Royal Haze Automatic termesztési jelentés

Royal Haze Automatic

Termesztési jelentés hétrő-hétre a Royal Haze Automatic-ról


A Royal Haze Automatic az Amnesia Haze és a Skunk legjobb tulajdonságait ötvözi a ruderalis hatékonyságával és sokoldalúságával. Gyümölcsös és földes terpének sora mellett fej-központú high-t okoz. Ez a szívós hibrid szép hozamokat eredményez anélkül, hogy sok helyet foglalna el, így ideális a rejtőzködő és a térbeli korlátokkal küzdő termesztők számára. Olvassa végig a teljes Royal Haze Automatic termesztési jelentést, mielőtt elmélyülnénk a törzs genetikájában és hatásaiban.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 hetek
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Felemelő, Tiszta

Vásároljon Royal Haze Auto

Eszközlista

 • Doboz: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Világítás: MIGRO 200+
 • Ventilátor: Blauberg Turbo - E 100
 • Szellőzés: 2x Monkey Fan 20W oszcilláló
 • Talaj - könnyű cserepes keverék
 • AirPot: 12,5 liter
 • Higrométer

Royal Haze Automatic termesztési jelentés: palánta szakasz (1. hét)

Termesztőközeg: Mindenekelőtt fogtunk egy 12,5 literes AirPot-ot, és elkezdtük egy tápláló talajt előkészítését, amelyben a növényünk a termesztési ciklus során tartózkodik. Hozzáadtunk 12 liter könnyű cserepes keveréket, megszórtuk 6 gramm micorrhizás gombával, majd puszta kézzel alaposan összekevertük. Ez utóbbi kiegészítőt a gyökérrendszer egészségi állapotának javítása céljából adtuk hozzá

Csírázás: A táptalajt 1,5 liter vízzel telítettük, és a közepén egy 3 cm mély lyukat készítettünk. Miután a magot óvatosan a lyukba helyeztük, lazán beborítottuk talajjal. Négy nappal később egy kis hajtás jelent meg.

Világítás: Amíg vártuk a csemete megjelenését, addig a világításra figyeltünk. A feladathoz a MIGRO 200+-t választottuk. Elegendő energiát biztosít az optimális növekedéshez, nagyon kevés hőt ad le, és nagyon kevésbe kerül a működtetése. Felszereltük a készüléket a termesztődoboz tetejére, 40cm távolságra felfüggesztve az AirPot felső peremétől. A gomb megnyomása után 24 órás fényciklust választottunk a gyors növekedés elősegítése érdekében.

Tápanyagok: A hajtás megjelenése után összeállítottuk tápanyagkeverékünket. A következő mennyiségeket használtuk 1 liter vízhez:

 • 2 ml organikus gyökérerősítő
 • 2 ml aloe vera kivonat
 • 2 ml aminosav formula

Miután összeállítottuk formulánkat, a hajtás megjelenése után két nappal 1,5 literrel, két nappal később pedig 0,7 literrel öntöztük növényünket.

Környezet: Az első öt napban a relatív páratartalom 40% körülre csökkent. El akartuk kerülni, hogy száraz legyen a levegő, ezért egy nagy edénybe vizet tettünk a termesztőládába, és sikerült 50%-os állandó relatív páratartalmat létrehozni.

A növény állapota: A palántafázis vége felé növényünk erőteljes, 9cm-es magasságú volt, vastag és masszív szárral és több valódi levélkezdemény kezdett megjelenni.

1. hét

Royal Haze Automatic termesztési jelentés: vegetatív szakasz

A vegetatív szakasz a következő két hétben zajlott le. Növényünk ebben az időszakban gyorsan fejlődött ki egy kis magról bokros növénnyé, amelyen már megjelentek az elővirágok.

2. hét

Világítás: A fényt 40cm-re tettük fiatal növényünk tetejétől. Ez a távolság optimálisnak tűnt a fotoszintézishez és a fényterhelés maximalizálásához is.

Tápanyagok: Növényünket ugyanazzal a tápoldattal öntöztük, mint az előző héten, de literenként további 2 ml cukorrépa-kivonatot adtunk hozzá, hogy segítsük a táptalajban található hasznos mikroorganizmusok táplálását. A hét elején 1,5 liter, a hét közepén pedig 0,7 liter oldatot adagoltunk.

Öntözés: Amint növényünk egyre komolyabb méreteket öltött, úgy döntöttünk, hogy a tápozási ütemtervtől eltérően fogjuk öntözni, hogy lépést tartsunk az anyagcseréjével. A táptalajt 1,5 liter vízzel telítettük a héten, amikor a talaj kiszáradt.

