Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez)

Az Sweet Zkittlez által termelt gyümölcsös illat és zamatos íz kihagyhatatlan a cukorka-rajongó kannabisz termelőknek. Egészen a szüretig kényezteti az érzékeket, csillogó bimbói olyanok, mintha csak saját édességboltja lenne. Hatását emellett egyenletes, felemelő high jellemzi, tehát egy igen élvezetes indica hibridről beszélünk, amely pihenteti a testét, és felfrissíti az elméjét.
 4.5/5 (120) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
25x
€ 170.00
€ 30.50 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (107)
 • Vásárlói képek (9)

Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez): Ízélmény, amely gyümölcsös aromákat áraszt

A genetikák mesteri keveréke amely a Sweet ZZ létrejöttét eredményezte, bizonyíték arra, hogy milyen magasságokat ért már el a kannabisztermesztés. Indica dominanciája ellenére a Sweet ZZ hatása határozottan az elmére és nem a testi hatásokra összpontosul. Az indica törzsek jellemzően a fájdalmas izmokra kínálnak enyhülést, némi eufóriás érzéssel együtt. A Sweet ZZ viszont a fejben játszik. Miközben nyugalomban tartja, a figyelmét inkább a felemelő gondolatok és a jó hangulatú hullámok felé tereli.

BOGYÓSOK, CITRUSFÉLÉK ÉS CUKORKÁK ROBBANÁSA

A megtestesült boldogság. Az érzelmek átsugároznak az aromákon, a szacharin ízén, és kellemes high-t idéznek elő. Nem sűrűn fordul elő, hogy az enyhe hatékonyság kedvelt tulajdonság. Ebben az esetben minden egyes slukkot ki kell élvezni, és szerencsére sok Sweet ZZ jointot lehet élvezni, mielőtt elérkeznénk a ponthoz, ahonnan nincs visszaút. 15-20% THC elegendő ahhoz, hogy elindítsa önt a megvilágosodás útján, de nem elég ahhoz, hogy teljes mentális elhagyatottságban hagyja kóborolni a kozmoszban.

NAGY ÍZEK ÉS MÉG NAGYOBB TERMÉSEK

Különleges aromája már a vegetatív szakasz elején kezd kiépülni. A bogyós gyümölcsök és a szőlő illata tölti meg a levegőt, míg rügyei különböző zöld árnyalatokkal és lilás színekkel csillognak. A virágzás során nagy központi rügy alakul ki, melyet a környező kinyúló ágakról több kisebb rügy támogat. A hozamok is lenyűgözőek, függetlenül attól, hogy kültéren, vagy beltéren nőtt-e a növény. 500-700 g/m², illetve 400-600 g/növény termés várható.

Habár szörnyű ötletnek tűnhet, hogy levágjuk, a szeptember az ideális időpont arra, hogy ez megtegyük. Ez biztosítja a termesztőknek, hogy egyedülálló tulajdonságainak minden előnyét kiélvezhesse. Beltéren a virágzás mindössze 7-9 hétig tart, és ajánlott, hogy hagyjuk is a növényt fejlődni ennek az időkeretnek a végéig. Az extra egy, vagy két hét biztosítja, hogy a terpének és a kannabinoidok teljesen kifejlődhessenek. Biztosan Ön sem akar egyetlen cseppet sem elveszíteni ebből az ízből!

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 22%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Grape Ape x Grapefruit
 • Típus: Sativa 20% Indica 80%
 • Hatás: Betépve, nyugodt hatás
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Édes, Zamatos

  By N. N. on 11/Dec/2019 :
  (4)

  Title : Gut
  Comment : Sehr gutes Produkt

  By B. C. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Sweet skitels feno
  Comment : lista en 6 semanas, ramificacion perfecta para scrog, lst.... aroma tan citrico que se convierte en acido y muy afrutado con un toque de fondo que me recuerda mucho a skunk. En paladar toda una delicia con un sabor afrutado muy empalagoso y un retrogusto tipico de skunk que a los pocos minutos hace una mezcla de sabores perfecta en tu boca! efecto muy contundente y activo a la vez. En mi cultivo 4ever! gracias rqs!!!

  By F. K. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : All good
  Comment : Happy customer

  By R. K. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Super schnell und diskret geliefert.

  By J. M. on 26/Nov/2019 :
  (5)

  Title : zkittlez or sweet zz
  Comment : this is my third foray with RQS and as before done very well. bought ten and all ten popped . at least four phenotypes , with most done at nine weeks of flower, but two could have been cropped at eight weeks,and one at ten weeks. all were very frosty ,some where very dense, and some where fluffy . only got one though that really had the sweet candy flavour . non of them are couch lock but some are stronger than others . the weight return is one of my best in twenty some years . also they prefer a milder feed regime .all in all a very good smoke and easy grower , would recommend .

  By A. N. on 18/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Zz
  Comment : Excellente variété

  By W. H. on 13/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Very good seeds
  Comment : Will order again good quick and easy

  By G. E. on 06/Nov/2019 :
  (4)

  Title : A great start
  Comment : I popped two of these seeds on Friday and by the next Tuesday they'd both thrown their seed cases and were 2 cm tall and looking great. I'm also growing 2 x Purple Queen, 2 x Special Queen & 2 x Cookies. They all popped just fine and are thriving despite the Special Queen seeds being over three years in the refrigerator. They're now under 2 x 55W T5 tubes, but will be moved under a 400W & then 600 HPS lamp respectively as they vegetate and then flower.

  By D. S. on 05/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Bester Strain bisher
  Comment : 10 von 10 Punkte für Geschmack, Aussehen und Ertrag. Bereits mein 2. Run mit Sweet ZZ und ich bin sowas von Begeistert. RQS...Bitte mehr US Importe.

  By N. F. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Zkittles
  Comment : Love it!

  By S. N. on 21/Oct/2019 :
  (5)

  Title : TOP
  Comment : sehr zufrieden. immer wieder gerne. gleich noch eine bestellung machen :)

  By F. P. on 15/Oct/2019 :
  (3)

  Title : 600w HPS,Coco coir, Canna Coco line,
  Comment : Germination- 3/5 Overall plant health: superb Yield: average Flowering time: 55 days Sweet ZZ is strain with rare and interesting terpene profile. In flowering phase it really is a looker. After harvest and curing buds loose a lot of their visual appeal, but they get this heavenly sweet smell that turns head of every smoker around you. Sweet smell of tropical fruits (most like dried jack fruit) and sweet taste makes it great strain to pass around table. Effects are really mellow and more on body side so even novice smoker can enjoy it. Sweet ZZ is definitely worth trying.

  By B. P. on 11/Oct/2019 :
  (5)

  Title : excelent
  Comment : zz top awesome seeds!!!!!!!!

  By P. C. on 10/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Pier
  Comment : Super kvalita . Doporučuji !

  By J. B. on 04/Oct/2019 :
  (5)

  Title : point positifs
  Comment : super qualité, je vous la conseil à tous! Envoie rapide


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.