• Coffeeshop Classics csomag
 • Amnesia Haze
 • Northern Light
 • White Widow

Coffeeshop Classics csomag

A Coffeeshop rajongói ismerik legjobban ezeket a fajtákat. Az Amnesia Haze, a Northern Light és a White Widow mind valami kivételes dolgot tesznek az asztalra. Egy közös szál azonban egyesíti őket: mindegyik rendkívül népszerű az amszterdami kávézókban. Mindegyik törzs tökéletes a nap különböző szakaszaihoz; a Coffeeshop Classics az egész napját felvillanyozza.
(1)
Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 61.00

€ 61.00 (-0%)

instead of € 68.50

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (1)

Coffeeshop Classics csomag: Amszterdami nosztalgia feltöltés

Egyes törzsek egyszerűen összetartoznak – ez olyan, mint egy nagy, sokszínű, de boldog család. A Coffeeshop Classics esetében ez a három legendás fajta óriási hírnevet szerzett magának Amszterdam fűfelhasználó létesítményeiben.

Bemutatkozik a Coffeeshop Classics: Amnesia Haze, Northern Light és White Widow

Ha járt már Amszterdamban, akkor jól ismeri ezeket az old-school fajtákat. De - nagyszerű hatásaiknak köszönhetően - még azok is ismerik ezeket a genetikákat, akik soha nem tették be a lábukat ezekbe a nagyrabecsült holland intézményekbe. És ezek a fajták nemzetközi szinten is hatalmas elismertséggel bírnak – mindegyikük nagyszerű terpénekkel és magas THC-szinttel rendelkezik.

Akár sativához, indicához vagy hibridhez van kedve, a Coffeeshop Classics Packben megtalálja a megfelelő fajtát:

• Amnesia Haze: 22%-os THC-t tartalmazó édes citrusrobbanás, hatalmas terméshozammal beltéren és kültéren is. Ez a sativa-domináns kultúrnövény olyan agyi, felemelő hatást ad, amely megalapozta kávéházikon-státuszát.

• Northern Light: A genetikai spektrum másik oldalán a Northern Light szinte teljesen indica, amely nehéz, kábító hatású betépést hoz 18% THC-val és borsos, földes terpénekkel; igazi kedvenc a nyugtató fajták ínyencei körében.

• White Widow: Ez a kiegyensúlyozott indica-sativa fajta kivételesen gyantás rügyekkel büszkélkedhet, amelyek 19%-os THC-vel és fűszeres, földes, gyümölcsös terpénekkel táplát lendületet adnak.


  Szerző J. S. Ekkor 18/Oct/2022 :

  Megszólítás : Classical mix of the best
  Komment : Love this combination :)


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Frank Simons | 2022-12-24 22:40:00

Hallo sind die Samen von den Mix Packs Autoflowering oder Photoperiodich.

Royal Queen Seeds Team

Hello, this seeds are photoperiods.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37751 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.