🌔 F1 Hibridek: A fű forradalma ⏤ Vásároljon itt ⬇️

 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1
 • Hyperion F1

Hyperion F1

A Hyperion az egyik legnagyobb F1 hibridünk robusztus genetikával, amelyet olyan beltenyésztett vonalaktól örökölt, mint az Amnesia, a Lemon és a Sin Tra Bajo. Friss fenyő-, föld- és fűszerillatot, valamint erős hatásokat produkál, amelyek ellazítják a testet és aktiválják az elmét, emellett az F1 hibrid magjaira jellemző, verhetetlenül egységes növekedési tulajdonságokkal bír.
Magok száma:
1x
€ 27.00
3x
€ 64.00
5x
€ 97.00
10x
€ 175.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 64.00

€ 64.00 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Hyperion F1: Magas, bőtermő hibrid

A Hyperion egy valódi F1 hibrid erős genetikával, amelyet az Amnesia-tól, a Lemontól és a spanyol automatikusan virágzó Sin Tra Bajo-tól származó beltenyésztett vonalaktól örökölt. Ez egy nagy hozamú, erőteljes önvirágzó hibrid, amely rengeteg kannabinoidot és terpént tartalmaz, és övé az összes F1-es magunk közül a legmagasabb felépítés is.

Hyperion F1

A Hyperion aromái, ízei és hatásai: Erőteljes hibrid friss fenyő és fűszeres föld aromákkal

Genetikai származásához hűen a Hyperion F1 gazdag aromával büszkélkedhet, melyet a fenyő és a fűszernövények friss jegyei uralnak, valamint földes mélység és finom borsos beütés jellemzi. Bár minden F1 hibridünk kiváló koncentrációban termel kannabinoidokat és terpéneket, a Hyperion határozottan kiemelkedik ebből a tömegből is. Hosszú, fagyos virágai gazdagon termelik a gyantát, amely kannabinoidokat (főleg THC-t) és terpéneket tartalmaz, köztük mircént, ocimént, farnezént, terpinolént, kariofilént és humulént. Ez nem csak egy nagyon erős aromát eredményez, de olyan kiegyensúlyozott hatásokat is, amelyek a fizikai ellazulást (nagyrészt a mircén és a farnezén jóvoltából) kombinálják más terpének eufóriájával, nevettető és motiváló hatásával. Akárcsak a napisten, akiről a nevét kapta, a Hyperion F1 is megvilágosítja, így a nap bármely szakában élvezhető.

Hyperion F1

A Hyperion termesztése: nagy hibrid nagy hozamokkal

A Hyperion az egyik legmagasabb F1-es hibridünk. Ezek a magok egységes, stabil önvirágzó növényeket hoznak létre, amelyek szépre és nagyra nőnek, így ideálisak a nyílt kertek és nagy hozamot kereső termesztők számára. A Hyperion növények is nagyon gyorsan növekednek, rekordidő alatt rengeteg ágat és sok rügyhelyet fejlesztenek. Körülbelül 55 napos virágzás (85 napos teljes életciklus) után a Hyperion F1 betakarításra kész lesz, és nagy, gyantás és erősen aromás virágokkal jutalmazza meg önt - duzzadt kelyhekkel és alig néhány levéllel, hogy extragyorsan trimmelhető legyen.

Hyperion F1
Hyperion F1 data sheet
Törzsek: F1 Hibrid auto
Genetikai háttér: Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Automatic
THC: Very High
Termés: XXL
Magasság: 60 - 90 cm
Virágzási: 50 - 55 days
Harvest: 80 - 85 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Mircén, Ocimén, Terpinolene
Hatás: Álmos, Fizikailag pihentető, Motiváló, Nevettető
Íz: Bors, Fenyő, Földes, Gyógynövény
Éghajlat: Rövid nyár
  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

F1 hibrid kannabiszmagok