• Fém pipa
  • Fém pipa
  • Fém pipa

Fém pipa

A Royal Queen Seeds fém pipája minden feltételnek megfelel. Hihetetlenül jól néz ki, vajsima slukkokat ad, és kemény, mint egy szikla. A szilárd, repülőgép minőségű alumínium külső biztonságban tartja a boroszilikát üveget anélkül, hogy elvenne a dohányzás élményéből. Két "ablak"-on keresztül figyelhetjük a füst áramlását, és egy közepes méretű lyuk egy pillanat alatt kitisztítja a pipát.
On sale! Kedvezményes áron!
€ 35.00

€ 35.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-0%)

Vásároljon és nyerjen 35 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Fém pipa: Óvja meg pipáját stílusosan

A Royal Queen Seeds fém pipa az üvegből történő dohányzás tökéletes élményét a fém alkatrészek tartósságával és biztonságával ötvözi. A hőálló boroszilikát üvegmag szállítja a füstöt a tüdőbe, sima és krémes slukkokat biztosítva. A pipa hordozható méretű, ennek köszönhetően a felhasználók selymes slukkokat szívhatnak, bárhol is legyenek.

A fémpipa külseje sziklaszilárd, eloxált repülőgép minőségű alumíniumötvözet, amely egyrészt biztonságban tartja az üveg alkatrészeket, másrészt esztétikai célt is szolgál. Ez a védőhéj nemcsak jelentősen meghosszabbítja ennek a stílusos darabnak az élettartamát, de robusztus és futurisztikus megjelenést is kölcsönöz neki - így lesz ez a pipa egész kollekciónk legvonzóbb darabja.

A sokoldalú anyag az üveg nagy részét körülveszi, míg a két ablak lehetővé teszi a dohányzó partnerek számára, hogy bepillantást nyerhessenek a belül zajló eseményekbe. Az ütéscsillapító gumitömítések megerősítik a robusztus külsőt, így ez a pipa kivételesen nehezen törik el.

A magas fej elegendő helyet biztosít a hatalmas slukkokhoz, és az alján található szellőzőlyukak gyorsan kitisztítják a füstöt. A parazsat blokkoló szűrő növeli a selymességet; azáltal, hogy megakadályozza, hogy a hamu és a törmelék bekerüljön a pipaszárba, így biztos lehet benne, hogy minden slukk ínyencfalat lesz.

A Royal Queen Seeds fém pipa teljesen összeszerelve készen áll arra, hogy rágyújtson. Amikor azonban eljön az alapos tisztítás ideje, könnyedén szétkaphatja.

    Nobody has posted a review yet


    You cannot post a review because you have not purchased this product

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.