RQS WEBSHOPS

A Royal Queen Seeds az egyik leggyorsabban fejlődő, európai cannabis mag cég. A növény iránt érzett szenvedélyünk, és ismereteink sok évvel ezelőttre nyúlnak vissza.

Mi kiváló minőségű magokat árulunk Nektek, verhetetlen árakon.

Széles választékú kínálatunkban a legismertebb, legendás variánsok is megtalálhatóak, és nem csak Európából, hanem az egész világból. Ahogy az egyre terjeszkedő, legális piac lassan kibontakozni látszik, az innováció és az inspiráció mindent körülvesz. És itt, a Royal Queen Seeds-nél, mi alkalmazkodunk ezekhez az időkhöz.

Munkatársaink minden egyes fajtát megvizsgálnak – ízük, növekedési jellemzőik, cannabinoid koncentrációjuk és általános karaktereik alapján. Tekintsd meg széleskörű mag-leltárunkat és azok leírásait. Egy finom, kis sativa hibridre vágysz, vagy inkább szeretnél a fotelbe szegezve flesselni? Vagy a kettő közötti átmenetben gondolkodnál? Biztosan tudjuk, hogy meg fogod találni, amit keresel. És mi is segítünk neked, minden egyes lépésben.

A kiszállításunk gyors, és diszkrét, és számos fizetési móddal tudunk Neked szolgálni. Ha a piacunkon keresel minőségi magokat, kiegészítőket, vagy akár termesztési tippeket, akkor bizony, jó helyre jöttél.

Bízunk benne, hogy hallunk majd Felőled is. Szakértői csapatunk mindig készen áll, hogy akármilyen kérdés jusson az eszedbe, megválaszolja Neked.

 

English
www.royalqueenseeds.com


French

www.royalqueenseeds.fr


Spanish 

www.royalqueenseeds.es


German

www.royalqueenseeds.de


Italian 

www.royalqueenseeds.it


Dutch

www.royalqueenseeds.nl

Belgium
www.royalqueenseeds.be


Catalonian

www.royalqueenseeds.cat


Czech

www.royalqueenseeds.cz


Polish

www.royalqueenseeds.pl


Russian

www.royalqueenseeds.ru

Portuguish

www.royalqueenseeds.pt

 

Finnish

www.royalqueenseeds.fi

 

Hungarian

www.royalqueenseeds.hu

 

Swedish

www.royalqueenseeds.se

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories