• Hámlasztó kender szappan
  • Hámlasztó kender szappan
  • Hámlasztó kender szappan

Hámlasztó kender szappan

A kannabisz is a bőrápolási rendszeréhez tartozik. Vegán hámlasztó kender szappanunk shea vaj, kendermagolaj és kendermag héj keverékét tartalmazza, hogy bőre hidratált, selymesen sima és táplált legyen. Akassza fel ezt a kenderszappant a zuhany mellé, hogy minden fürdésnél kihasználhassa a kendermag héjának hámlasztó tulajdonságait és a kenderolaj zsírsavtartalmát.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 19.95 No Stock

€ 19.95 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Hámlasztó kender szappan: tápláló kenderrel átitatott kozmetikumok

A papírtól a kötélen és az élelmiszeren át az üzemanyagig hosszan sorolhatnánk, hogyan hasznosítható a kendernövény. A magvakban található tápláló vegyületek egyben hidratáló és tisztító szappant is képeznek, amitől teste hihetetlenül jól érzi majd magát egy zuhany vagy fürdő után.

Vegán hámlasztó kender szappanunk shea vaj, kendermagolaj és kendermag héj szabadalmaztatott keverékét tartalmazza, amelyet hámlasztásra és hidratálásra terveztek (és nem tartalmaz THC-t). Mindhárom gondosan kiválasztott összetevő fontos szerepet játszik az egészséges és selymes bőr megőrzésében. A shea vaj biztosítja és megköti a nedvességet, a kendermagolaj az omega zsírsavak gazdag forrásaként működik, a maghéj pedig segít finoman eltávolítani az elhalt hámsejteket.

A legjobb eredmény érdekében zuhanyozáskor vagy kézmosáskor közvetlenül a bőrére vigye fel a szappant. Mivel az RQS továbbra is a fenntarthatóbb termékek felé mozdul el, gondoskodtunk arról, hogy minden kenderolajos szappan környezetbarát csomagolásba kerüljön. Rögzítettünk egy madzagot is, hogy a terméket könnyen fel tudja akasztani a zuhany vagy a mosdó mellé.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.