40% KEDVEZMÉNY  a Blue Gelato-ra a BLUE2 kóddal

 • Magas THC Mix
 • Royal Gorilla
 • HulkBerry
 • Cookies Gelato

Magas THC Mix

Ha ön hatékonyságra vágyik, jó helyen jár. Magas THC-tartalmú keverékünk katalógusunk legerősebb törzseiből származó magvak kézi válogatását tartalmazza, amelyet úgy állítottunk össze, hogy törzsek széles választékát kínálja az Ön igényeinek kielégítésére. Legyen óvatos – ezek a fajták totál tele vannak THC-vel!
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

instead of € 86.50

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Magas THC Mix: Egyedülálló válogatás a legnagyobb THC bombáinkból

Ha Ön tapasztalt dohányos, aki nagy toleranciával rendelkezik, vagy egyszerűen csak kísérletezni szeretne a legerősebb fajtákkal, akkor megtalálta a tökéletes ajánlatot. A katalógusunkból származó, három, gondosan kiválasztott, rendkívül erős törzs magjait tartalmazó feminizált magokból álló csomag valódi THC erőművekkel gazdagítja termesztőhelyiségét vagy kertjét.

RQS High THC Mix: Ismerje meg nehézsúlyú THC bajnokainkat

A High THC Mixben található törzsek a következők:

• Cookies Gelato (28% THC): Az Egyesült Államok nyugati partján született és nemesített hibrid a GSC és a Gelato 33 kiegyensúlyozott agyi és fizikai hatásait tartalmazza – tökéletes, ha robusztus high-ra vágyik, amely mellett azért produktív marad.

• Royal Gorilla (24–27%+ THC): Saját fejlesztésű Gorilla Glue-nk THC-ben gazdag élményt ad, amitől a fizikailag ellazulva, mámorosan süllyed a kanapéba. Ideális a hétvégi lazításhoz vagy egy hosszú irodai nap után.

• HulkBerry (27–28% THC): Ez a tisztelgés az eredeti Huckleberry előtt, amelyet John és Rose Casali jegyez a kaliforniai Humboldt megyéből, és hatalmas, felvillanyozó agyi high-jal büszkélkedhet, amely veterán dohányosok számára alkalmas.
--------
Short sentence: Készítse fel az elméjét a robbanásra.

  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 18323 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.