• Hemp Heroes Társasjáték
  • Hemp Heroes Társasjáték
  • Hemp Heroes Társasjáték
  • Hemp Heroes Társasjáték

Hemp Heroes Társasjáték

A Hemp Heroes barátságos versenyt hoz a kannabisz közösségnek egy akciódús társasjátékkal. Vegye meg egyetlen társaság összes törzsét és legyen a végső Hemp Hero! Nagyszerű játék stoner barátaival.
€ 30.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Hemp Heroes: uralja a kannabizniszt, egyszerre egy törzzsel

Legyen a legnagyobb Hemp Hero (Kenderhős) ezzel a kannabisz-tematikájú társasjátékkal, amelyben minden benne van, amit a klasszikus játékokban szeret, de egy kannabisz-csavart is tartalmaz. A játék egy színes táblát és játékkártyákat, valamint a nagyszerű Cannabis Gram Money-t. A szórakozás garantált akár 6 fős csoportok számára is józanul, de egy minőségi rügyből készült joint körbeadása során is. Igaz, ez valószínűleg nagy kihívást jelent majd a banki elszámolásért felelős játékmester számára…

Miután a Kannabisz Bank kiosztotta az induló készpénzt, próbáljon szerencsét kockadobással. Ha bábujával még eladatlan kannabisz törzsre vagy kávézóra érkezik, akkor megvásárolhatja azt. Bármely játékosnak, aki valaki más tulajdonában lévő mezőre érkezik, vásárolnia kell bizonyos mennyiségű kannabiszt. Ez az összeg a tulajdonos ingatlankártyájára érkezik. A Kenderhősök célja az, hogy egy vállalat összes kannabisztörzsét megszerezzék.

Ha ez sikerült, emelje a tétet a versenytársak felé CBD palackok vásárlásával. Ha ezeket a kannabisz törzseire teszi, jelentősen megemelkedik a fizetendő összeg, ha más játékosok érkeznek az ingatlanjára. Óvakodjon a Smokecard-októl! Soha nem tudhatja, hogy jó vagy rossz lesz, amit húz. Lehet, hogy lezárják és börtönbe küldik és arra kényszerül, hogy néhány fordulóból kimaradjon, vagy óvadékot kell fizetnie.

Jó stratégiával és ha a szerencse is Ön mellé áll, hamarosan mindenki kifogy majd a készleteiből. Ön az utolsó játékos, akinek még vannak kannabiszkészletei? Akkor Ön a játék győztese, és az igazi Kenderhős!

Játék tartalma:
• 1 Hemp Heroes játéktábla
• 6 bábu
• 24 kannabisz törzs / coffeeshop ingatlankártya
• Cannabis Gram pénz
• 30 Smoke Card
• 2 kocka

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.