By Luke Sumpter

Purple Queen: A fenséges, bíbor-színű Marijuana

Purple Queen

EREDET: A PURPLE QUEEN FELKUTATÁSA

Valahol messze, a Hindu Kush környékén nő egy rejtélyes, hegyvidéki marijuana. Ez a régió, hosszú évszázadokon keresztül, a legkülönlegesebb, indica-fajtájú cannabis növények otthonává vált. Egészen a mai napig, még mindig ez a hely a legjobb minőségű hasisok forrása. A vállalkozó szellemű, kendervariáns-vadászok bátran dacoltak a fegyveres viszályokkal, a mostoha körülményekkel és a veszélyes terepekkel, hogy igazi, vadon növő cannabis-okat, és a kiváló minőségű, helyben finomított fajtákat találhassanak.

A bíbor mindig is királyi szín hírében állt. Az ősi kínaiak voltak tán az elsők, akik felismerték a lila színben rejlő, feltételezhetően varázslatos tulajdonságokat. A Tiltott Bíbor Városba csak, és kizárólag a császárnak volt bejárása.

A Purple Queen egy többnyire indica-t tartalmazó hibrid, melyet a Royal Queen Seeds mester-tenyésztői hoztak létre. Ez az elképesztő variáns ötvözi a leggyantásabb és mélybíbor színű Afgan Kush és a Pakistan Kush fajták fenotípusait. Most már minden cannabis-kert ragacsos, bíbor palotává válhat, az egyszerű, házilag termesztők körében is.

Video id: 484156876

TERMESZTÉSI JELLEMZŐK: BÍBOR SZÍNŰ, RAGACSOS NÖVÉNYEK

Beltéri, vagy kültéri termesztésnél egyaránt, meleg éghajlat biztosításával, a Purple Queen keble duzzad majd a vastag gubáktól. Zömök, bokros növények, kis internodális távolságokkal, amik így ragacsos, kőkemény bugákat és csúcshajtást eredményeznek. És tt most olyan tömöttségről beszélünk, mint ha csak egy tégláról lenne szó. Elég csak 8 hét virágzás, és a Purple Queen készen is áll majd a szüretre. A kültéri termesztőknek körülbelül szeptember közepére kell ezzel számolniuk.

Ahogy a növények elérik a vegetatív stádiumból, virágzásba-hajlást, egyre inkább levendula-szerű színárnyalatot öltenek majd magukra. A túlméretezett takarólevelek ekkor eltávolíthatóak, hogy még több fény tudjon majd behatolni. A hidegebb, éjszakai hőmérséklet, a kései virágzás folyamán, elősegíti majd a gazdagon dúsított, királyi bíbor  színű bugavirágzatot és levélzetet, hogy ezzel gyönyörködtesse meg a termesztőt. Felmenőihez, a Kush-vonalhoz híven, ezeknek, a jégvirágos, lila bugáknak kicsit erőteljes, citrusos-fenyős, és hasisra melékeztető aromái vannak.

A PURPLE QUEEN HATÁSAI: AZ ELERNYEDÉS ÉRZETE ÉS A HATALMAS KAJAFLESS

A Purple Queen egy teljes egészében lazító, éjjeli fű, az indica-fajták élvezőinek. Az erős Kush ízvilág, és a kissé citrusos utóíz miatt minden egyes slukkot értékelni tanít; már amennyiben képes vagy megállni, hogy ne csipkedj még többet, és többet ezekből az elbűvölő bugákból, amire készen áll a spanglid. A Purple Queen bőkezűen uralkodik. Először az eufóriát érzed majd, ami egy nagy, boldog hullámban tör majd rád. De aztán rendesen betépsz. Viszont ez a trip eléggé lazulós. A leszedáló hatás csak lassan lopódzik be. És előbb-utóbb azt veszed majd észre, hogy már alig tudsz kikászálódni a fotelből, és még éhes is vagy. A gyógyászati céllal használók értékelni fogják a Purple Queen-t annak nyugtató, testre ható, és étvágygerjesztő hatásáért.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 hetek
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Október
Eufórikus, Megnyugtató

Vásároljon Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: ILLATOS VIRÁGOK VÁRAKOZÁS NÉLKÜL

A Purple Queentől lenyűgöző, tekintélyes hozamra számíthatunk. A kezdők azonban gyakran ódzkodnak a fotoperiodikus genetika világától. Ráadásul még a tapasztalt termesztők is kedvelik az autovirágzó törzsek által kínált sebességet és diszkréciót. A nemesítőmesterek sikeresen keresztezték a Purple Queen-t a Critical Auto-val, hogy növeljék az előbbi sebességét és elérhetőségét a kezdők számára. Ennek eredményeként megszületett a Purple Queen Automatic.

80% indica, 15% sativa és 5% ruderalis genetikai profiljával a Purple Queen Automatic még mindig hozza az indica varázslatot. Érdekes, hogy a szobanövények valamivel magasabbra nőnek, mint az eredeti Purple Queen - 130cm -, bár alacsony stresszel járó átalakítással közelebb lehet tartani a földhöz. Lenyűgöző, akár 400g/m²-es hozamra számíthat akár már 8–9 héttel a csírázás után.

A szabadban termesztett növény 140cm magasságot érhet el, de megfelelő kezeléssel 90cm-es is maradhat. Vegye körül ezeket a lila szépségeket társnövényekkel, például kamillával, hogy elrejtse a szagukat, és ne legyenek annyira szem előtt. Ha a szabadban neveljük ezt a törzset, 100–150g/növény termésre számíthatunk.

Purple Queen Automatic gyönyörű, aromás virágokat nevel. Ezek a kompakt, sötétlila rügyek csillogó trichóma-borítással büszkélkedhetnek, amely 16%-os THC-tartalommal és földes, citrusos terpénekkel rendelkezik. A felhasználók megnyugvást hozó high-ra számíthatnak, amelynek során az aggodalmak elillannak, és a jelenbe vonzódik az elme.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90-130 cm
6 - 7 hetek
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
90 - 140 cm
rügyezés után 8-9 héttel
Eufórikus, Megnyugtató

Vásároljon Purple Queen Auto

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.