• Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)

Akril Morzsoló (két részes)

Egy jó, beavató-szintű morzsoló: egy fedő, egy alsó rész, és néhány fog, az őrléshez, és ennyi az egész. Nincs több macerás fű-feldolgozás. Akrilból készült, és elérhető piros, zöld (sötét és világos), kék és színtelen kivitelben. A tetején pedig a kedvenc magcégünk neve és weboldalának címe szerepel.
 4.5/5 (63) Írja meg a véleményét
Válasszon szín
 • Kék
 • Piros
 • Zöld
€ 2.50
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Miután túlléptél azon a ponton, hogy a cannabist csak megveszed, majd felhasználod, és elkezdtél jobb minőségű bugákkal is foglalkozni, valószínűleg szükséged lesz egy olyan, megbízható módszerre, mellyel a kedvenc termékedet egy sokkal szívható formájú alapanyaggá változtathatod.

Ahelyett, hogy mindig kiszedegeted a jó minőségű cuccod a zacsiból, majd nekiállsz az ujjaiddal szétszedegetni azt, vagy egy körömollóval vagdosod őket egyre kisebb, és kisebb darabokra, sokkal hatékonyabb lehet számodra, ha te is nekiállsz morzsolni a kedvenc zöldedet. Habár biztos jópofa, hogy milyen ragacsosak az ujjaid a végén, mire tudsz hagyni a pipázáshoz, bongozáshoz vagy a joint szívásához, amennyi csak lehetséges, ahelyett, hogy azt a kezeiden hagynád.

Bárki, aki a marijuana életstílust választja, szeretne valami hasznot ebből az egyszerű, két részből álló, akril morzsolóból. Van egy alja, egy teteje, valamint néhány őrlőfogazat, minek segítségével tudod a növényi alapanyagokat szétmorzsolni. Ez a legtökéletesebb, belépő-szintű morzsoló a marijuana szerelmesei számára, akik nem akarnak erre sokat költeni.

Képzeld el, ahogy készen állsz, hogy tekerj néhány cigit, a vidám, városi éjszaka érdekében, a barátaiddal. Szükséged lesz rá, hogy a cannabis-t gyorsan apró darabokra tudd szedni, hiszen későre jár. Vagy, csak szeretnéd megtölteni a pipádat, és kipróbálni ezt az új fajtát, amit az imént szereztél be.

Most már képes lehetsz rá, hogy csak fogd a kedvenc kis növénykéd egy darabját, és a morzsoló aljába helyezd. Lezárod a tetejétl, és csak elkezded tekerni, amíg a cannabis el nem éri a számodra megfelelő, morzsolt állagot.

Miután elkezded majd morzsolni a füvedet, rá fogsz jönni, hogy így sokkal egyszerűbb tekerni egy egyenlő sűrűségű jointot, és aztán az sokkal egyenletesebben, és tisztán ég majd. A morzsolóval arányos méretű kis darabokat kapsz, amitől sokkal jobb lesz a szívás élménye is. Sőt mi több, miután lemorzsoltad a marijuana-d, sokkal egyszerűbb lesz begyújtani, és az egész égését fentartani a pipádban, bongodban, vagy jointodban. Sokkal sűrűbb slukkok a füstből, és a növény finomabb égése lesz a jutalmad.

A morzsolónk elérhető kék, világos- és sötétzöld, piros és átlátszó kivitelben. A fedőre a te kedvenc Royal Queen Seeds céged címerét és nevét, valamint weboldalának URL-jét tettük, így mindig, egyszerűen elérhetőek leszünk a számodra, ha szükséged lenne még valamelyik, kiváló cannabis termékünkre a jövőben.

Ez az egyszerű, akril morzsoló egy nagyszerű módja lehet azoknak, akik a cannabis életstílus küszöbén állnak még csak, hogy elkezdjék a marijuana-juk sokkal gyorsabb, és hatékonyabb őrlését, egy sokkal jobb füstölési élményért.


  By E. O. on 22/May/2020 :
  (5)

  Title : Wouaw
  Comment : très bon grinder pour son prix

  By T. M. on 15/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Very Good
  Comment : Very nice and good goods.

  By P. N. on 03/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Psi86
  Comment : Tuote oli mitä pitikin olen tyytyväinen..

  By R. C. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Regalo ottimo
  Comment : Ho ricevuto questo greender come regalo.. ed è veramente molto simpatico

  By C. R. on 21/Feb/2020 :
  (3)

  Title : Cheap grinder
  Comment : Bien pour dépanner

  By E. B. on 06/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Pratique et efficace
  Comment : Tous est dans le titre ( je pose l’avis pour les 10%)

  By C. S. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Kurzzeitig äußerst praktisch
  Comment : Wer noch nie einen Plastik Grinder in der Hand hatte sollte sich diesen hier unbedingt mit dazu bestellen, er ist nicht wie jeder andere aus'm Kiosk / Späti er hat das überall beliebte Royal Queens Logo Exklusiv als goldenen Print auf sich als Zierde, auch optimal als Geschenk für wirklich jeden!

  By R. M. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Muito bom
  Comment : Bom grinder e bastante barato por isso óptimo!

  By M. A. on 10/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Pas cher, efficace et pratique

  By M. R. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Title : top
  Comment : Ich find die grinder toll ^^ sie machen es sehr fein und sind toll in der handhabe :) Halten zwar nicht so lang aber dafür kosten sie auch nichts ^^

  By S. Q. on 02/May/2019 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Very nice souvenir

  By A. C. on 28/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Good Grinder
  Comment : Nice cheap grinder ; 5 stars

  By M. R. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Top Grinder!
  Comment : Ein einfach gehaltener Grinder, der seine Aufgabe gut erfüllt. Sogar mit kleinem Fach für Blüten, Filter usw... Für den Preis kann man nichts falsch machen.

  By R. B. on 14/Feb/2019 :
  (5)

  Title : very good and sturdy
  Comment : well impressed with this grinder, perfect !

  By U. G. on 21/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Acryl Grinder
  Comment : Schöner Grinder für unterwegs mit kleinen Fach für die Blüten. Für die 2,50 € kann man nichts falsch machen. Macht nen guten Eindruck das Ergebnis.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.