• Kleaner

Kleaner

Távolítsa el a nemkívánatos maradványokat a Kleanerrel, az RQS gyógynövényes száj- és testpermetével. A spray azonnal eltávolítja a tiltott anyagokkal gyakran összefüggő baktériumokat - amennyiben azok jelen vannak. A Kleaner tisztító képességei akár egy órán keresztül is működnek. A 30 ml-es palackhoz egy szórófej is tartozik a maximális kényelem érdekében.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 15.75

€ 15.75 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-0%)

Vásároljon és nyerjen 16 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Kleaner: Egyszerű megoldás a nemkívánatos anyagok ellen

Ha sietősen kell tisztulnia, használja a legegyszerűbb megoldást, a Kleanert. Az alkohol alapú gyógynövényes spray segít megtisztítani a szájat, a nyálat és a bőrt minden nemkívánatos anyagtól és a bennük rejlő esetleges kockázatoktól. Az akár egy órán át tartó hatásai miatt tökéletes minden közelgő "orvosi vizsgálat" alkalmára.

A Kleaner használata nem is lehetne egyszerűbb. 5–15 perccel a megbeszélés előtt szájvízként vegye be, majd alaposan öblítse ki. A bőrtisztításhoz bőségesen vigye fel a kezére és az arcára, majd törölje le a felesleget. A Kleaner használatával nem kell aggódnia a megfelelő ételek fogyasztása, a méregtelenítés vagy a szintetikus alternatívák miatt - csak permetezzen és menjen.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.