FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1. Áttekintés

Az RQS Termesztői Program egy hűségprogram, amely a Royal Queen Seeds minden ügyfele számára hozzáférhető. Minden RQS-profillal rendelkező vásárló lehet az RQS Termesztői Club tagja, ha már vásárolt a www.royalqueenseeds.hu oldalon. A programban ügyfeleink Zöld Érméket (Green Coins) és Hűségpontokat (Loyalty) kaphatnak a www.royalqueenseeds.com oldalon végrehajtott online vásárlások után. A Royal Queen Seeds fizikai kiskereskedelmi üzleteiben történő vásárlások után ügyfeleink nem kapnak sem Green Coin-t, sem hűségpontokat. Az RQS Termesztő Clubhoz csatlakozás egyetlen feltétele, hogy a tag 18 év feletti legyen. A Royal Queen Seeds nem vállal felelősséget, ha bármely kiskorú figyelmen kívül hagyja ezt a feltételt

Minden Zöld Érme és Hűségpont, valamint további kedvezmény a Royal Queen Seeds tulajdona. A társaság fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan törölje a tagságot, vagy előzetes értesítés nélkül törölje vagy módosítsa a Programot. Ebben az esetben minden be nem váltott Zöld Érme és Hűségpont minden további kötelezettség vagy felelősség nélkül elvész.

2. Tagság

A tagnak legalább 18 évesnek kell lennie. Az összes Zöld Érme és Hűségpont egy adott személyhez tartozik, ezért ezek a Zöld Érmék vagy Hűségpontok nem vihetők át másik számlára. Regisztrálni közvetlenül a www.royalqueenseeds.com oldalon lehet. Az ügyfelek mindaddig a jelenlegi szintjükön maradnak, amíg a következő 12 hónapon belül nem teljesítik a kritériumokat.

3. Jutalmak

A) Minden regisztrált vásárló egy Zöld Érmét és Hűségpontot kap minden weboldalunkon elköltött euró után. A Zöld Érmékkel kifizetett rendelések mellé nem jár a jutalom. A minősített vásárlások közé csak a Royal Queen Seeds webhelyén (www.royalqueenseeds.hu) vásárolt normál és akciós tételek tartoznak. Zöld érméket és Hűségpontokat a közösségi oldalakon végzett műveletekkel, a Royal Queen Seeds webhelyén írt értékeléssel, egy barát ajánlásával vagy az RQS hírlevélre való feliratkozással is szerezhet. A Zöld Érméket és Hűségpontokat megrendelésének kiszállítása után adjuk egyenlegéhez. Lemondás, visszaküldés vagy kézbesítetlen megrendelés esetén a Green Coins és a Hűségpontok levonásra kerülnek az ügyfélszámláról.

B) Születésnap: Születésnapján bónusz jutalmat kap. Győződjön meg róla, hogy helyesen adta meg születési dátumát az RQS-profiljában.

C) Az "ajánlott" olyan személy, aki még soha nem vásárolt a Royal Queen Seeds-nél, és első megrendelését ajánló-azonosítóval vagy ajánló-link segítségével adja meg. Az ajánlotti rendelés kézbesítésekor a kreditpontokat mindkét számlára jóváírják - annak az ügyfélnek is, aki az ajánló volt és annak is aki az ajánlás hatására vásárolt.

D) A véleményezésért járó pontok akkor kerülnek jóváírásra, amikor az ügyfél véleményét jóváhagyják és közzéteszik a weboldalunkon. Ez a bónusz csak az ügyfél vagy a vásárló által vásárolt termékekre vonatkozik. 

4. A tagság előnyei

Az RQS Growers Club négy szintből áll: Starter (Kezdő), Grower (Termesztő), Greenfinger (Zöld-ujjú) és VIP. Az egyes szintek elérése az alábbi kritériumok alapján történik, és a felsorolt előnyökkel jár:

Kezdő (0-149€)

  • Szerezzen 1 Zöld Érmét és 1 Hűségpontot minden elköltött € után
  • Értesüljön elsőként (akciók, kedvezmények)

Termesztő (150-399€):

  • Szerezzen 1 Zöld Érmét és 1 Hűségpontot minden elköltött € után
  • Ezen a szinten 1 extra INGYENES vetőmagot adunk az első rendeléshez

Zöld-ujjú (400-999€):

  • Szerezzen 1 Zöld Érmét és 1 Hűségpontot minden elköltött € után
  • Ezen a szinten 3 extra INGYENES magot adunk az első rendeléséhez

VIP (több mint 1000€)

  • Szerezzen 2 zöld érmét és 2 hűségpontot minden elköltött € után
  • Ezen a szinten 10 INGYENES magot adunk az első rendeléséhez
  • INGYENES UPS-szállítás (opcionális)*
  • INGYENES diszkrét szállítás (opcionális)

* Az INGYENES UPS-szállítás csak azokra az országokra vonatkozik, ahol a szolgáltatás nyújtható. Kérjük, ellenőrizze szállítási információinkat Minden új szinthez kapcsolódó előny a szint elérése utáni első megrendeléskor válik elérhetővé.

Néhány termék csak a tagok számára elérhető. A különleges kiadások csak az RQS Termesztői Klub tagjai számára érhetők el.

5. Adatvédelem és e-mail

A programba történő regisztrációval beleegyezik, hogy az RQS Termesztői Klubbal és a Royal Queen Seeds ügyletekkel kapcsolatos e-maileket kapjon. Ezek a programjutalmakra vonatkozó információkat, programfrissítéseket és más kapcsolódó anyagokat tartalmazhatnak a Royal Queen Seeds döntése szerint. A tagok az ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve leiratkozhatnak a hírlevélről.

Az egyik legfontosabb feladatunk, hogy biztosítsuk weboldalunk látogatóinak személyes adatainak biztonságát. Kérjük, tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat. A Programban való részvétellel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Royal Queen Seeds felhasználja személyes adatait, valamint elismeri, hogy elolvasta és elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat. Ha bármilyen kérdése van a jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.