3 extra free seeds for the first 100 to use the code JUNE at checkout

  • Fast As Fuck

Fast As Fuck

Pack content:

Purple Queen Automatic
HulkBerry Automatic
Watermelon Automatic
Szeretne minél hamarabb betakarítani? A Kicseszett Gyors magcsomagunk három olyan törzset tartalmaz, amelyek mindössze 9 hét alatt erős és aromás füvet teremnek. Ideális időhiányban szenvedő termelők számára.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 65.00 No stock

€ 65.00 (-0%)

instead of € 77.00

Vásároljon és nyerjen 65 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Kicseszett Gyors csomag: Minőségi fű szüretelése amilyen gyorsan csak lehet

Egyes termesztők szeretnek elidőzni a kertben, gondozni a növényeiket, és különböző termesztési technikákkal kísérletezni. Másoknak azonban a lehető leggyorsabban be kell indítani, majd be is kell fejezni működésüket. Katalógusunk három leggyorsabb vetőmagját tartalmazó Kicseszett Gyors csomagunk ideális azoknak az időhiányban szenvedő termesztőknek, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén.

Haver, ezek a magok rohadt gyorsak!

Kicseszett Gyors fajtacsomagunk a következő automatikusan virágzó kannabiszmagokat tartalmazza, amelyek mindegyike mindössze 8-9 hét alatt beérik.

• Watermelon Automatic: 20% THC-t, édes aromát és lágy, fizikai tompító hatást biztosít - ez a jól kiegyensúlyozott automata ugyanolyan erős és ízletes, mint amennyire gyors.

• Purple Queen Automatic: enyhe eufórikus hatással büszkélkedhet, amely javítja a hangulatot, valamint finom Skunk aromával, amelyet friss gyümölcsös és citrusos jegyek tarkítanak - nem könnyű elhinni, hogy ennek a fajtának mindössze két hónap kell ahhoz, hogy eljusson a csírázástól a szüretig.

• HulkBerry Automatic: Ez a törzs energikus agyi hatást biztosít, amelyet a legjobb kora reggel, edzés előtt vagy (mérsékelten) a munkahelyen élvezni, hogy fokozza a fókuszt, a kreativitást és az éberséget.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.