Környezet: A száraz időjárás miatt a páratartalom tovább süllyedt. Egy serpenyőben vizet forraltunk és a termesztőtérbe helyeztük, hogy a higrométer továbbra is 45%-os értéket mutasson.

A növény állapota: Növényünk most 19cm magas volt, számos teljesen szabályos legyezőlevéllel. Az alsó két levélen észrevettünk néhány barna foltot - szerencsére rájöttünk, hogy ezek a fényt felnagyító és így enyhe égési sérülést okozó vízcseppek miatt következtek be, nem tápanyaghiány miatt.

2. hét
2. hét

3. hét

Világítás: A gyorsan növekvő növényünkhöz alkalmazkodva megemeltük LED-es fényforrásunkat, így az 35cm-rel a lombkorona fölé került.

Tápanyagok: Most, hogy növényünk nagyobb gyökérrendszert hozott létre, eltávolítottuk a gyökérerősítő formulát. A hét elején egyszer tápoztunk 1,5 liter oldattal.

Öntözés: A hét vége felé 2 liter vízzel öntöztük meg a növényt, miután a talaj felső rétege teljesen megszáradt.

Környezet: A hűvösebb idő stabilabb belső környezetet jelentett a termesztődobozban. Sikerült 45% relatív páratartalmat fenntartanunk további erőfeszítések nélkül.

A növény állapota: A lombkorona bokrossá és sűrűvé vált, emiatt némi gyérítést igényelt. Ekkor a növény 50cm-es volt és meglehetősen szagossá vált. Kis fehér bibék kezdtek kialakulni a csomópontokban, utalva a virágzás első jeleire.

3. hét
3. hét

Royal Haze Automatic termesztési jelentés: virágzási szakasz

A virágzási szakasz hét héten át tartott. Ez idő alatt bokros növényünk megnyúlt és nagy lombkoronát alakított ki az érett virágokból. Figyelembe véve az edény méretét, a végeredmény nagyon meglepett bennünket.

4. és 5. hét

Világítás: A virágzási szakasz első hetében a fényciklust 20 óra világításra és négy óra sötétségre kapcsoltuk. A kannabisznövények általában kevesebb fény mellett virágoznak, és a növénynek pihenőidőt akartunk biztosítani a nap folyamán. A LED-világítás 35 cm-re maradt a lombkoronától.

Tápanyagok: Ez idő alatt drasztikusan változtattuk a tápoldatot, mivel a növény anyagcsereszükséglete megváltozik a virágzási szakaszban. Ezért a kálium és a foszfor kapott nagyobb hangsúlyt, hogy támogassa a megfelelő virágképződést. A következő összetételt használtuk 1 liter vízhez:

 • 2 ml aloe vera kivonat
 • 2 ml aminosav formula
 • 2 ml cukorrépa kivonat
 • 1 ml alga kivonat
 • 2ml szerves virágzás serkentő
 • 1 ml huminsav és fulvosav formula

Heti háromszor 1,5 liter tápoldatot adagoltunk, szüneteket tartva az egyes tápozások között.

Öntözés: Virágzó növényünk egyre szomjasabbá vált. A tápozások közötti napokon esténként 1,5 liter vizet használtunk fel.

Környezet: A meleg időjárás miatt ismét küzdöttünk a páratartalom állandó szinten tartásáért. A kannabisznövények nagyon szeretik a párát a virágzási szakasz korai szakaszában. Azonban e két hét során 33% körüli értékeket rögzítettünk. Sikerült visszaemelnünk 42% körülire, és növényünk boldognak és egészségesnek tűnt.

A növény állapota: Bokros szörnyetegünk tovább pumpálta a legyezőleveleket, ezért némi fodrászkodásra volt szüksége. Elővettük a metszőollót, és elkezdtük a ritkítást. Összességében a legyezőlevelek körülbelül 25%-át távolítottuk el, főként a növény aljáról. Ez lehetővé tette a légáramlás és a fény behatolásának javulását. Ekkor sűrű bibecsoportok kezdtek erőteljesen megjelenni.

4. és 5. hét
4. és 5. hét

6. hét

Tápanyagok: A hatodik héten úgy döntöttünk, hogy feltöltjük a tápanyagkészleteket. Az előző két hétben használt összetétellel kezdtük, de a következő módosításokat hajtottuk végre:

 • 4 ml aloe vera kivonat
 • 4 ml aminosav formula
 • 3 ml cukorrépa kivonat
 • 3 ml alga kivonat
 • 3 ml szerves virágos műtrágya
 • 1 ml huminsav és fulvosav formula

A növény állapota: E hét végére néhány aggodalomra okot adó tünet jelent meg. A levelek egy részén élénksárga foltok kezdtek feltűnni, amelyek végül megbarnultak. Kiderült, hogy kissé túl erősre vettük a tápanyagokat. A következő hetekre más stratégiát fogalmaztunk meg, hogy orvosoljuk a hibát.

