hogy mekkora forróság alakul ki.

APRÓ FEJLESZTÉSEK A KÖNNYEBB HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN

A 2019 M korszerűsített extrakciós kamrával rendelkezik. Ez az újabb verzió egy olyan "élvonalbeli" funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a betöltést és javítja a légáramlást. A tervezők a szárat is megújították - rozetta mintázattal látták el - ami sokkal kellemesebbé teszi a vape kezelését.

A DynaVap jelentős időt fektetett a levegőztető-lyuk fejlesztésére. Most nagyobb, bemart profilja van, és sokkal több levegőt tud beengedni. A csiszolt felületek hozzáadása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érintéssel megtalálják a furatot. A test szemközti oldalán nagyobb felületet - úgynevezett „rocker”-t - adtak hozzá. Ezt az acél alkatrészt úgy tervezték, hogy a felhasználók sötétben is megtalálják a lyukat.

A 2018-as modell tipjének hélix légcsatornáit szerpentinmintájúra cserélték. Ezáltal javul a légáramlás és a hőcsere. A 2018-as modell tulajdonosai örömmel veszik, hogy az új M cserélhető. A 2018-as tip használható a 2019-es testtel, és fordítva is.

Összességében a 2019 M egy sokoldalú, hordozható és kiválóan megtervezett termék.

AJÁNDÉK AZ RQS-TŐL

Hogy még édesebb legyen a VapCap M 2019 vásárlása, a Royal Queen Seeds ingyenes morzsolót és 3 véletlenszerűen kiválasztott kannabisz magot ad minden VapCap M 2019 rendelés mellé!

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a VapCap M 2019 Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.