• Illatos vegán kendergyertya
 • Illatos vegán kendergyertya
 • Illatos vegán kendergyertya

Illatos vegán kendergyertya

Műanyag- és paraffinmentes - új, illatosított vegán kendergyertyánk tiszta, környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos gyertyák helyett, gazdag aromája pedig a friss kender, dohány, pacsuli és földes jegyeket ötvözi.
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Illatos vegán kendergyertya: Dőljön hátra relaxáló, környezetbarát gyertyáinkkal

Akár romantikus vacsorával vár valakit, akár a kádba ugrik be a nagyon fontos „én időre”, új, illatos vegán kendergyertyánk tökéletes hangulatot teremt. A 9cm magas és 7,5cm átmérőjű, átlátszó üvegedénybe helyezett, vékony fa fedővel ellátott gyertya elegáns kialakítása révén minden helyiségbe tökéletesen illeszkedik. Ráadásul gazdag aromája, amely a friss kannabisz és a sötét dohány jegyeit, valamint a föld és a pacsuli árnyalatait ötvözi, azonnal segít nyugodt, pihentető légkört teremteni otthonában. Ha pedig különösen nagylelkűnek érzi magát, illatos kendergyertyáink ajándéknak is nagyszerűek.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk jegyében vegán kendergyertyáink paraffin- és műanyagmentesek; teljesen természetes növényi viaszból készülnek, és kenderolajjal és más természetes aromás anyagokkal illatosítják őket. Ennek köszönhetően nem csak tisztábban égnek, mint a hagyományos gyertyák, de az előállításuk is sokkal környezetbarátabb. Az üvegedénnyel (200g) együtt összesen 410 gramm súlyú és összesen 40 órán át égő vegán illatos kendergyertyáink ideálisak a pihentető, megnyugtató környezet megteremtéséhez, amely a házat otthonná varázsolja.

Video id: 821266929

  Szerző E. D. Ekkor 19/May/2022 :

  Megszólítás : Ed
  Komment : Très agréable, odeur légère et pas agressive


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.