USA NAPOK— Akár 50% kedvezmény az USA törzsekre Spórolj sokat

  • Újrahasznosított fűmorzsoló
  • Újrahasznosított fűmorzsoló
  • Újrahasznosított fűmorzsoló

Újrahasznosított fűmorzsoló

Új, ingyenes morzsolónk újrahasznosított fából és lebomló műanyagból áll. Ráadásul friss erdő illata van! Tárazzon be néhányat ezekből az ingyenes termékekből, és adjon fenntartható ajándékokat fűkedvelő barátainak. Ha valaha elveszíti őket, vagy összetörnek, aludjon nyugodtan, hiszen tudhatja, hogy egyszerűen lebomlanak és eltűnnek a talajban, és férgek és gombák táplálékául szolgálnak majd
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 3.95

€ 3.95 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 4 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Újrahasznosított fűmorzsoló: az új, fenntartható morzsolónk

Morzsolja zöldjét zöldebb módon! Új, fenntartható újrahasznosított fűmorzsolónk külső szerkezete lebontható polipropilénből és fából készült. Kiváló munkát végez, ha a kannabisz virágainak durva porrá aprításáról van szó, és az erdő kellemes fás illatát is hordozza!

A fenntarthatóbb termékek felé történő elmozdulás jegyében régi szóróajándékként adott darálóinkat kicseréltük erre a természetes szépségre. Minden alkalommal, amikor vásárol valamit az üzletünkből, köszönetként kap egy új morzsolót. Miután összeszedett magának néhányat, adja a többit fenntartható ajándékként barátainak!

Ez a fa daráló három különálló részből áll: egy felső, egy alsó részből, valamint egy kis titkos térből, ahol elrejthet egy kis anyagot. Nagyon könnyűek, csak 62mm átmérőjűek, és egy mágnes segítségével biztonságosan záródnak.

A morzsolót alkotó fenntartható anyagoknak köszönhetően, ha a szerkezet valaha is elromlik, vagy véletlenül elveszíti, akkor sem fog több száz évet tölteni egy hulladéklerakóban. Sokkal gyorsabban visszatér a Földre, és a mikrobák táplálékává válik.    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.