• Zseb-Érlelődoboz
 • Zseb-Érlelődoboz
 • Zseb-Érlelődoboz
 • Zseb-Érlelődoboz

Zseb-Érlelődoboz

A legjobb bugáknak kijárnak a legjobb érlelési, és tárolási körülmények. A cannabisod mindig , a legtökéletesebb állapotában áll majd rendelkezésedre a RQS Zseb-Érlelődobozodban.
 4.5/5 (8) Írja meg a véleményét
€ 29.95
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

A RQS Zseb-Érlelődoboz: Optimális Cannabis-környezet 24/7

A marijuana termesztés műveletének utolsó lépése egy megfelelő érlelési fázis biztosítása. A korrekt módon érlelt bugák létrehozhatják, vagy szét is bonthatják számunkra a végső ízharmóniákat, valamint tovább fejleszthetik a cannabis hatását. A termesztés és az érlelés, a sok, elővigyázatos hét után, végtére is ezzel, az első osztályú érlelési technikával tud majd befejeződni.
A RQS Zseb-Érlelődoboz ideális megoldás lehet a füved legjobb állapotában tartására még akkor is, ha éppen úton vagy valahova. Ez, a cédrusfából készült, parányi dobozka könnyedén elfér a zsebedben is, hogy a személyes buga-adagodat a lehető legnagyobb biztonságban tudhasd. A kicsúsztatható, hálós tálca segítségével pedig elcsípheted az összes kis, finom trichomát. A Royal Queen Seeds érlelődoboza biztosítja számodra, hogy a lehető legtöbbet csikarhasd ki abból, amit az általad választott genetika csak fel tud kínálni. Csináld, ahogy azt kell - a RQS-el.


  By A. L. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Title : beau et pratique
  Comment : superbe boite d'affinage à la fois jolie et pratique

  By S. Z. on 06/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Bonne qualité
  Comment : Super bois et la résine qui tombe dans un compartiment si lisse qu’on peut tout récupérer, au contraire des boîtes en métal. J’en ai acheté une deuxième pour faire cadeau à un ami. Je la conseille.

  By P. R. on 09/Mar/2018 :
  (3)

  Title : Gut, aber nicht perfekt
  Comment : - Negativpunkte: -Kiefsieb ist ein günstiges Kunststoffsieb, billig darunter geklebt, franst an den Ecken aus -meine Version hat ziemlich großen Abstand zwischen Gras und Kief Bereich, beim schütteln sehe ich immer wieder Kief rausfliegen. + Pluspunkte: +macht was es soll +Sieb sehr fein, für Zero-Zero (00-Box) Qualität Fazit: Für 30€ + Werbung eher ein Statusobjekt 10 min google liefert bessere Ergebnisse ...sollte lieber für Bestellungen über 100€ als Gift gegeben werden, anstatt dumme Grinder und Feuerzeuge.

  By X. M. on 01/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Nice!
  Comment : Great for curing your buds if they get wet

  By A. H. on 08/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Good quality
  Comment : Great for drying your bud when it need to be :)

  By L. N. on 14/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Good Quality
  Comment : Good quality and nice kief after some days ;)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.