Hogyan fizethetünk BitCanna-val a Royal Queen Seeds-nél?

A BitCanna a válasz a kannabiszipart sújtó pénzügyi akadályokra. Ez a biztonságos és skálázható fizetési megoldás kiszorítja a bankokat, a hitelkártya-társaságokat és az egyéb fizetési szolgáltatókat a történetből - ezek az intézmények ugyanis továbbra sem hajlandóak kezelni az iparágon belüli legális ügyleteket. A BitCanna platform középpontjában a BitCanna érme (BCNA) áll, amely megbízható fizetőeszközként használható. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet a BitCannával fizetni a Royal Queen Seeds webáruházban történő vásárlásokért.

Beváltottad már a coinjaid? A BitCanna, szeptember 30-ától kezdve, átállt egy új és továbbfejlesztett blockchain hálózatra. Ezzel a változással viszont, új coin-ok is járnak! Ha szeptember 30-a előtt vásároltál coin-okat, akkor szükséged lesz erre az útmutatóra a beváltásukhoz.

Bitcanna, powered by the Industry

Hogyan kell fizetni a BitCannával a Royal Queen Seeds-nél

  • Keplr böngésző-bővítmény → Ahhoz, hogy küldeni, fogadni vagy tárolni tudd a BCNA-id, szükséged lesz egy digitális tárcára. A Keplr képes minden Comos-SDK blockchain részére digitális tárcaként szolgálni. A bővítmény a legjobban a Chrome-mal működik, de használható a Brave böngészővel is, csak korlátozott funkciókkal.
  • BitCanna érme (BCNA) → A fizetésekhez használt pénznem.

Fontos tények a BCNA-val történő fizetésről az RQS-nél

  • Annyi BCNA-érmét vásárolhat, amennyit csak akar. A vásárlás után a megmaradt érméket tárolhatja a BitCanna tárcájában későbbi felhasználás céljából. Tudnia kell, hogy a BCNA értéke folyamatosan ingadozik. Ez azt jelenti, hogy a későbbiekben az érmék többet, vagy kevesebbet is érhetnek.
  • Sokaknak van már kriptovalutája és változatos portfólióikkal rendelkeznek. Viszont, ha neked még nincsen kriptovalutád, akkor érdemes regisztrálnod és hitelesítened a fiókodat egy olyan, kereskedelmi platformon, mint a Coinmerce.

Hogyan fizessen a BitCanna-val (PDF útmutató)

A tárca biztonsági mentése

A BitCanna tárcájához senki más nem fér hozzá. A BitCanna tárca biztonságának megőrzése érdekében fontos, hogy jelszavait és biztonsági másolatait megbízható helyen (USB-meghajtó stb.) tárolja. Ez az egyetlen mód tárcájának helyreállítására vagy új eszközökre történő átvitelére.

Bemutatjuk a BitCanna-t

Mi a BitCanna?
A BitCanna egy decentralizált fizetési platform, amely a kannabiszipar kezdeményezésére jött létre. Ez biztonságos alternatívája a bankoknak, hitelkártya-társaságoknak és más fizetési szolgáltatóknak, amelyek nem foglalkoznak a kannabisziparhoz kapcsolódó tranzakciókkal. A BitCanna érme (BCNA) az a (digitális) pénznem, amelyet a kannabiszhoz kapcsolódó termékek vásárlásához használnak.
Ki alkotta meg a BitCannát?
A BitCanna platform bevezetéséért a kannabiszipar legfontosabb üzleti gondolkodói felelősek. Céljuk egy biztonságos és megbízható fizetési hálózat biztosítása a fogyasztók és a vállalkozások számára, amely egyidejűleg a szabályozók és a hagyományos fizetési rendszerek elvárásainak is megfelel.
A BitCanna használatának előnyei:
A BitCanna használata nem csak egyszerű, de számos előnnyel is jár, többek között:

  • Bizonságos pénzeszköz
  • Elhanyagolható tranzakciós díjak
  • Teljes titoktartás
  • A pénztárca és a BCNA teljes ellenőrizhetősége
  • Promóciók, kedvezmények stb.
  • Hasonló gondolkodású fogyasztók és vállalkozások közössége

A BitCanna célja, hogy előnyös legyen mind a vállalkozók, mind a fogyasztók számára, megkönnyítve a kedvenc termékek vásárlását és ennek megfelelő értékelését.
Mely üzletek fogadják el a BCNA-t?
A BCNA-t jelenleg a Royal Queen Seeds és a Zamnesia webáruházakban használhatja. Hamarosan azonban sok más üzletben is fizethet a BCNA-val. A BitCanna Szövetség tagjainak teljes listája a BitCanna honlapon látható. A BCNA-val hamarosan fizikai üzletekben is vásárolhat, de jelenleg csak online vásárlásokhoz használható.
Honnan származik a jelenleg létező BCNA?
A BitCanna a jelenleg létező BCNA-t az ICO befektetőinek adta el. Az eladásból származó pénzt a platform és a termékek fejlesztésére használták fel.
Mire van szükségem, ha a BitCannával akarok fizetni?
A vásárláshoz csak a tárcára és a BCNA érmékre van szükség!

BitCanna tárca

Mi az a tárca?
A kriptovalutákhoz tartozó tárcák hasonlóak az online bankszámlákhoz. Ezekkel tudsz biztonságosan tárolni, fogadni vagy éppen küldeni BitCanna coin-okat (BCNA). De nem minden kriptotárca kompatibilis minden egyes valutával. Ahhoz, hogy BCNA-d lehessen, először telepítened kell egy BitCanna tárcát a Chrome-hoz, vagy a Brave-hez az Asztalodra, esetleg használd a Cosmostation nevű tárcát a mobil eszközödön.
Hol találom meg a BCNA-egyenlegemet?
Ha bármikor ellenőrizni szeretnéd a BCNA egyenlegedet, egyszerűen nyisd meg a Keplr böngészőbővítményt vagy a BitCanna tárcádat.
Mi az a seed phrase?
A seed phrase kifejezés olyan szavak listáját jelenti, amely a tárcád kulcsaként funkcionál. Ha tudod a seed phrase-ed, akkor bármilyen eszközről hozzá tudsz férni a tárcádban lévő kripto-dhoz - lényegében egy biztonsági szerepet tölt be arra, az esetre, ha valami balul sülne el, ami azt jelenti, hogy a pénzed biztonságosan tárolva lesz még abban az esetben is, ha a számítógéped vagy telefonod cserben hagyna. Épp ezért létfontosságú, hogy ezt egy biztos helyre jegyezd fel magadnak, és így egy ilyen esetben képes legyél visszaszerezni a crypto-dat. Mi azt javasoljuk, hogy írd le a seed phrase-edet egy darab papírra, és azt tedd el egy biztonságos helyre, emellett pedig készíts róla másolatot egy biztonságos eszközön is.
Mi az a BitCanna web tárca?
A BitCanna web tárca olyan, mint ha a BCNA coin-jaid bankszámlája lenne. Ezzel tudod tárolni, fogadni és küldeni a coinokat. A használatához a böngésződben szükséged lesz a Keplr bővítményre.
Mi az a Keplr böngésző-bővítmény?
Ez egy multi-tárca bővítmény, mellyel a BCNA coin-jaidat tudod tárolni. Ehhez csak le kell töltened a bővítményt, és így használnod a BitCanna tárcádat.

