Scratch Card

A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN INGYENESEK AZ RQS-NÉL

Méltó módon ünnepeljük a kannabisz iránti szeretetünket - egy kis zölddel! A következő megrendelésénél tartsa szemét az exkluzív RQS kaparós kártyákon. Csak annyit kell tennie, hogy felfedi a rejtett kódot és esélyt kap arra, hogy későbbi megrendelések során ingyenes magokat nyerjen.

Minél nagyobb a megrendelés, annál nagyobb a nyeremény esélye a sorsjegyén. Ne felejtsen el termesztő eszközöket, ajándéktárgyakat betárazni, vagy meglepni magát egy vaporizátorral, hogy a lehető legtöbb ingyenes magot szerezze meg.

Scratch_card_prizes_banner_900x250%20(1)

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A kaparós kártya ingyenes termékre jogosít, amely a következő megrendeléskor váltható be. A kódok a kaparós kártyára nyomtatott lejárati dátumig érvényesek. Az utalványkódok minden kaparós kártya esetén személyre szólóak, és nem cserélhetők vagy módosíthatók.

Az RQS előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatja, kiegészítheti, felfüggesztheti, visszavonhatja, eltávolíthatja vagy egyéb módon módosíthatja a promóciót.

Egyéb módszerek ingyenes kannabiszmagok beszerzésére.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.