6. hét
6. hét

7. hét

Tápanyagok: Az előző héten tapasztalt problémák megoldása érdekében elhagytuk a tápanyagokat és Epsom-sókat alkalmaztunk a táptalaj egyensúlyának helyreállításához. Minden 1 liter vízhez 3ml Epsom-sót adtunk, és minden második nap 1,7 liter vízzel öntöztünk, hogy a növényeket tápláljuk és hidratáljuk.

Környezet: Arra törekedtünk, hogy a hetedik héten csökkentsük a páratartalmat, hogy minimalizáljuk a virágok körüli penészképződés esélyét. Örültünk a 35%-os eredmények, és ennek fenntartását tűztük ki célul a továbbiakban.

A növény állapota: Növényünk a hét végére kezdett jobban kinézni. Mostanra 87cm magasságúra nőtt. Szerencsére ekkor abbahagyta a növekedést, mert már kezdte kinőni a termesztődobozt.

7. hét

8. hét

Tápanyagok: A nyolcadik héten elkezdtünk egy könnyű formulát alkalmazni a legfontosabb tápanyagok újbóli bevezetésére anélkül, hogy a növény további stressznek lenne kitéve. A kombináció sókat tartalmazott a maradék kiöblítésére és algákat, hogy a tápanyagok széles spektruma jusson el a növényhez. Az oldat literenként a következőket tartalmazta:

 • 2 ml tisztító sóoldat
 • 4 ml algakivonat

Ezeket a termékeket külön-külön alkalmaztuk, a sóoldatot az első hét második napján, majd két nappal később az algakivonat következett.

8. hét

9. és 10. hét

Öblítés: Az íz maximalizálása és lágy füst elérése érdekében ebben a két hétben teljesen korlátoztuk a tápanyagokat. A talajt egyszerűen csak telítettük 3 liter vízzel hetente kétszer, amikor az kellőképpen kiszáradt.

A növény állapota: Növényünk továbbra is erős citrus- és földszagot árasztott, mivel a lombkoronája sűrűn telített volt hosszú bugákkal - mindegyik vastag gyantaréteggel büszkélkedhet.

9. és 10. hét

Betakarítás (10. hét vége)

A kéthetes öblítés után megkezdtük a betakarítást, levágtuk a növényt a tövénél, és összesen 7 napra fellógattuk száradni. A rügyeket szárazon vágtuk, és befőttesüvegekbe tettük érlelés céljából. Rendkívül elégedettek voltunk az eredménnyel: sűrű, trichómákkal teli, finom, gyümölcsös terpénektől illatos rögöket kaptunk.

Betakarítás (10. hét vége)

A Royal Haze Automatic genetikai tulajdonságai

A Royal Haze Automatic az Amnesia Haze és a Skunk legendás kannabisz törzsekből származik. A két nehézsúlyú ős fűszeres terpéneket örökített át, felvillanyozó high-t és közepes szintű CBD-t. A ruderalis genetika hozzáadása gyors fejlődést és rugalmasságot biztosított. A Royal Haze Automatic ebből a nemesítési projektből származik, amelynek genetikai profilja 50% sativa, 20% indica és 30% ruderalis volt.

A Royal Haze Automatic termesztési jellemzői

A Royal Haze Automatic szinte bárhol megterem különösebb felhajtás nélkül. Üvegházakban és fóliasátrakban is virágzik, de még a hűvösebb régiókban is megél a szabadban is. A benti növények 65–85cm magasra nőnek, hozamuk 300–350g/m². A szabadban termesztett növények magasabbra emelkednek, 120–150cm-re, és akár 180g/növény termést is elérhetünk velük. A Royal Haze Automatic a teljes növekedési cikluson végigmegy akár tíz hét alatt is.

A Royal Haze Automatic hatásai és íze

A Royal Haze Automatic energizáló és motiváló high-t okoz. Sativa genetikája és kábító terpénjei felélénkítik a központi idegrendszert, és teret engednek a kreatív gondolatoknak és a lézerpontosságú fókusznak. A rügyek lehető legjobb felhasználása, ha reggel egy csésze kávé mellett élvezi őket. A 15%-os THC-szint eufórikus, de nem elsöprő high-t eredményez. A citrusfélék, az édesség és a gyógynövények íze minden slukkot ízessé és zamatossá tesz.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.