Bitcanna (BCNA) érmék vásárlása

Hogyan vásárolhatok BitCanna érmét (BCNA)?
Hogy megtudd, miként tudsz BCNA coin-okhoz jutni, keresd fel a "BCNA szerzése" c. útmutatót.
Mennyi a tranzakciós díj?
A BitCanna tranzakciós díjai elhanyagolhatóak; általában körülbelül 0,00001 USD / 0,00001 € tesznek ki tranzakciónként, attól függően, hogy mennyire terhelt a rendszer. A BitCanna hitelkártyával történő vásárlás azonban fixdíjas, tranzakciónként körülbelül 3–4 euró. Erre az Indacoin-nek fizetett díjra azért van szükség, hogy egyszerűen használhassa a BCNA-t átváltás nélkül.
Honnan tudhatom, hogy mennyi BCNA-érmét kell vásárolni?
Ez könnyű! Azzal, hogy a RQS-nél a BCNA-t választod fizetési módnak, egyből látni fogod, hogy hány coin-ra lesz szükséged a tranzakcióhoz.
Több BCNA-t vásároltam, mint amennyit a rendelésemre költöttem. Mit tehetek velük?
A fennmaradó BCNA-érméket tárolhatja a pénztárcájában a következő vásárlásig. Tudnia kell azonban, hogy a BitCanna értéke a kereslet és a kínálat szerint ingadozik. Tehát a pénztárcájában lévő összeg időről időre változhat, még akkor is, ha nem küld és nem fogad érméket.
Mennyi időbe telik, amíg a BCNA megérkezik az Indacoin-tól történő vásárlás után?
Miután befejezted az azonosítási folyamatot, a coin-jaid egy órán belül megérkeznek a BitCanna tárcádba.
Miért ingadozik a BCNA értéke?
A BitCanna érme (BCNA), mint bármely más kriptovaluta, a kriptovaluta tőzsdéken élő kereskedelem alatt áll. A kínálat és a kereslet mmindig befolyásolja a a BCNA értékét. Ez azt jelenti, hogy a BitCanna érme értéke nem stabil. Ha a BCNA-t a pénztárcájában tárolja, az összeg idővel valószínűleg kissé növekszik vagy csökken.

Fizetés a Royal Queen Seeds rendelésért

Tudni fogja a bankom, hogy kannabiszhoz kapcsolódó termékeket vásároltam?
Nem. Az adatvédelem rendkívül fontos a BitCanna számára. Bankszámlakivonatán nem látszik majd, hogy kannabiszhoz kapcsolódó termékeket vásárolt-e, vagy honnan vásárolta őket. Az egyetlen kapcsolódó tranzakció, amely megjelenik, az, hogy az Indacointól vásárolt - amikor biztonságosan vásárol BCNA-t.
Cserélhetek BCNA-t fiat valutára (euróra, dollárra vagy fontra)?
Igen, de ezt egy kripto tőzsdén kell megtennie.
Küldhetek BCNA-t más felhasználóknak?
Természetesen! Csak a címzett egyedi BitCanna pénztárca címére van szüksége. Egyszerű a dolog!

Hogyan biztosítja a BitCanna a BCNA-érmék biztonságát?

Hogyan biztosítja a BitCanna a BCNA-érmék biztonságát?
Az adatvédelem és biztonság rendkívül fontos a BitCanna számára. Biztonságos blockchain-technológiára épül, decentralizált rendszerrel, hogy megvédjék a felhasználók magánéletét. Senki sem fér hozzá a pénzeszközökhöz - még a BitCanna sem! Éppen ezért biztonsági másolatot kell készítenie a pénztárcájáról és a jelszavairól egy külső meghajtóra vagy valami hasonlóra. Ezek segítségével még akkor is helyreállíthatja pénztárcáját, ha elveszíti a telefonját, vagy a a tárca adatait.
Hogyan tudom áthelyezni a pénztárcámat egy másik eszközre?
Két dologra van ahhoz szükséged, hogy a tárcádat egy másik eszközre át tudd vinni: a Keplr-re és a seed phrase-edre. Telepítsd a bővítményt a böngésződben, és kattints a "fiók importálására", mint bejelentkezési mód. Ezután gépeld be a seed phrase-edet a fiókod visszaállításához.
Elveszett a seed phrase a Keplr tárcámhoz. Mit lehet ilyenkor tenni?
Ha még mindig hozzá tudsz férni a Keplr tárcádhoz, akkor meg tudod nézni, hogy mi volt a seed phrase-ed a böngésződön belül. Viszont, ha elvesztetted a hozzáférésed a Keplr-hez és a helyreállítási jelszód sem tudod, akkor elveszted a hozzáférést a pénzed felett. Épp ezért, érdemes több, biztonságos helyre is lejegyezni ezt, akár a papír fénymásolásával, vagy éppen szövegdokumentumként egy USB pendrive-on.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.