Purple Queen: A fenséges, bíbor-színű Marijuana

EREDET: A PURPLE QUEEN FELKUTATÁSA

Valahol messze, a Hindu Kush környékén nő egy rejtélyes, hegyvidéki marijuana. Ez a régió, hosszú évszázadokon keresztül, a legkülönlegesebb, indica-fajtájú cannabis növények otthonává vált. Egészen a mai napig, még mindig ez a hely a legjobb minőségű hasisok forrása. A vállalkozó szellemű, kendervariáns-vadászok bátran dacoltak a fegyveres viszályokkal, a mostoha körülményekkel és a veszélyes terepekkel, hogy igazi, vadon növő cannabis-okat, és a kiváló minőségű, helyben finomított fajtákat találhassanak.

A bíbor mindig is királyi szín hírében állt. Az ősi kínaiak voltak tán az elsők, akik felismerték a lila színben rejlő, feltételezhetően varázslatos tulajdonságokat. A Tiltott Bíbor Városba csak, és kizárólag a császárnak volt bejárása.

A Purple Queen egy többnyire indica-t tartalmazó hibrid, melyet a Royal Queen Seeds mester-tenyésztői hoztak létre. Ez az elképesztő variáns ötvözi a leggyantásabb és mélybíbor színű Afgan Kush és a Pakistan Kush fajták fenotípusait. Most már minden cannabis-kert ragacsos, bíbor palotává válhat, az egyszerű, házilag termesztők körében is.

Purple Queen Cannabis Royal Queen Seeds

TERMESZTÉSI JELLEMZŐK: BÍBOR SZÍNŰ, RAGACSOS NÖVÉNYEK

Beltéri, vagy kültéri termesztésnél egyaránt, meleg éghajlat biztosításával, a Purple Queen keble duzzad majd a vastag gubáktól. Zömök, bokros növények, kis internodális távolságokkal, amik így ragacsos, kőkemény bugákat és csúcshajtást eredményeznek. És tt most olyan tömöttségről beszélünk, mint ha csak egy tégláról lenne szó. Elég csak 8 hét virágzás, és a Purple Queen készen is áll majd a szüretre. A kültéri termesztőknek körülbelül szeptember közepére kell ezzel számolniuk.

Ahogy a növények elérik a vegetatív stádiumból, virágzásba-hajlást, egyre inkább levendula-szerű színárnyalatot öltenek majd magukra. A túlméretezett takarólevelek ekkor eltávolíthatóak, hogy még több fény tudjon majd behatolni. A hidegebb, éjszakai hőmérséklet, a kései virágzás folyamán, elősegíti majd a gazdagon dúsított, királyi bíbor  színű bugavirágzatot és levélzetet, hogy ezzel gyönyörködtesse meg a termesztőt. Felmenőihez, a Kush-vonalhoz híven, ezeknek, a jégvirágos, lila bugáknak kicsit erőteljes, citrusos-fenyős, és hasisra melékeztető aromái vannak.

Purple Queen Marijuana Royal Queen Seeds

A PURPLE QUEEN HATÁSAI: AZ ELERNYEDÉS ÉRZETE ÉS A HATALMAS KAJAFLESS

A Purple Queen egy teljes egészében lazító, éjjeli fű, az indica-fajták élvezőinek. Az erős Kush ízvilág, és a kissé citrusos utóíz miatt minden egyes slukkot értékelni tanít; már amennyiben képes vagy megállni, hogy ne csipkedj még többet, és többet ezekből az elbűvölő bugákból, amire készen áll a spanglid. A Purple Queen bőkezűen uralkodik. Először az eufóriát érzed majd, ami egy nagy, boldog hullámban tör majd rád. De aztán rendesen betépsz. Viszont ez a trip eléggé lazulós. A leszedáló hatás csak lassan lopódzik be. És előbb-utóbb azt veszed majd észre, hogy már alig tudsz kikászálódni a fotelből, és még éhes is vagy. A gyógyászati céllal használók értékelni fogják a Purple Queen-t annak nyugtató, testre ható, és étvágygerjesztő hatásáért.

Purple Queen

Élénk bíbor színek, csípős fenyő-aromák és mélyen átható kábító hatás várható a Purple Queen-től.

Buy Purple Queen

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.