• Az Energy csomag
  • Wedding Crasher
  • Royal Runtz
  • Mimosa

Az Energy csomag

Produktívnak, koncentráltnak vagy kreatívnak kell maradnia? Ezesetben Energy csomagunk tökéletes - három legélénkítőbb, legfelemelőbb fajtánk magjait egyesíti: Wedding Crasher, Royal Runtz és Mimosa.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

instead of € 86.50

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Az Energy csomag: Tiszta fókusz, kreativitás és motiváció

Maratoni filmnézések közben heverészni és különféle csemegéket csócsálni szórakoztató, de nem mindenki számára. Ha szeret feltöltődni edzés előtt, munka közben, vagy szeretné levezetni kreatív energiáit, akkor ez a változatos magcsomag önnek szól. A csomagban található törzsek ideálisak, ha pozitív energiára, tűpontos fókuszra vagy kreatív inspirációra van szüksége. Függetlenül attól, hogy reggel egyedül szívja el, vagy este a barátaival gyújt rá az Energy csomagban található törzsekre, azok minden alkalommal megadják azt az energizáló, pozitív high-t, amelyre vágyott.

Wedding Crasher, Royal Runtz és Mimosa: Az energikus boldogsághozó triumvirátus

Energy csomagunk a következő három nagy energiájú törzs magjait tartalmazza:

• Wedding Crasher: A gazdag terpénprofillal és a táncparkett felszántásához elegendő energetizáló tulajdonságokkal büszkélkedő Wedding Crasher 21%-os THC-szinttel rendelkezik.

• Royal Runtz: A Zkittlez és a Gelato rendkívül erős (27% THC) leszármazottja ál-pszichedelikus, kreatív zizgést idéz elő, amely órákon át tart - és a dekadens édes ízekről még nem is beszéltünk.

• Mimosa: Álomszerű, pihentető törzs 21% THC-vel - a Mimosa ideális a meditatív flow állapot eléréséhez vagy a hosszabb ideig tartó fókuszáláshoz.
----
Short sentence: Azonnali energiarobbanás, amikor csak szüksége van rá.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.