Új kannabisz Magválasztó – találja meg a párját!

  • Illatos vegán kendergyertya
  • Illatos vegán kendergyertya
  • Illatos vegán kendergyertya

Illatos vegán kendergyertya

Műanyag- és paraffinmentes - új, illatosított vegán kendergyertyánk tiszta, környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos gyertyák helyett, gazdag aromája pedig a friss kender, dohány, pacsuli és földes jegyeket ötvözi.
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 20 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Illatos vegán kendergyertya: Dőljön hátra relaxáló, környezetbarát gyertyáinkkal

Akár romantikus vacsorával vár valakit, akár a kádba ugrik be a nagyon fontos „én időre”, új, illatos vegán kendergyertyánk tökéletes hangulatot teremt. A 9cm magas és 7,5cm átmérőjű, átlátszó üvegedénybe helyezett, vékony fa fedővel ellátott gyertya elegáns kialakítása révén minden helyiségbe tökéletesen illeszkedik. Ráadásul gazdag aromája, amely a friss kannabisz és a sötét dohány jegyeit, valamint a föld és a pacsuli árnyalatait ötvözi, azonnal segít nyugodt, pihentető légkört teremteni otthonában. Ha pedig különösen nagylelkűnek érzi magát, illatos kendergyertyáink ajándéknak is nagyszerűek.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk jegyében vegán kendergyertyáink paraffin- és műanyagmentesek; teljesen természetes növényi viaszból készülnek, és kenderolajjal és más természetes aromás anyagokkal illatosítják őket. Ennek köszönhetően nem csak tisztábban égnek, mint a hagyományos gyertyák, de az előállításuk is sokkal környezetbarátabb. Az üvegedénnyel (200g) együtt összesen 410 gramm súlyú és összesen 40 órán át égő vegán illatos kendergyertyáink ideálisak a pihentető, megnyugtató környezet megteremtéséhez, amely a házat otthonná varázsolja.    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK: