RQS YouTube és Vimeo Oldalak

A Royal Queen Seeds okkal vált Európa egyik legsikeresebb mag-kereskedelmi cégévé. Mi rendesen átfésüljük a Földet a legjobb fajtákat kutatva, mi valóban első osztályú magokat kínálunk, és tényleg meghallgatjuk szíved leghőbb óhaját. Ez azt jelenti, hogy mi valóbab megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy mindent megtudhass a termékeinkről, még azt is, hogy hogyan tudod termeszteni őket.

Blogjainkon és termék információs oldalainkon túl, nézz be a YouTube és a Vimeo oldalainkra is. Itt rengeteg spangli-értékelést, termesztési tippet és általános, teljeskörű infót kaphatsz a kedvenc növényeidről. Csekkold le még ma. Biztos, hogy nem fogod megbánni, ha így teszel.

MI TALÁLHATÓ A RQS YOUTUBE CSATORNÁJÁN?

A YouTube-os választékunk hatalmas. De minden egyes videó besorolható az alábbi kategóriákba.

- Spangli-értékelések: Ezek, a népszerű videók, a legújabb fajtákat mutatják be. Azon gondolkodsz, hogy új variánst termessz? Csekkold le a vásárlás előtt, hogy milyen ízvilágra és illatra számíthatsz!

- Legjobb fajta-tippek: Ezek a videók elég sokféle témát fednek le. A legjobb, speciális éghajlatokhoz alkalmazkodott autoflowering magoktól kezdve, a kezdők számára legideálisabb magokig, mindig van itt valami, minden egyes cannabis-őrült számára, aki valami új információra szomjazik.

- Tanító-jellegű dokumentumfilmek: Még Te sem tudhatsz mindent, amit a cannabis-ról csak tudni lehet. Így talán jobban is jársz, ha megnézed a füves mini-doku-jainkat. A jó pap is, holtig tanul, nem igaz?

- „Hogyan termesszünk” -videók: Azt szeretnéd megtudni, hogy mikor jó szüretelned? Szeretnéd megtanulni, hogyan és mikor érdemes metszeni? A RQS YouTube-on minden információt megtalálsz, ami csak felmerülhet a kezdő, vagy akár az edzettebb kertész fejében.

RQS Youtube

RQS A VIMEO-N

A Vimeo videóink által megkaphatod a legjobb termesztési tippeket. Csekkold le a király kis bevezetőnket a cannabis tápanyagok világába. Vagy éppen a növényednél fellépő hiányosságok kiszűréséhez kéne pár tipp?

Ezenkívül, itt kiváló cannabis-értékeléseket is találhatsz. Nézd meg a legkeresettebb fajtákról, mint a White Widow, Royal Moby vagy a Haze Berry szóló videóinkat.

Ja, és azt se felejtsd el, hogy a Spannabis-os, legújabb frissítéseinket is lecsekkold !

RQS Vimeo

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories