• High Journal
  • High Journal
  • High Journal
  • High Journal

High Journal

Mit szokott csinálni, amikor betép? Egy pillanatra tegye le a tévé távirányítót és az okostelefont, és merüljön el a kreativitás vad világában. Írjon, rajzoljon, színezzen és álmodozzon a Royal Queen Seeds High Journal segítségével. Gyújtson rá és legyen kreatív!
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

High Journal: a dohányzás örökre megváltozik

A Royal Queen Seeds High Journal segítségével a kannabisz szerelmesei egy izgalmas érzékelő-elmélkedő világban találhatják magukat. Ezek a lapok többet jelentenek, mint egy puszta napló - felhasználói tollat ragadva megörökíthetik gondolataikat, de ennél sokkal többet is kínál.

Próbálja ki magát egy háromsoros High-Ku írásban! Nincs kedve az íráshoz? Semmi gond! Egyszerűen ugorjon előre néhány oldalt, és rajzoljon néhány portrét. Ha pedig szívesebben próbálná ki magát például színezésben, akkor tegye a mandalákat, hullámmintákat és pszichoaktív képeket olyan széppé, amennyire csak tudja. És a mókának itt vége is lehetne – de nem így van.

A High Journal arra is lehetőséget ad, hogy megnevezze és bemutassa saját törzsét, kipróbálja finom Space Cake receptünket, és megtervezze utazásait azokra az úticélokra, amelyekről mindig is álmodozott (ne aggódjon, kiemeltük azokat a területeket, ahol jelenleg legális a kannabisz).

Miért ne változtathatná át dohányzást a szokásos osztozkodós cigizésből egy magával ragadó élménnyé, amely fellobbantja kreativitását és szenvedélyét? A High Journal átgondoltan készült, hogy javítsa a hangulatát és felpörgesse utazását a vonzó kreatív tevékenységeken keresztül. A Spanyolországban gondosan kidolgozott High Journal kiváló minőségű papírból készül, a borítón pedig esztétikus ezüst nyomat található.    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.