🌔 F1 Hibridek: A fű forradalma ⏤ Vásároljon itt ⬇️

 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1

Milky Way F1

Utazzon a csillagok között ezzel az erős F1 hibriddel. A Milky Way F1 magas THC-tartalommal és számos ízletes terpénnel rúgja be a motorokat. Hibrid életereje lenyűgözi majd odabent és a kertben is kifizetődő hozamával, gyors növekedéssel, valamint betegségekkel és környezeti stresszorokkal szembeni ellenálló képességével. Ha egyszer elülteti ezt a törzset, soha többé nem akar majd szabadulni.
Magok száma:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Milky Way F1: utazzon át a galaxison ezzel a hatékony F1-gyel

A görög mitológia szerint a Tejútrendszer egy istennő kebléből származik. Bár ez a törzs az emberi innováció terméke, gyorsan a termesztő-univerzum központjává válik. Az egyik első valódi kannabisz F1 hibridként, a Milky Way F1 egy önvirágzó fajta, amely több beltenyésztett vonalból származik. Az eredmény? Páratlan egyöntetűség, lenyűgöző ellenállóképesség a betegségekkel szemben, nagy termőképesség, valamint olyan ízek és hatások, amelyek arra ösztönzik, hogy újra és újra vessen ezekből a magokból. A Milky Way F1 azután érkezett meg a kozmoszba, hogy a nemesítők több olyan erősen beltenyésztett genetikai vonalat kereszteztek, amelyek a Blue Mammoth, a Blue Dream és a Sin Tra Bajo Auto örökségein osztoznak.

Milky Way F1

A Milky Way F1 hatásai, ízei és aromái: Melegítő hatások és hűvös ízek

A Milky Way F1 szülőtörzsei terpének összetett keverékét adták tovább, beleértve a mircént, farnezént, kariofilént, pinént és limonént. Ezek az aromás molekulák összefolynak, és fémes pézsmás és citrusos aromát és ízeket hoznak létre. Ennek eredményeként a Milky Way F1 birtokolja F1 termékcsaládunk legaromásabb fajtája címet. Ami a hatásait illeti, ez az F1 hibrid magas THC-szinttel katapultálja Önt a pályára. Meleg és elmosódott testi high-ra számíthat, amely tökéletes az esti füstöléshez. A nyomokban található CBG és a nyugtató terpének segítenek megfékezni a high csúcsát, hogy nyugiban tartsák a dolgokat.

Milky Way F1

A Milky Way F1 termesztése: kompakt és megbízható

Helyhiánnyal küzd? Semmi gond! Átlagosan 70cm-es magasságával a Milky Way F1 boldogan él termesztőszobája vagy kertje egy kis sarkában. Ettől a diszkrét, önvirágzó törzstől a csírázás után körülbelül 74 nappal nagy hozamra számíthat. Függetlenül attól, hogy sátorban vagy odabent, üvegházban vagy szabadban, cserépben vagy kerti ágyásban termeszt, ezek a növények készen állnak, hogy teljesítsenek.

Milky Way F1
Milky Way F1 data sheet
Törzsek: F1 Hibrid auto
Genetikai háttér: Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto
THC: Very High
Termés: XXL
Magasság: 55 - 75 cm
Virágzási: 42 - 45 days
Harvest: 70 - 75 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Mircén, Pinén
Hatás: Eufórikus, Fizikailag pihentető, Kreatív
Íz: Citrusfélék, Csípős, Csokoládé, Pézsma
Éghajlat: Rövid nyár
  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

F1 hibrid kannabiszmagok