RQS Pro: Vezető kannabisz innováció és fejlesztés

RQS Pro: Vezető kannabisz innováció és fejlesztés

Az éghajlat és a környezet soha nem látott veszélyekkel szembesül. A globális felmelegedés, az ökológiai összeomlás és a kiterjedt szennyezés következtében bolygónk döntő fordulóponthoz érkezett. A kormányok malmai szerte a világon lassan őrölnek, magánszemélyként és vállalatként rajtunk a sor, hogy tegyünk valamit.

Az RQS-nél nagy tapasztalattal rendelkezünk olyan környezetbarát és innovatív gyakorlatokkal kapcsolatban, mint például az ökológiai termesztési technikák alkalmazása, a természetes fény felhasználása, valamint a hatékonyabb technológiába történő beruházás a növénytermesztés érdekében. Most azonban úgy gondoljuk, hogy egy lépéssel tovább léphetünk, és ezt meg akarjuk osztani a világgal.

Ezért hoztuk létre az RQS Pro. Hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink és ismereteink felhasználásával fejleszteni kívánjuk a kannabisz-ipar kutatását és oktatását, hogy új módszereket fedezzünk fel a lehető leginnovatívabbá és legfenntarthatóbbá tételhez.


Mi az RQS Pro?

Video id: 733881361

Az RQS Pro célja a kannabiszgenetika, a termesztési és nemesítési technológiák, technikák, valamint a kannabinoidok legújabb fejlesztéseinek kutatása és újítása.

"A küldetés kettős: jobb, nagyobb hozamú és stabilabb kannabiszfajták létrehozása - és az ágazat határainak kiterjesztése."

Minél többet tudunk a kannabinoidokról, amelyeket a kannabisz- és kannabinoid-kutatásunk során fejleszteni fogunk, annál inkább képesek leszünk a kannabisz-fajtákat mindenki igényeihez igazítani, és elősegítjük a kannabinoidok - mind orvosi, mind szabadidős - globális felhasználását is.

Mi az RQS Pro?

RQS és RQS Pro: Szinergikus kapcsolat

Az RQS Pro küldetés annak a hitvallásnak a kiterjesztése, ami az RQS-t az első perc óta jellemzi; hogy ne csak piacvezető legyen, de vezető szerepet töltsön be a kannabisz oktatásában, kutatásában és fejlesztésében is. Az RQS Pro segítségével pedig egy lépéssel tovább lépünk e küldetés teljesítése felé.

Az RQS Pro felfedezései támogatják az RQS-t, és végül a piacra kerülnek. E folyamat révén meghatározzák az új technológiai fejlődés területeit. A genetikai kutatástól a világítási rendszereken és az öntözésen át az ökológiai termesztés fejlesztéséig - az RQS pro fejlesztései drámai módon javítják az RQS által alkalmazott rendszereket.

És fordítva. Ahogy az RQS Pro javítja az RQS-t, ügyfeleink visszajelzései, tapasztalatai és igényei segítenek összpontosítani, alakítani és irányítani, hol kell az RQS Pro-nak időt és energiát fordítani a fejlesztésre.

És a végső növény szempontjából? Ez azt jelenti, hogy a termék minősége - legyen az íz, hozam, erősség vagy stabilitás - még jobb lesz..

Ily módon az RQS két ága folyamatosan táplálja egymást, ami még nagyszerűbb felfedezésekhez vezet.

Ki tudja, meddig juthatunk ezáltal?

Video id: 673601992

Jobb hellyé tenni a világot az RQS Pro segítségével

Ezen fejlesztések egyike sem érné meg, ha nem tennék környezeti szempontból fenntarthatóbbá a kannabisztermesztést. Ezért áll a fenntarthatóság a kutatásunk középpontjában.

Gyorsabban és kompaktabban növekvő növények létrehozásával kevesebb erőforrásra lesz szükség az egyes növények növekedéséhez. Az új, innovatív technikák kifejlesztésével - amelyek kiaknázzák a természet erejét és csökkentik a mi hatásunkat, segíthetünk abban, hogy a bolygó egészséges maradjon a következő generációk számára. A kutatásba történő befektetéssel keressük a lehetőséget, hogy szélesítsük az ipar határait, és több tudást, több ismeretet adjunk, hogy az ezt övező kérdések érthetőbbek legyenek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.