Akril Morzsoló (két részes)

Egy jó, beavató-szintű morzsoló: egy fedő, egy alsó rész, és néhány fog, az őrléshez, és ennyi az egész. Nincs több macerás fű-feldolgozás. Akrilból készült, és elérhető piros, zöld (sötét és világos), kék és színtelen kivitelben. A tetején pedig a kedvenc magcégünk neve és weboldalának címe szerepel.
 4.5/5 (46) Write a review
Choose a szín
 • Blue
 • Green
 • Red
€ 2.50 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (46)

Miután túlléptél azon a ponton, hogy a cannabist csak megveszed, majd felhasználod, és elkezdtél jobb minőségű bugákkal is foglalkozni, valószínűleg szükséged lesz egy olyan, megbízható módszerre, mellyel a kedvenc termékedet egy sokkal szívható formájú alapanyaggá változtathatod.

Ahelyett, hogy mindig kiszedegeted a jó minőségű cuccod a zacsiból, majd nekiállsz az ujjaiddal szétszedegetni azt, vagy egy körömollóval vagdosod őket egyre kisebb, és kisebb darabokra, sokkal hatékonyabb lehet számodra, ha te is nekiállsz morzsolni a kedvenc zöldedet. Habár biztos jópofa, hogy milyen ragacsosak az ujjaid a végén, mire tudsz hagyni a pipázáshoz, bongozáshoz vagy a joint szívásához, amennyi csak lehetséges, ahelyett, hogy azt a kezeiden hagynád.

Bárki, aki a marijuana életstílust választja, szeretne valami hasznot ebből az egyszerű, két részből álló, akril morzsolóból. Van egy alja, egy teteje, valamint néhány őrlőfogazat, minek segítségével tudod a növényi alapanyagokat szétmorzsolni. Ez a legtökéletesebb, belépő-szintű morzsoló a marijuana szerelmesei számára, akik nem akarnak erre sokat költeni.

Képzeld el, ahogy készen állsz, hogy tekerj néhány cigit, a vidám, városi éjszaka érdekében, a barátaiddal. Szükséged lesz rá, hogy a cannabis-t gyorsan apró darabokra tudd szedni, hiszen későre jár. Vagy, csak szeretnéd megtölteni a pipádat, és kipróbálni ezt az új fajtát, amit az imént szereztél be.

Most már képes lehetsz rá, hogy csak fogd a kedvenc kis növénykéd egy darabját, és a morzsoló aljába helyezd. Lezárod a tetejétl, és csak elkezded tekerni, amíg a cannabis el nem éri a számodra megfelelő, morzsolt állagot.

Miután elkezded majd morzsolni a füvedet, rá fogsz jönni, hogy így sokkal egyszerűbb tekerni egy egyenlő sűrűségű jointot, és aztán az sokkal egyenletesebben, és tisztán ég majd. A morzsolóval arányos méretű kis darabokat kapsz, amitől sokkal jobb lesz a szívás élménye is. Sőt mi több, miután lemorzsoltad a marijuana-d, sokkal egyszerűbb lesz begyújtani, és az egész égését fentartani a pipádban, bongodban, vagy jointodban. Sokkal sűrűbb slukkok a füstből, és a növény finomabb égése lesz a jutalmad.

A morzsolónk elérhető kék, világos- és sötétzöld, piros és átlátszó kivitelben. A fedőre a te kedvenc Royal Queen Seeds céged címerét és nevét, valamint weboldalának URL-jét tettük, így mindig, egyszerűen elérhetőek leszünk a számodra, ha szükséged lenne még valamelyik, kiváló cannabis termékünkre a jövőben.

Ez az egyszerű, akril morzsoló egy nagyszerű módja lehet azoknak, akik a cannabis életstílus küszöbén állnak még csak, hogy elkezdjék a marijuana-juk sokkal gyorsabb, és hatékonyabb őrlését, egy sokkal jobb füstölési élményért.

   

  By E. B. on 15/Oct/2018 :
  (5)

  Title : very good one
  Comment : Very good grinder, i like the spikes and the transparency and the material

  By K. C. on 01/Jun/2018 :
  (5)

  Title : Best budget grinder I’ve used!
  Comment : Works very well for a budget plastic grinder. The magnet in the centre holds it together adequately and the RQS logo really sets this grinder off!

  By A. Z. on 16/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Хорошее качество
  Comment : Пользуюсь такими акриловыми гриндерами несколько лет,ниодин зуб несломался,пластик некрошется и отлично перемалывает до правильной муки.

  By R. M. on 07/Mar/2018 :
  (4)

  Title : Good old grinder
  Comment : Does it's job wears and gets stiff in a few weeks if used a lot but all plastic ones do well worth the money nice little compartment on top to store a gram or so for the road

  By L. E. on 29/Dec/2017 :
  (4)

  Title : Works perfectly!
  Comment : The grinder does his Job!

  By E. A. on 31/Jul/2017 :
  (4)

  Title : nice grinding for the buck!
  Comment : nice grinding for the buck!

  By P. V. on 22/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Grinder
  Comment : Very cool for this price.

  By V. S. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : the best
  Comment : this grinder is the best plastic grinder you will find! i am gonna order al 3 colors

  By J. M. on 17/May/2016 :
  (4)

  Title : Grindle
  Comment : Those classic grinders you just cant beat. if they didn't have magnets in they'd be perfect I reckon.

  By F. W. on 01/Apr/2016 :
  (4)

  Title : nice budget grinder for the road
  Comment : I have received this grinder as a free promo item with my last seeds order (which arrived swiftly and discretely packaged). The Grinder does a great job fluffing up the buds and provides for a good smoking experience. Of course this is just a cheap acrylic grinder, it doesn't look too great and it probably won't last forever, so while you won't want to put this on your living room table it serves it's purpose just perfectly with a small storage compartment to stash some bud and throw it in your backpack and enjoy a good smoke while out and about. 4 of 5 stars for a very functional and affordable gadget, just short of a five star rating because... well, it's just plastic...

  By J. F. on 02/Dec/2015 :
  (4)

  Title : Grinder
  Comment : Ils sont très bien pour un cadeaux ils grindent très bien


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories