40% KEDVEZMÉNY  a Blue Gelato-ra a BLUE2 kóddal

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1. Áttekintés

Az RQS Growers Club egy új hűségprogram, amelyet a Royal Queen Seeds indított valamennyi ügyfele részére. Az összes RQS profillal rendelkező ügyfél bekerül az RQS Termesztők közé, miután végrehajtott egy vásárlást a www.royalqueenseeds.hu oldalon. Ennek a Programnak a keretében az ügyfelek minden, a www.royalqueenseeds.hu webhelyen végzett online vásárlásért pontokat kapnak. A Royal Queen Seeds kiskereskedelmi üzleteiben történő vásárlásokért nem kapnak pontot az ügyfelek. Az RQS Growers Club való csatlakozás egyetlen feltétele a betöltött 18 éves életkor. A Royal Queen Seeds nem vállal felelősséget azért, ha bármely kiskorú személy nem tartja be ezt a feltételt.

Az összes pont és kiegészítő jutalom a Royal Queen Seeds-hez tartozik. A társaság fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan megszüntesse a tagságot, vagy előzetes értesítés nélkül törölje vagy módosítsa a Programot. Ebben az esetben minden be nem váltott pont elveszik kötelezettség vagy felelősség nélkül.

2. Tagság

Ahhoz, hogy tag lehessen, legalább 18 évesnek kell lennie. Az összes Pont egyetlen személyhez tartozik, ezért ezeket a pontokat nem lehet a számlák között átvezetni. Közvetlenül a www.royalqueenseeds.hu webhelyen regisztrálhat. Az ügyfelek a jelenlegi szintjükön maradnak, feltéve, hogy a következő 12 hónapban teljesítik a kritériumokat.

3. Bevételek

A) Minden regisztrált vásárló a weboldalunkon elköltött minden euróért egy pontot kap. A Pontokkal fizetett megrendelésekért nem jár jutalompont. A Minősített Vásárlások magukban foglalják az összes normál és akciós cikket, amelyeket a Royal Queen Seeds weboldalon (www.royalqueenseeds.hu) vásárolnak. Pontot szerezhet még a közösségi oldalakon végzett tevékenységekkel, a Royal Queen Seeds weboldalon írt véleményével, barát ajánlásával, vagy az RQS hírlevélre történő feliratkozással. Miután megrendelését kiszállítottuk a raktárunkból, a pontok hozzáadódnak az egyenlegéhez. Lemondás, visszaküldés vagy sikertelen kézbesítés esetén a Pontokat levonják az ügyfélszámláról.

B) Születésnap: Születésnapján bónusz jutalmat kap. Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg születési idejét az RQS profiljában.

C) Az "ajánlott" olyan személy, aki még soha nem vásárolt a Royal Queen Seeds-nél, és első megrendelését ajánló-azonosítóval vagy ajánló-link segítségével adja meg. Az ajánlotti rendelés kézbesítésekor a kreditpontokat mindkét számlára jóváírják - annak az ügyfélnek is, aki az ajánló volt és annak is aki az ajánlás hatására vásárolt.

D) A véleményezésért járó pontok akkor kerülnek jóváírásra, amikor az ügyfél véleményét jóváhagyják és közzéteszik a weboldalunkon. Ez a bónusz csak az ügyfél vagy a vásárló által vásárolt termékekre vonatkozik. 

4. A tagság előnyei

Az RQS Growers Club négy szintből áll: Starter, Grower, Greenfinger és VIP. A szintek az alábbi listában található kritériumok alapján érhetőek el, és az itt felsorolt előnyökkel járnak

Starter (0–99 €)

  • Kapjon 1 pontot minden elköltött euróért
  • Legyen Ön az első, aki értesül (akciókról, kedvezményekről)

Grower(100–299 €):

  • Kapjon 1 pontot minden elköltött euróért
  • 1 extra INGYENES vetőmag az első megrendeléssel ezen a szinten

Greenfinger (300–999 €):

  • Kapjon 1 pontot minden elköltött euróért
  • 3 extra INGYENES vetőmag az első megrendeléssel ezen a szinten

VIP (több mint 1000 €)

  • Kapjon 2 pontot minden elköltött euróért
  • 10 extra INGYENES vetőmag az első megrendeléssel ezen a szinten
  • INGYENES UPS kézbesítés (opcionális) *
  • INGYENES diszkrét csomagolás (opcionális)

* Az INGYENES UPS-szállítás csak azokban az országokban érvényes, ahol a szolgáltatás nyújtható. Kérjük, ellenőrizze a szállítási információkat
Az új szinttel járó előnyök a szint elérése utáni első rendelés során lesznek elérhetők. 
A tag a szint elérését követően egy évig élvezni fogja az előnyöket, és közben annyi pontot kell gyűjtenie, hogy a következő évben is jogosult legyen; egyébként a tagság visszaesik az előző szintre.
Néhány termék csak tagok számára lesz elérhető. Különleges kiadású termékek csak az RQS Growers Club tagjai számára érhetők el.

5. Adatvédelem és e-mail

A programra történő regisztrációval vállalja, hogy az RQS Growers Club és a Royal Queen Seeds-hez kapcsolódó tranzakciós e-maileket kap majd. Ezek információkat tartalmazhatnak a Program Pontokról és Jutalmakról, a programfrissítésekről és más kapcsolódó anyagokról, a Royal Queen Seeds döntése szerint. A tagok az ügyfélszolgálaton keresztül iratkozhatnak le a hírlevelek értesítésekről.

Az egyik legfontosabb prioritásunk annak biztosítása, hogy webhelyünk látogatóinak személyes adatai biztonságosak legyenek. Kérjük, olvassa el az adatvédelmi irányelveinket. A programban való részvétellel beleegyezését adja, hogy a Royal Queen Seeds felhasználja személyes adatait, és nyilatkozik, hogy elolvasta és elfogadta az adatvédelmi irányelveinket.
Ha bármilyen kérdése van a jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.