Sweet Zkittlez

Az Sweet Zkittlez által termelt gyümölcsös illat és zamatos íz kihagyhatatlan a cukorka-rajongó kannabisz termelőknek. Egészen a szüretig kényezteti az érzékeket, csillogó bimbói olyanok, mintha csak saját édességboltja lenne. Hatását emellett egyenletes, felemelő high jellemzi, tehát egy igen élvezetes indica hibridről beszélünk, amely pihenteti a testét, és felfrissíti az elméjét.
Magok száma:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
€ 30.50 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (59)

Sweet Zkittlez: Kirobbanó, gyümölcsös ízélmény

A genetikák mesteri keveréke amely a Sweet Zkittlez létrejöttét eredményezte, bizonyíték arra, hogy milyen magasságokat ért már el a kannabisztermesztés. Indica dominanciája ellenére a Sweet Zkittlez hatása határozottan az elmére és nem a testi hatásokra összpontosul. Az indica törzsek jellemzően a fájdalmas izmokra kínálnak enyhülést, némi eufóriás érzéssel együtt. A Sweet Zkittlez viszont a fejben játszik. Miközben nyugalomban tartja, a figyelmét inkább a felemelő gondolatok és a jó hangulatú hullámok felé tereli.

BOGYÓSOK, CITRUSFÉLÉK ÉS CUKORKÁK ROBBANÁSA

A megtestesült boldogság. Az érzelmek átsugároznak az aromákon, a szacharin ízén, és kellemes high-t idéznek elő. Nem sűrűn fordul elő, hogy az enyhe hatékonyság kedvelt tulajdonság. Ebben az esetben minden egyes slukkot ki kell élvezni, és szerencsére sok Sweet Zkittlez jointot lehet élvezni, mielőtt elérkeznénk a ponthoz, ahonnan nincs visszaút. 15-20% THC elegendő ahhoz, hogy elindítsa önt a megvilágosodás útján, de nem elég ahhoz, hogy teljes mentális elhagyatottságban hagyja kóborolni a kozmoszban.

NAGY ÍZEK ÉS MÉG NAGYOBB TERMÉSEK

Különleges aromája már a vegetatív szakasz elején kezd kiépülni. A bogyós gyümölcsök és a szőlő illata tölti meg a levegőt, míg rügyei különböző zöld árnyalatokkal és lilás színekkel csillognak. A virágzás során nagy központi rügy alakul ki, melyet a környező kinyúló ágakról több kisebb rügy támogat. A hozamok is lenyűgözőek, függetlenül attól, hogy kültéren, vagy beltéren nőtt-e a növény. 500-700 g/m², illetve 400-600 g/növény termés várható.

Habár szörnyű ötletnek tűnhet, hogy levágjuk, a szeptember az ideális időpont arra, hogy ez megtegyük. Ez biztosítja a termesztőknek, hogy egyedülálló tulajdonságainak minden előnyét kiélvezhesse. Beltéren a virágzás mindössze 7-9 hétig tart, és ajánlott, hogy hagyjuk is a növényt fejlődni ennek az időkeretnek a végéig. Az extra egy, vagy két hét biztosítja, hogy a terpének és a kannabinoidok teljesen kifejlődhessenek. Biztosan Ön sem akar egyetlen cseppet sem elveszíteni ebből az ízből!

 • THC: 22%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Grape Ape x Grapefruit
 • Típus: Sativa 20% Indica 80%
 • Hatás: Betépve, nyugodt hatás
 • Éghajlat: Warm
   

  By R. D. on 25/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Haven't started it yet
  Comment : Will probably be nice

  By B. A. on 22/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Amazing strain
  Comment : From start to finish this strain has overtaken any strain iv grown from Royal Queen or other seed banks, hands down anything Royal Queen put there name against is absolute perfection every time! This is a very rapid growing strain, iv got one that broke soil 20th feb, flipped on the 29th of march and its around 1.2-3m high in the start of week 4, bud sites everywhere stacked closely too! Overall great strain and i cant wait to grow it more!

  By L. T. on 22/Apr/2019 :
  (4)

  Title : top
  Comment : nice flowers

  By D. M. on 18/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Sweet skittles
  Comment : Yet again no issues with germanating all 10 popped out... Killa strain

  By A. G. on 17/Apr/2019 :
  (5)

  Title : 😍
  Comment : I'm in love. The seeds went well to germinate and so far all went well 💚

  By A. H. on 15/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Sweet Zkittlez
  Comment : Out of all the different strains I bought this is the only one that wasn't a mutant and I only put this is at last minute because the other seeds didn't germinate I've got loads of seeds of rqs all pale and miniscule I don't think I'll be using them again. The green gelato hahahaha smells like Kush

  By P. R. on 10/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Zkitlezz
  Comment : Best strain ever ! Thanks

  By I. H. on 09/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Sweet strain
  Comment : NIce grow and bloom,tall and spicy


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.