RQS Plazma Gyújtó

A RQS Plazma Gyújtói a legújabb technológiát használják fel, hogy egy viharálló, újratölthető és elektromos gyújtót kapjunk. Azok a napok, mikor folyadékot kellett venned, hogy újratöltsd a gyújtód, vagy idétlenül próbáltál búvóhelyet találni a szélben, végetértek. A RQS Plazma kitartóan, hosszú éveken át fognak neked tűzzel szolgálni.
 5.00/5 (5) Write a review
€ 39.50 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (5)

Plazma Gyújtó – RQS: 100%-ban elektromos, tölthető, újszerű és hosszantartó

Azoknak, akik egy olyan gyújtót keresnek, ami potenciálisan használható hosszú távon is, valószínűleg a RQS Plazma Gyújtója lesz minden eddigiek legbelevalóbb terméke. Az átlagos gyújtókkal ellentétben, a RQS Plazma Gyújtó teljes mértékben elektromos, tehát semmi szükség gáz, vagy egyéb kémia folyadék utántöltésére. Az elektromos X, tulajdonképpen azonnal lángra tud lobbantani bármilyen éghető anyagot, köszönhetően annak, hogy majd’ 500°C-os hőmérsékletet képes produkálni. És ahogy az ereje merülni kezd, egyszerűen újratölthető USB-n keresztül.

Az elhasználódás egy ismeretlen fogalom a RQS Plazma Gyújtóinál. Ez, az öngyújtó, tulajdonképpen bármilyen időjárás körülményben megbízható marad, a benne lévő, elektromos X, szélvédett kialakításának köszönhetően. És ami a legjobb, hogy ez az ügyes, kis szerkezet könnyen ápolható és takarítható. Nincs több kémiai folyadék, vagy mérgező gáz. És nincs több vacakolás sem az újratöltéssel.

Vagy, ha netalántán egy igazán nehéz helyzetben találnád magad, mondjuk egy “zombi-apokalipszis” kellős közepén, amikor is aztán tényleg, égetően szükséged lenne a tűzre, legalább biztosan felkészülten ér majd a szitu; a RQS Plazma Gyújtójánál már csak igen kevés megbízhatóbb dolog létezik.

   

  By P. M. on 17/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Un trés beau briquet
  Comment : Non seulement ce briquet est esthétique mais en plus il est très fonctionnel.C'est bien simple maintenant il m'accompagne partout. Je le recommande vivement.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