Honnan tudom meg, hogy megkapták a rendelésemet?

Amikor beérkezik egy rendelés a Royal Queen Seeds oldalán, azt automatikusan mentjük az adatbázisunkban. Ezután küldünk egy megerősítő e-mailt, amelyben a rendelt termékeket összeírjuk. Abban az esetben, ha ezt az e-mailt nem kapja meg, nézze meg a levélszemetes, vagy a kéretlen e-mail mappáit.

Weboldalunkon bármikor bejelentkezhet saját felhasználó felületére. Itt ellenőrizheti a rendeléseit és megnézheti azoknak aktuális státuszát. Amint feladjuk postán a termékét, küldünk egy értesítő e-mailt, és frissítjük rendelés státuszát.

Visszavonhatom a rendelésemet?

A rendelés visszavonása nem probléma. Ha még nem fizetett, akkor nem is szükséges jelezni a visszavonási szándékát, hiszen ha néhány nap alatt nem érkezik fizetés, automatikusan törlődik a rendelés.

Fizetés után már csak addig lehet visszavonni a rendelést, amíg fel nem adjuk a postán. A felhasználó felületen a termék státusza jelzi, hogy ez megtörtént-e.


Változtathatok a rendelési címemen, vagy elérhetem azt, hogy máshova küldjék a csomagot?

A weboldalas felhasználójában változtathatja a címét, de lehetséges az is, hogy ismerőséhez, vagy barátjához postázunk. Ezt egyszerűen jelezni kell a rendelés során.

Mennyibe kerül a postázás és a biztosítás?

A rendelt magok számától függetlenül ingyenesen postázunk a világon bárhová, méghozzá névtelen csomagolásban. Egyszerű borítékban, vagy postai csomagban adjuk fel a rendeléseket. Ezek a csomagok nem nyomon követhetőek, és ha véletlenül nem érkezik meg a rendelése, az már nem a mi felelősségünk.

Azonban kérhet nyomon követhető csomagot is, ennek a szolgáltatásnak a fix ára rendelésenként € 5,95. Ebben az esetben biztosítva van a rendelés lopás esetére.

Milyen név lesz a bankszámlakivonatomon?

A Royal Queen Seeds-nél ügyelünk arra, hogy privátak legyenek a szolgáltatásaink. A nevünk sosem jelenik meg a rendelők bankszámláján, tehát sosem fogja megtudni senki, hogy cannabis magokat rendelt. A személyes adatait a legnagyobb óvatossággal kezeljük és sosem adjuk meg harmadik félnek.

Mennyi ideig tart, míg megérkezik a rendelés?

A fizetés megérkezése után azonnal feladjuk a rendelést, általában 2-6 munkanap elteltével érkezik meg a rendelőhöz.

További információért kérjük látogassa meg a szállítási információs oldalunkat!

Miként kerül postára a rendelésem?

Minden rendelést expressz diszpécserszolgálaton keresztül adunk fel. A magokat buborékcsomagolásba csomagoljuk és beletesszük egy erős borítékba. A csomag tartalma nincsen jelezve a csomagoláson. Egyedül a rendelő neve, címe és egy visszaszállítási cím szerepel rajta, ami nem a Royal Queen Seeds címe.

Visit Customer Support for further information.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories