• Újrafelhasználható joint filter
 • Újrafelhasználható joint filter
 • Újrafelhasználható joint filter
 • Újrafelhasználható joint filter
 • Újrafelhasználható joint filter

Újrafelhasználható joint filter

Füstöljön környezetbarátabban ezekkel az újrafelhasználható RQS joint filterekkel. A 100 %-ban biológiai úton lebomló, politejsavból készült szűrők nem bocsátanak ki mérgező füstöket, és teljesen BPA-mentesek - ezáltal a füst tiszta marad, ami az Ön és a környezet számára egyaránt kedvező.
(6) Írja meg a véleményét
Válasszon edition
 • Icons
 • Letter
 • Mystery
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 2.90

€ 2.90 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (4)

Újrafelhasználható joint filterek: a környezetbarátabb dohányzási élményért

Ön környezettudatos dohányos? Mindig keresi a módját, hogy minimalizálja a környezetre gyakorolt hatását? Ne keressen tovább! Bemutatjuk a Royal Queen Seeds újrahasznosítható joint filtereit, amelyek 100%-ban politejsavból (szerves polimer) készültek. Ezek a szűrők biológiai úton teljesen lebomlanak, és nem tartalmaznak semmilyen kellemetlen vegyszert, amely beszennyezheti a füstöt. A legjobb az egészben, hogy ahelyett, hogy a szemetesbe dobná őket, hogy onnan a hulladéklerakóba kerüljenek, minden alkalommal, amikor rágyújt, újra felhasználhatja ezeket a szűrőket. Rendeljen magának még ma, és válasszon a 3 dizájn közül:

1. Emojik
2. RQS betűk
3. Meglepetés: egy tasak, tele meglepetés-designokkal

Megjegyzés: ha elveszíti vagy kidobja újrafelhasználható szűrőit, azok 6–12 hónapon belül biológiailag lebomlanak.

Mi az a PLA?

A PLA vagy politejsav fermentált növényi keményítőből (jellemzően kukorica, manióka, cukornád vagy cukorrépa) készült szerves polimer. Amikor ezekben a természetes növényi rostokban lévő cukrok erjedésnek indulnak, tejsavat hoznak létre, amely ezután politejsavvá alakul – ez egy sokoldalú és tartós polimer, amelyet általában műanyag fóliák, palackok, biológiailag lebomló orvosi eszközök gyártásához és ezeknek a szuperpraktikus joint filtereknek a készítésére használnak.

Biztonságosak az újrafelhasználható joint filterek?

Igen! Ha esetleg annyira betép hogy meggyújtja az egyik filtert, az még akkor sem bocsát ki mérgező füstöt. Sőt, ha az egyik szűrő véletlenül megég, a pirítós-illat csak azt bizonyítja majd, hogy mennyire organikus.


  Szerző A. B. Ekkor 25/Apr/2024 :

  Megszólítás : Very good idea they worth the price
  Komment : I bought this product,just use one filter 5-6 times ,still good to use it it didn't change the quality of the smoke.I supposed you can use one filter about ten times.They absolutely worth the price

  Szerző E. V. Ekkor 18/Mar/2024 :

  Megszólítás : Fijne filters!
  Komment : Leuk produkt, schoon ook! Het roken wordt zachter, en dat is fijn.. Maar, hoe lang kan je deze gebruiken, hoe schoonmaken en welke kant gebruiken?

  Szerző C. K. Ekkor 22/Jan/2024 :

  Megszólítás : Kivi
  Komment : Really nice filters i really like them. Clean printed, absolut tasteless and happy colors. High quality product. Try them

  Szerző G. S. Ekkor 04/Jan/2024 :

  Megszólítás : Fun Stuff
  Komment : Deze grappige 3d-prints maken het draaien makkelijker omdat ze niet hun vorm verliezen zoals hun papieren tegenhanger. Van binnen zijn ze compleet hol en koelen goed. Er zijn wel 2 ontwerpen die iets meer open mogen zijn (radioactief&smiley)


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Frank Müller | 2024-01-25 05:06:50

Wie sind die Maße der Filter... Länge und Durchmesser?

Royal Queen Seeds Team

These filters are 20 mms long x 8 mm diameter.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.