Cannabis seeds with discount

ÍRJ EGY VÉLEMÉNYT ÉS SZEREZZ VELE 10% KEDVEZMÉNYT

10% KEDVEZMÉNY A ROYAL QUEEN SEEDS KANNABISZ MAGOKBÓL

Szeretnél kapni 10% kedvezményt a következő rendelésedből, amikor feminizált kannabisz magot rendelsz? Amit tenned kell, az mindössze annyi, hogy visszajelzel nekünk az általad már tesztelt fűmag fajtákról.

A Royal Queen Seeds-nél mindig keressük a különböző megoldásokat, hogy fejlesszük a szolgáltatásunk minőségét, és a kannabisz genetikáját. Ezért szeretnénk, hogy visszajelezz mind a szolgáltatásról, mind a termékről!

Hogy megköszönjük az időt és az erőfeszítést egy 10%-os kedvezményt nyújtó voucherrel szeretnénk kedveskedni, azoknak a vásárlóknak, akik megírják a termékről a tapasztalataikat a weboldalunkon.

Akkor is tudsz visszajelzést küldeni a termékünkről, ha azt egy helyi Royal Queen Seeds growshopban veszed meg. Mindössze annyit kell tenned, hogy regiszrálsz a weboldalunkon: az "Új felhasználói fiók regisztrálása" menüpont alatt.

ÍRJON EGY ÉRTÉKELÉST A TRUSTPILOTON 10% KEDVEZMÉNYES VOUCHERÉRT

Amellett, hogy a Royal Queen Seeds oldalán ír egy értékelést, most már a Trustpiloton is leírhatja rólunk tapasztalatait. Ha így tesz, akkor kap tőlünk egy 10% kedvezményes vouchert amit jóváírunk Önnek a következő Royal Queen Seedsen történő vásárlásából. Szóval kattintson és mondja el mit gondol rólunk!

Trustpilot review

Köszönjük a támogatásokat és a visszajelzéseket!

Royal Queen Seeds

 

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories