• DynaVap - B
 • DynaVap - B
 • DynaVap - B
 • DynaVap - B
 • DynaVap - B
 • DynaVap - B

DynaVap - B

A DynaVap belépő szintű "B" vaporizátora bizonyítja, hogy nincs szükség különleges funkciókra a kiváló gőzminőség biztosításához. A rozsdamentes acél szipkának és az élelmiszer-minőségű szilikon szárnak köszönhetően ez tényleg annyiból áll, hogy feltölti a kamrát növényekkel és megmelegíti. Ha meghallja a kattanást, eljött a vapolás ideje!
(5) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 49.00

€ 49.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (4)

DynaVap - The "B": Fantasztikus felhők egy kis eszközből

A DynaVap "B" vaporizerje elsőre talán nem tűnik lenyűgözőnek, de ez az eszköz a bizonyíték arra, hogy a jó dolgok kis kiszerelésben érkeznek. Ami hiányzik belőle méretben és összetettségben, azt pótolják a prémium minőségű anyagok, és az, hogy minden alkalommal hibátlan vape-élményt nyújt.

A rozsdamentes acél szipka, az élelmiszer-minőségű szilikon szár és az O-gyűrű kialakítása mind hozzájárul, hogy a "B" vaporizátor fantasztikus minőségű gőzt biztosítson a hagyományos készülékek árának töredékéért. Ráadásul az O-gyűrű kialakítása gyors össze- és szétszerelést tesz lehetővé útközben.

A "B"-t a DynaVap belépő szintű vaporizátoraként pozicionálták, egyszerű, 5 részből álló kialakítással, 10 mm-es kúpos szájrésszel. A teljes csomag tartalma:

• Rozsdamentes acél kupak
• Rozsdamentes acél szipka*
• Rozsdamentes acél kondenzátor
• Rozsdamentes acél kompressziós diffúzor (CCD)
• Élelmiszer minőségű szilikon szár

*A szipka kompatibilis a korábbi DynaVap eszközökkel és tartozékokkal

A DynaVap "B"

A "B" sorozatú vaporizer használata nem is lehetne egyszerűbb. Egyszerűen töltse meg a kupakot gyógynövényekkel és melegítse öngyújtóval egész addig, amíg kattan. Az egyenletes égés érdekében a legjobb, ha forgatja a készüléket a kezében, miközben felmelegíti a kupakot.

Ha készen áll a slukkolásra, a kondenzátorral beállíthatja a légáramot a tökéletes gőzsűrűség eléréséhez. Ez hihetetlen sokoldalúság egy ilyen diszkrét készüléktől.

Ajándék az RQS-től

Hogy még kellemesebbé tegye a "B" beszerzésének élményét, a Royal Queen Seeds minden vásárlás mellé ajándékba ad egy RQS Grinder és 3 random kannabiszmagot!


Jogi nyilatkozat

Kérjük, olvassa el a dobozban található utasításokat a vaporizátor garanciájának aktiválásához.

Vaporizátorainkra 1 év gyártói garancia vonatkozik, ezt az RQS közvetlenül a gyártóval intézi. Bizonyos gyártók ezen az időszakon túl is kínálnak kiterjesztett garanciát. Az 1 éves időszak letelte után forduljon közvetlenül a gyártóhoz - őrizze meg a termék dobozát, a sorozatszámot és a vásárlást igazoló számlát.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a DynaVap - B Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába

DynaVap - B data sheet
Kamra mérete: 0,1 gr
Vezérlés típusa: Kézi
Melegítés: Kondukciós & Konvekciós
Felmelegedési idő: 10 mp
Méret: 8.9 × 1,4 × 1,4 cm
Hőmérséklet: 150°C - 230°C / 300°F - 450°F
Használható: Szárított Növény
Tömeg: 13 g

  Szerző J. H. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : TOP TEIL
  Komment : Super Vaporizer, hatte mir schon mal einen elektrischen gekauft vor Jahren, von einer angeblich guten Marke, war nicht mein Fall und der Akku war auch schnell kaputt, aber der Dynavap gefällt mir, "rauche" jetzt nur den Dynavap seit einigen Tagen, habe davor 30 Jahre immer mit Tabak geraucht, aber mit dem Dynavap scheint der Weg zum Nichtraucher machbar. Lässt sich auch super easy reinigen.

  Szerző D. P. Ekkor 30/Oct/2023 :

  Megszólítás : Mister B
  Komment : Je suis heureux d'avoir découvert la vaporisation. Après une légère prise en main, il s'avère pratique et discret. Le microdosage est un véritable atout

  Szerző Á. S. Ekkor 17/Apr/2023 :

  Megszólítás : Muy buen producto
  Komment : Cumple con mis expectativas

  Szerző N. V. Ekkor 02/Jan/2023 :

  Megszólítás : Veel voor weinig
  Komment : Deze vaporizer is ideaal om overdag te gebruiken om te microdosen en s'avonds kan je die gebruiken op de bong voor de ultieme vape smaakbomhits waar je goed stoned van word! Dus ik zou alvast niet meer zonder kunnen! Je kan er veel mee doen en kost relatief weinig geld! Love the B


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.