• Organikus RQS táska
  • Organikus RQS táska
  • Organikus RQS táska
  • Organikus RQS táska

Organikus RQS táska

A Organikus RSQ táska praktikus eszköz vásárláshoz, takarmányozáshoz vagy az egyetemi, munkahelyi papírok cipeléséhez. Biopamutból készült, és lenyűgöző, kannabisz ihlette műalkotás díszíti.
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
$7.80

$7.80 (--1%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Organikus RQS bevásárlótáska: Töltse meg poggyászát füves tartalommal

Az organikus RQS táska divatos és környezetbarát lehetőség holmijának hordozásához. A táska természetes fehér színű, amelyen kontrasztos a Royal Queen Seeds Brand logó gyönyörű sárga-narancssárga színével. A bal alsó és a jobb felső sarokban ugyanolyan színű nagy kannabiszlevelek találhatók. A táska nem annyira diszkréten jeleníti meg a genetikáink iránti szeretét és a kannabisz iránti szenvedélyét! Néhányan ön után fordulnak majd és izgalmas beszélgetések alakulhatnak ki.

Az RQS táskát a legfinomabb biopamutból készítettük. A folyamat során káros peszticidek és herbicidek nem kerültek felhasználásra. A táskába 38 cm hosszú és 42 cm magas bármit beletehet, az élelmiszertől kezdve a a kigészítőkig. Ha nem használja, hajtsa össze és vágja zsebre. Mindössze 235g-ot nyom!    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.