Ez nem közösségi média, ez "Sinsemedia"

A Royal Queen Seeds a legnagyszerűbb szinszemillát hozza el önnek a közösségi médiában az RQS hivatalos Twitter oldalán. A célunk, hogy globálisan összekapcsoljuk a kannabisz termesztőket és felhasználókat - és mi is lehet megfelelőbb hely a találkozásra, mint a Twitter? Bárhol, bármikor bármilyen internetképes eszközzel néhány ujjmozdulat, és már láthatja is a legújabb tweeteket a Royal Queen Seedstől. Kövessen minket a Twitteren és csatlakozzon Európa legnagyobb magbankjához. Menjünk együtt a "sinsemediába"

A megosztás egyben gondoskodás is és nekünk számtalan információnk van a kannabiszról, amit szeretnénk megosztani a követőinkkel. Mindent posztolunk, a képektől a marihuána jelentéseken át bármit, ami kapcsolódik ehhez a témához. A Royal Queen Seeds követői az ínyenc fogyasztók, a rendszeres felhasználók, a professzionális termesztők, az otthoni termesztők és mi önt is várjuk! Ne aggódjon, nem vagyunk szekta és a hírfolyamunk nem pusztán egy kannabisz-adathalmaz. A célunk, hogy felépítsük a legnagyobb kannabisz közösséget a Twitteren, de az ön segítségére is szükségünk van.

SOKKAL TÖBB, MINT FŰ-PORNÓ

Twitter

Természetesen a hardcore fű-pornó képkészletünk kifogyhatatlan, és folyamatosan posztolunk, hogy megjöjjön az ön étvágya is és úgy érezze, hogy minden nap 420 nap. De ez nem minden, amit a Twitter követőinknek kínálunk. A Royal Queen Seeds Twitter-fala mindenféle orvosi és rekreációs fűhasználóhoz is szól. Szeretjük, ha valami vonzó és érdekes dologról posztolhatunk a legsokszínűbb fű-rajongó közösség számára.

A Twitter nem az a hely, ahol bő lére eresztjük a mondanivalónkat. Ha követi Royal Queen Seeds twitter feed-et, egy maximum 140 karakteres dózist kaphat. Mindenki elfoglalt. Mindannyian, ha különböző mértékben is, de egész nap mozgásban vagyunk. Szerencsére a hírfolyamunk menet közben is folyamatosan friss infókkal látja el önt, vagy épp egy mosolyt csal az arcára egy nagyszerű termésről készült képpel.

Ha éppen nem a legfrissebb kannabisz-alkotásainkat, vagy a modern klasszikusaink egyikéről szóló bemutatónkat posztoljuk, akkor is képben tartjuk a Royal Queen Seedshez kapcsolódó infókkal. Tweetelünk majd a közelgő versenyekről, ajándékokról, exkluzív árengedményekről, új fajtákról és sok minden másról is!

Értesüljön ön is az elsők között a Royal Queen Seeds híreiről és bejelentéseiről az RQS Twitter hírcsatorna követésével. Megalkotjuk a feminizált kannabiszmagok szabványát, folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük a nagyszerű genetikákat. Az RQS mestertermesztői nagy hatékonyságú rekreációs kannabisz fajtákat, speciális orvosi kannabisz fajtákat fejlesztettek, és még viszonylag ismeretlen területeken is tevékenykednek a következő generációs autovirágzó fajtákkal. Kövessen bennünket és csatlakozzon a legmenőbb Royal család kannabizniszéhez.

Végül, de biztosan nem utolsó sorban; A Twitter egy nagyszerű hely, ahol kapcsolatba léphet velünk és megoszthatja észrevételeit. A visszajelzései - a jók, a rosszak és a csúfak is - fontosak számunkra. Készen állunk és várjuk a Twitteren.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.