• Magas THC Mix
 • Royal Gorilla
 • HulkBerry
 • Cookies Gelato

Magas THC Mix

Ha ön hatékonyságra vágyik, jó helyen jár. Magas THC-tartalmú keverékünk katalógusunk legerősebb törzseiből származó magvak kézi válogatását tartalmazza, amelyet úgy állítottunk össze, hogy törzsek széles választékát kínálja az Ön igényeinek kielégítésére. Legyen óvatos – ezek a fajták totál tele vannak THC-vel!
(2) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

instead of € 86.50

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Magas THC Mix: Egyedülálló válogatás a legnagyobb THC bombáinkból

Ha Ön tapasztalt dohányos, aki nagy toleranciával rendelkezik, vagy egyszerűen csak kísérletezni szeretne a legerősebb fajtákkal, akkor megtalálta a tökéletes ajánlatot. A katalógusunkból származó, három, gondosan kiválasztott, rendkívül erős törzs magjait tartalmazó feminizált magokból álló csomag valódi THC erőművekkel gazdagítja termesztőhelyiségét vagy kertjét.

RQS High THC Mix: Ismerje meg nehézsúlyú THC bajnokainkat

A High THC Mixben található törzsek a következők:

• Cookies Gelato (28% THC): Az Egyesült Államok nyugati partján született és nemesített hibrid a GSC és a Gelato 33 kiegyensúlyozott agyi és fizikai hatásait tartalmazza – tökéletes, ha robusztus high-ra vágyik, amely mellett azért produktív marad.

• Royal Gorilla (24–27%+ THC): Saját fejlesztésű Gorilla Glue-nk THC-ben gazdag élményt ad, amitől a fizikailag ellazulva, mámorosan süllyed a kanapéba. Ideális a hétvégi lazításhoz vagy egy hosszú irodai nap után.

• HulkBerry (27–28% THC): Ez a tisztelgés az eredeti Huckleberry előtt, amelyet John és Rose Casali jegyez a kaliforniai Humboldt megyéből, és hatalmas, felvillanyozó agyi high-jal büszkélkedhet, amely veterán dohányosok számára alkalmas.
--------
Short sentence: Készítse fel az elméjét a robbanásra.


  Szerző P. S. Ekkor 20/Nov/2023 :

  Megszólítás : Super Kombination toller Service
  Komment : Bin mit dem Mix an Samen mehr als zufrieden. Leider kamen die HulkBerry Samen nicht so, kurze Mail mit Foto, umgehend Rückantwort mit Gutschrift. Als Super Qualität und bester Kundenservice.

  Szerző S. S. Ekkor 07/Nov/2022 :

  Megszólítás : High THC Pack
  Komment : Nessuno dei semi ha fallito la germogliazione. Un pack conveniente se si pensa di ripiantare una volta finito il primo raccolto.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37832 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.