Hogyan fizethetünk BitCanna-val a Royal Queen Seeds-nél?

Fontos tanácsok a Bitcanna Payments szolgáltatással kapcsolatban!

A BitCanna karbantartása miatt a BitCanna fizetések átmenetileg nem lesznek elérhetők. Ha még maradt BCNA-ja, olvassa el az alábbi cikket, és az ott leírtak szerint cselekedjen.

BitCanna Cosmos Launch: Full Update - BitCanna

A BitCanna a válasz a kannabiszipart sújtó pénzügyi akadályokra. Ez a biztonságos és skálázható fizetési megoldás kiszorítja a bankokat, a hitelkártya-társaságokat és az egyéb fizetési szolgáltatókat a történetből - ezek az intézmények ugyanis továbbra sem hajlandóak kezelni az iparágon belüli legális ügyleteket. A BitCanna platform középpontjában a BitCanna érme (BCNA) áll, amely megbízható fizetőeszközként használható. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet a BitCannával fizetni a Royal Queen Seeds webáruházban történő vásárlásokért

Bitcanna, powered by the Industry

Hogyan kell fizetni a BitCannával a Royal Queen Seeds-nél

 • BitCanna Lite vagy Mobiltárca → A BCNA küldéséhez, fogadásához és tárolásához digitális pénztárcára van szüksége. Töltse le a mobil alkalmazást okostelefonjára (ha Androidot használ a Google Play Áruházból töltse le a pénztárcát, ha ön Apple felhasználó az App Store-ban keresse), vagy a BitCanna Lite tárcát, amely a Windows és a MacOS rendszerekkel működik.
 • BitCanna érme (BCNA) → A fizetésekhez használt pénznem.

Fontos tények a BCNA-val történő fizetésről az RQS-nél

 • BCNA-érméket szerezni egyszerű. Használja a hitelkártyáját, és vásároljon legalább 50 euróért. A kriptovaluta-tőzsdén is vásárolhat, de ott további díjak és nehézségek merülhetnek fel.
 • Az első BCNA vásárlás során igazolnia kell a személyazonosságát, de ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Amikor legközelebb BCNA érméket vásárol a hitelkártyájával, akkor már nincs szükség erre a procedúrára.
 • Annyi BCNA-érmét vásárolhat, amennyit csak akar. A vásárlás után a megmaradt érméket tárolhatja a BitCanna tárcájában későbbi felhasználás céljából. Tudnia kell, hogy a BCNA értéke folyamatosan ingadozik. Ez azt jelenti, hogy a későbbiekben az érmék többet, vagy kevesebbet is érhetnek.
 • Ha a megadott QR-kód használatával fizet a megrendelésért, a tranzakció befejezéséhez feltöltjük a kért összeget. Ha QR-kód nélkül fizet, ne felejtse el átutalni a megadott összeget a megrendelés teljesítése előtt. Ha az elküldött összeg nem egyezik meg pontosan az előírt BitCanna összeggel, a rendszer nem dolgozza fel a fizetést. Ebben az esetben kapcsolatba kell lépnie ügyfélszolgálatunkkal.

Hogyan fizessen a BitCanna-val (PDF útmutató)

A tárca biztonsági mentése

A BitCanna tárcájához senki más nem fér hozzá. A BitCanna tárca biztonságának megőrzése érdekében fontos, hogy jelszavait és biztonsági másolatait megbízható helyen (USB-meghajtó stb.) tárolja. Ez az egyetlen mód tárcájának helyreállítására vagy új eszközökre történő átvitelére.

Bemutatjuk a BitCanna-t

Mi a BitCanna?
A BitCanna egy decentralizált fizetési platform, amely a kannabiszipar kezdeményezésére jött létre. Ez biztonságos alternatívája a bankoknak, hitelkártya-társaságoknak és más fizetési szolgáltatóknak, amelyek nem foglalkoznak a kannabisziparhoz kapcsolódó tranzakciókkal. A BitCanna érme (BCNA) az a (digitális) pénznem, amelyet a kannabiszhoz kapcsolódó termékek vásárlásához használnak.
Ki alkotta meg a BitCannát?
A BitCanna platform bevezetéséért a kannabiszipar legfontosabb üzleti gondolkodói felelősek. Céljuk egy biztonságos és megbízható fizetési hálózat biztosítása a fogyasztók és a vállalkozások számára, amely egyidejűleg a szabályozók és a hagyományos fizetési rendszerek elvárásainak is megfelel.
A BitCanna használatának előnyei:
A BitCanna használata nem csak egyszerű, de számos előnnyel is jár, többek között:

 • Bizonságos pénzeszköz
 • Elhanyagolható tranzakciós díjak
 • Teljes titoktartás
 • A pénztárca és a BCNA teljes ellenőrizhetősége
 • Promóciók, kedvezmények stb.
 • Hasonló gondolkodású fogyasztók és vállalkozások közössége

A BitCanna célja, hogy előnyös legyen mind a vállalkozók, mind a fogyasztók számára, megkönnyítve a kedvenc termékek vásárlását és ennek megfelelő értékelését.
Mely üzletek fogadják el a BCNA-t?
A BCNA-t jelenleg a Royal Queen Seeds és a Zamnesia webáruházakban használhatja. Hamarosan azonban sok más üzletben is fizethet a BCNA-val. A BitCanna Szövetség tagjainak teljes listája a BitCanna honlapon látható. A BCNA-val hamarosan fizikai üzletekben is vásárolhat, de jelenleg csak online vásárlásokhoz használható.
Honnan származik a jelenleg létező BCNA?
A BitCanna a jelenleg létező BCNA-t az ICO befektetőinek adta el. Az eladásból származó pénzt a platform és a termékek fejlesztésére használták fel.
Mire van szükségem, ha a BitCannával akarok fizetni?
A vásárláshoz csak a tárcára és a BCNA érmékre van szükség!

BitCanna tárca

Mi az a tárca?
A tárcában tárolja a BCNA-t digitálisan. A BitCanna Mobiltárca alkalmazás elérhető telefonjára (Android & Apple), vagy a Lite pénztárcát telepítheti asztali számítógépre (Windows / MacOS). A Mobil pénztárca egyszerű QR-kód technológiát használ a fizetések kezdeményezésére, míg a Lite tárca a számítógép segítségével történő egyszerű vásárlást teszi lehetővé.
Használhatom a Lite-ot és a mobiltárcát is?
Megteheti, de erre nincs szükség. Ha azonban mégis mindkét pénztárcával rendelkezik, többféle módon fizethet a termékekért. Ezek a tárcák azonban nem kapcsolódnak egymáshoz, azaz az alapok nem oszlanak meg közöttük.
Mi az a hosszú szám- és betűsor a Mobiltárcában és a Lite pénztárcában? Példa: B7H567ncJDHY8Vjs023JHbhsSwW
Ez az Ön egyedi pénztárca címe - alapvetően mint egy bankszámlaszám. Ezt fogja használni a BCNA küldésére és fogadására. A mobiltárca címe automatikusan jön létre, amikor letölti és megnyitja a Mobil és / vagy Lite tárcát. Ne felejtse el azonban, hogy a pénztárca címe nem ugyanaz, mint az ön privát kulcsa. Bár az is tartalmaz szám- és betûsort is, a privát kulcsot senkivel nem szabad megosztania.
Hol találom meg a BCNA-egyenlegemet?
A BCNA-egyenleget a Lite pénztárca vagy Mobiltárca irányítópultján láthatja.
Hogyan tudom áthelyezni a pénztárcámat egy másik eszközre?
Ahhoz, hogy a mobil pénztárcáját egy másik eszközre helyezze, egy "helyreállító mondat" szükséges. Ez 12 szóból áll, és a mobiltárca létrehozásakor jön létre. E kifejezés nélkül nem továbbíthatja pénztárcáját. Lite pénztárcájának másik eszközre történő áthelyezéséhez szüksége lesz mind a biztonsági másolat fájlra, mind a jelszóra, amelyet a pénztárca létrehozásakor választott. A privát kulcsot is használhatja a Lite pénztárca átviteléhez. Ezek egyik sem hiányozhat, különben nem tudja áthelyezni a tárcáját.
Elvesztettem a mobiltárcám helyreállító mondatát. Mit tegyek?
Ha elvesztette a helyreállító mondatot, akkor azt a mobiltárcája „Beállítások” részében visszaállíthatja. Ehhez a pénztárcájába történő bejelentkezéshez használt ellenőrző kódra lesz szüksége. Ha elvesztette mind a helyreállítási mondatot, mind az ellenőrző kódot, akkor nem lesz képes visszaszerezni a pénzeszközöket. Ezért nagyon ajánlott, hogy a kifejezést biztonságos helyen tárolja, például szöveges dokumentumként az USB meghajtón.
Elvesztettem a Lite pénztárcámhoz tartozó jelszót, a privát kulcsot és a biztonsági mentési fájlt. Mit tegyek?
Ha elvesztette a Lite pénztárca jelszavát, privát kulcsát és biztonsági másolatát tartalmazó fájlját, sajnos nem fogja tudni elérni pénzeszközeit. Éppen ezért fontos, hogy biztonságos helyen tárolja a biztonsági mentési fájlt, a jelszót és a személyes kulcsot.
Nem férek hozzá a telefonomhoz, így mostmár nem tudom elérni a mobiltárcámat. Mit tegyek?
Ha már nem fér hozzá a telefonjához, a helyreállító mondattal az új mobiltelefonján is beállíthatja a mobiltárcáját. Ezért kell biztonsági másolatot készíteni a helyreállítási mondtaról egy külső meghajtón.

