RQS Grindtainer

A RQS Grindtainer alkalmassága verhetetlennek bizonyul, mivel elérhetővé teszi használói számára, hogy teljes diszkréció mellett tudják őrölni és tárolni marijuana-jukat. A hagyományos morzsolók nem csak, hogy túl nagy rendetlenséget tudnak teremteni, de lerí róluk, hogy épp mire is készülünk A Grindtainerrel biztonságosan tudod tárolni a cannabis-odat napközben,amíg csak szükség nincs az őrlésre.
 4.5/5 (7) Írja meg a véleményét
Válasszon szín
 • Blue
 • Green
 • Grey
 • Pink
€ 6.50 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (7)

RQS – Grindtainer – Az Optimális Dizájn Találkozása A Praktikussággal És A Diszkrécióval

Elsősorban azon pácienseknek készült, akik az orvosságuknak igényeltek valamilyen tárolót, mielőtt az elfogyasztásra kerül, de a cannabis-iparban, a Grindtainer használhatósága, szinte egyértelműnek bizonyul. A friss, aromás cannabis bugákat a légmentesen záró, középső rekeszben tárolhatjuk, akár egy teljes napon keresztül is biztonságosan tudjuk ,agunkkal vinni a táskánkban, vagy akár a zsebünkben anélkül, hogy a szaga kiszivárogna, ezzel felhívva magára mások figyelmét is. Amikor pedig készen állsz, hogy lemorzsold a bugáidat, azok a tároló alsó részébe kerülnek, mivel a középső ekkor, mint morzsoló funkcionál majd.
Az átlátszó, műanyag konstrukció megakadályozza a virágok ízének fakulását, romlását. A Grindtainerben lévő morzsoló alján elhelyezkedő tüskék pedig első-osztályú műanyagból készültek, ezzel meggátolva, hogy a bugák az őrlés közben összeragadjanak. Csak boríts ki belőle annyi cannabis-t, amennyire szükséged van, és ami megmaradt benne, még mindig tovább tárolhatod, a következő alkalomig. Az eszköz kezelése semmi extra tudomást nem kíván tőlünk; ehelyett színtiszta diszkréciót és teljeskörű felhasználást nyújt, a RQs Grindtainer-e magáért beszél.


  By A. C. on 21/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Great grinder
  Comment : Best grinder I’ve had and I’ve had a few in my time !!! Rqs all day

  By A. E. on 28/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Fantastico
  Comment : Lo uso spesso

  By K. F. on 21/Mar/2019 :
  (5)

  Title : 2 in 1
  Comment : Very happy with this. Perfect for taking out and fits in pocket no problem. Thanks you rqs just what I needed

  By J. S. on 26/Feb/2019 :
  (3)

  Title : Container is good
  Comment : But the grinder part is superplastic-y and the herbs get packed and jammed in there if you want go grind up for a few smokes at once and it would be nice with a kiefnet to collect kief from the bortom, cuz now it just gets stuck

  By R. B. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Very simple and nice product. Inovative
  Comment : Very cool product, you store your herb in there and carry it anywhere, and you can grind it right away, you don't need a separate grinder, it's 2 in 1. Very cool !! Thanks RQS!

  By R. M. on 02/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Pratique.
  Comment : En effet un petit combiné stockage et broyage en une seule pièce bien fermée par son bouchon. Très pratique pour le transport comme pour chez soi.

  By K. L. on 28/Dec/2018 :
  (4)

  Title : convenient
  Comment : Actually practical since its a 2 in 1 grinder/transportation thing. Smaller than I expected but still pretty nice


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.