3 extra free seeds for the first 100 to use the code JUNE at checkout

  • Coffeeshop Classics csomag

Coffeeshop Classics csomag

Pack content:

Amnesia Haze
Northern Light
White Widow
A Coffeeshop rajongói ismerik legjobban ezeket a fajtákat. Az Amnesia Haze, a Northern Light és a White Widow mind valami kivételes dolgot tesznek az asztalra. Egy közös szál azonban egyesíti őket: mindegyik rendkívül népszerű az amszterdami kávézókban. Mindegyik törzs tökéletes a nap különböző szakaszaihoz; a Coffeeshop Classics az egész napját felvillanyozza.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 58.00 No stock

€ 58.00 (-0%)

instead of € 68.50

Vásároljon és nyerjen 58 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Coffeeshop Classics csomag: Amszterdami nosztalgia feltöltés

Egyes törzsek egyszerűen összetartoznak – ez olyan, mint egy nagy, sokszínű, de boldog család. A Coffeeshop Classics esetében ez a három legendás fajta óriási hírnevet szerzett magának Amszterdam fűfelhasználó létesítményeiben.

Bemutatkozik a Coffeeshop Classics: Amnesia Haze, Northern Light és White Widow

Ha járt már Amszterdamban, akkor jól ismeri ezeket az old-school fajtákat. De - nagyszerű hatásaiknak köszönhetően - még azok is ismerik ezeket a genetikákat, akik soha nem tették be a lábukat ezekbe a nagyrabecsült holland intézményekbe. És ezek a fajták nemzetközi szinten is hatalmas elismertséggel bírnak – mindegyikük nagyszerű terpénekkel és magas THC-szinttel rendelkezik.

Akár sativához, indicához vagy hibridhez van kedve, a Coffeeshop Classics Packben megtalálja a megfelelő fajtát:

• Amnesia Haze: 22%-os THC-t tartalmazó édes citrusrobbanás, hatalmas terméshozammal beltéren és kültéren is. Ez a sativa-domináns kultúrnövény olyan agyi, felemelő hatást ad, amely megalapozta kávéházikon-státuszát.

• Northern Light: A genetikai spektrum másik oldalán a Northern Light szinte teljesen indica, amely nehéz, kábító hatású betépést hoz 18% THC-val és borsos, földes terpénekkel; igazi kedvenc a nyugtató fajták ínyencei körében.

• White Widow: Ez a kiegyensúlyozott indica-sativa fajta kivételesen gyantás rügyekkel büszkélkedhet, amelyek 19%-os THC-vel és fűszeres, földes, gyümölcsös terpénekkel táplát lendületet adnak.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.