Bitcanna (BCNA) érmék vásárlása

Hogyan vásárolhatok BitCanna érmét (BCNA)?
A BCNA hitelkártyával is megvásárolható, de legalább 50 euró értékben kell vásárolnia Ennek az az oka, hogy az Indacoin, a BitCanna partnere, minden tranzakcióért díjat számít fel. Ez a díj lehetővé teszi, hogy egyszerűen fizethessen a rendeléséért anélkül, hogy kriptovaluta átváltásra kerülne sor. Hogy kárpótoljuk a költségekért, és hogy továbbra is részesülhessen a BitCannával történő fizetés előnyeiből, a vásárlásokra 15% kedvezményt biztosítunk.
BCNA vásárlásához keresse fel a BitCanna weboldalát itt.
Alternatív megoldásként BCNA-érméket a Coindeal és a Stex kriptovaluta-tőzsdén is vásárolhat . Ha nem ismeri a kripto tőzsdét, a fenti módszer alkalmazását javasoljuk.
Mennyi a tranzakciós díj?
A BitCanna tranzakciós díjai elhanyagolhatóak; általában körülbelül 0,00001 USD / 0,00001 € tesznek ki tranzakciónként, attól függően, hogy mennyire terhelt a rendszer. A BitCanna hitelkártyával történő vásárlás azonban fixdíjas, tranzakciónként körülbelül 3–4 euró. Erre az Indacoin-nek fizetett díjra azért van szükség, hogy egyszerűen használhassa a BCNA-t átváltás nélkül.
Honnan tudhatom, hogy mennyi BCNA-érmét kell vásárolni?
Amikor a Royal Queen Seedsnél megrendelést ad le és fizetési módként a BitCanna-t választja, a megrendelésből automatikusan levonják a a 15% -os engedményt. Miután letöltötte a tárcáját, rákattinthat a megerősítésre az RQS pénztár oldalán. Itt megnézheti a szükséges BCNA-érmék mennyiségét. Hitelkártyájával azonnal megvásárolhatja ezeket az érméket. Ha van elég érméje, akkor közvetlenül fizethet a megrendeléséért.
Több BCNA-t vásároltam, mint amennyit a rendelésemre költöttem. Mit tehetek velük?
A fennmaradó BCNA-érméket tárolhatja a pénztárcájában a következő vásárlásig. Tudnia kell azonban, hogy a BitCanna értéke a kereslet és a kínálat szerint ingadozik. Tehát a pénztárcájában lévő összeg időről időre változhat, még akkor is, ha nem küld és nem fogad érméket.
Mennyi időbe telik, amíg a BCNA megérkezik az Indacoin-tól történő vásárlás után?
Az érméket rendszerint 15 percen belül kézbesítik a BitCanna-címre. Ha ez egy óránál tovább tart, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Indacoin-nal a webhelyükön található élő chat gomb segítségével. A BitCannával közvetlenül is kapcsolatba léphet.
Miért ingadozik a BCNA értéke?
A BitCanna érme (BCNA), mint bármely más kriptovaluta, a kriptovaluta tőzsdéken élő kereskedelem alatt áll. A kínálat és a kereslet mmindig befolyásolja a a BCNA értékét. Ez azt jelenti, hogy a BitCanna érme értéke nem stabil. Ha a BCNA-t a pénztárcájában tárolja, az összeg idővel valószínűleg kissé növekszik vagy csökken.

