40% KEDVEZMÉNY  a Blue Gelato-ra a BLUE2 kóddal

 • Olcsó Csomag
 • White Widow
 • Special Kush 1
 • Special Queen 1

Olcsó Csomag

Ez a típusú kannabiszmag csomag három igazán ütős törzset tartalmaz: Special Queen 1, Special Kush 1 és White Widow. És ha ez nem lenne elég, van egy dolog, ami összehozza őket; hihetetlenül olcsók, és igazán kiváló minőségűek!
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 36.00

€ 36.00 (-0%)

instead of € 40.00

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Olcsó csomag: Költséghatékony mód a prémium kannabiszmag beszerzésére

Költséghatékony csomagunk három nagy hozamú és kiváló minőségű feminizált kannabiszmagot tartalmaz: Special Queen 1, Special Kush 1 és a világhírű White Widow. Mi hozza össze ezeket a törzseket? Nagyszerű ár-érték arány, anélkül, hogy a megérdemelt prémium minőségből engednie kellene!

Olcsó Csomag: a klasszikusok kivételes triója

A következő három kannabisztörzs ebben a feminizált mag csomagban tökéletesen kiegészíti egymást:

• Special Queen 1: Köszöntsétek a királynőt. Ez a kiegyensúlyozott fajta rövid, 8-9 hetes virágzási idő után nagyszerű rügyeket ad. A kolumbiai, afgán és mexikói őshonos fajtákból származó Special Queen 1 stílusos és tartalmas klasszikus genetikát visz tovább.

• Special Kush 1: Egy erős Kush, amely az RQS katalógusban szereplő fotoperiódusú fajták közül az egyik leggyorsabb virágzási idővel rendelkezik - ettől a fajtától nagy terméshozamra és mély, fizikai high-ra is számíthat.

• White Widow: A White Widow a világ leghíresebb klasszikus kannabisz törzsei közé tartozik, és nem fog csalódást okozni. Az, hogy ezek a magok olcsók, még nem jelenti azt, hogy elveszítették nagyon keresett hatásukat és ízüket!

  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 18323 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.