• Kannabisz úszógumi
  • Kannabisz úszógumi
  • Kannabisz úszógumi
  • Kannabisz úszógumi

Kannabisz úszógumi

Épp a tengerpartra tart cigizni? Esetleg ahhoz van kedve, hogy felkapja a vaporizátorát és meglátogassa a közeli strandot? Akkor szüksége lesz az úszóguminkra, hogy némi kannabiszhangulatot dobjon az egyenlethez! Ez a lebegő kannabiszlevél lehetővé teszi, hogy ön is békésen lebegjen, és legalábbis egy epikus kellék a füves medencés partikon!
(2) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 9.95

€ 9.95 (--1%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Úszójáték: Tökéletes a kannabiszos medencés bulikhoz

Mindenki szereti az úszójátékokat. Ezek a menő eszközök lehetővé teszik, hogy könnyedén cirkáljon a víz tetején, pöfékeljen és közben magába szívja a nap sugarait is. De nem minden úszógumi egyforma, különösen, ha a megjelenésről van szó. Ha tematikus kannabiszbulit rendez, és annyira szerencsés, hogy még medencét is tud szerezni, vagy egyszerűen csak le akar menni a strandra szívni egyet, akkor szüksége van erre a csodálatos úszógumira! Felfújható játékunk jellegzetes kannabiszlevél alakú, tetején egy nagy zöld legyezőlevél grafikával és a Royal Queen Seeds logóval. Hívja össze a legénységet, és irány a víz, ha eufórikus lebegő élményt szeretne!    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.