Fizetés a Royal Queen Seeds rendelésért

Tudni fogja a bankom, hogy kannabiszhoz kapcsolódó termékeket vásároltam?
Nem. Az adatvédelem rendkívül fontos a BitCanna számára. Bankszámlakivonatán nem látszik majd, hogy kannabiszhoz kapcsolódó termékeket vásárolt-e, vagy honnan vásárolta őket. Az egyetlen kapcsolódó tranzakció, amely megjelenik, az, hogy az Indacointól vásárolt - amikor biztonságosan vásárol BCNA-t.
Milyen tranzakciós díjak vannak?
A tranzakciós díjak tranzakciónként körülbelül 0,00001 USD / 0,00001 € körül mozognak, attól függően, hogy mennyire terhelt a rendszer. A BitCanna hitelkártyával történő vásárlásakor tranzakciónként egy fix összegű, körülbelül 3–4 eurós díj fizetendő, amelyet az Indacoinnak fizet a tökéletes felhasználói élményért.
Cserélhetek BCNA-t fiat valutára (euróra, dollárra vagy fontra)?
Igen, de ezt egy kripto tőzsdén kell megtennie. Vegye figyelembe, hogy ez nem tartozik a BitCanna hatáskörébe, de az útmutatóban talál további információkat.
Küldhetek BCNA-t más felhasználóknak?
Természetesen! Csak a címzett egyedi BitCanna pénztárca címére van szüksége. Egyszerű a dolog!

Hogyan biztosítja a BitCanna a BCNA-érmék biztonságát?

Az adatvédelem és biztonság rendkívül fontos a BitCanna számára. Biztonságos blockchain-technológiára épül, decentralizált rendszerrel, hogy megvédjék a felhasználók magánéletét. Senki sem fér hozzá a pénzeszközökhöz - még a BitCanna sem! Éppen ezért biztonsági másolatot kell készítenie a pénztárcájáról és a jelszavairól egy külső meghajtóra vagy valami hasonlóra. Ezek segítségével még akkor is helyreállíthatja pénztárcáját, ha elveszíti a telefonját, vagy a a tárca adatait.
Hogyan tudom áthelyezni a pénztárcámat egy másik eszközre?
Ahhoz, hogy a mobil pénztárcáját egy másik eszközre helyezze, egy "helyreállító mondat" szükséges. Ez 12 szóból áll, és a mobiltárca létrehozásakor jön létre. E kifejezés nélkül nem továbbíthatja pénztárcáját. Lite pénztárcájának másik eszközre történő áthelyezéséhez szüksége lesz mind a biztonsági másolat fájlra, mind a jelszóra, amelyet a pénztárca létrehozásakor választott. A privát kulcsot is használhatja a Lite pénztárca átviteléhez. Ezek egyik sem hiányozhat, különben nem tudja áthelyezni a tárcáját.
Elvesztettem a mobiltárcám helyreállító mondatát. Mit tegyek?
Ha elvesztette a helyreállító mondatot, akkor azt a mobiltárcája „Beállítások” részében visszaállíthatja. Ehhez a pénztárcájába történő bejelentkezéshez használt ellenőrző kódra lesz szüksége. Ha elvesztette mind a helyreállítási mondatot, mind az ellenőrző kódot, akkor nem lesz képes visszaszerezni a pénzeszközöket. Ezért nagyon ajánlott, hogy a kifejezést biztonságos helyen tárolja, például szöveges dokumentumként az USB meghajtón.
Elvesztettem a Lite pénztárcámhoz tartozó jelszót, a privát kulcsot és a biztonsági mentési fájlt. Mit tegyek?
Ha elvesztette a Lite pénztárca jelszavát, privát kulcsát és biztonsági másolatát tartalmazó fájlját, sajnos nem fogja tudni elérni pénzeszközeit. Éppen ezért fontos, hogy biztonságos helyen tárolja a biztonsági mentési fájlt, a jelszót és a személyes kulcsot.
Nem férek hozzá a telefonomhoz, így mostmár nem tudom elérni a mobiltárcámat. Mit tegyek?
Ha már nem fér hozzá a telefonjához, a helyreállító mondattal az új mobiltelefonján is beállíthatja a mobiltárcáját. Ezért kell biztonsági másolatot készíteni a helyreállítási mondtaról egy külső meghajtón.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk