• Fenix hibrid vaporizátor
 • Fenix hibrid vaporizátor
 • Fenix hibrid vaporizátor
 • Fenix hibrid vaporizátor

Fenix hibrid vaporizátor

Pack content:

3 Ingyen cannabis magok
RQS Gravírozott Fém Grinder
A Fenix hibrid vaporizátor kiválóan alkalmas a hordozható modelleket kedvelő felhasználók számára. A lehetőség, hogy választhat a virág vagy koncentrátum vaporizálása között a szabadság érzését adja - ahogyan a rövid hevítési idő is igény szerint slukkokat eredményez.
 4.5/5 (3) Írja meg a véleményét
€ 89.00 No stock
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Weecke - Fenix hibrid vaporizátor: egy hordozható konvekciós modell

A Fenix Hybrid a Fenix párologtatók 4. generációját képviseli. Ez a modell koncentrátumokat, viaszokat, olajokat és szárított növényeket is képes kezelni. Az kamra - amely étkezési célokra is alkalmas fémből készül - egyszerre akár 0,3 g virágot is képes tárolni és ez több, mint elegendő egy jókora high eléréséhez.

NAGYSZERŰ ÍZ A KONVEKCIÓS FŰTÉSSEL

A Fenix Hybrid a konvekciós áramlást használja a kamra tartalmának felmelegítésére. A szabadalmaztatott alapelemek beszívják a levegőt és 40 másodperc alatt felmelegítik. Ez a módszer a forró levegő áramlását használja a növények vagy koncentrátumok melegítéséhez - ez egyenletes párologtatást, jobb ízt és jobb hőmérséklet-szabályozást eredményez.

A szájrész lehajlik, és egyenesen ül a vape felső végén. A lítium akkumulátor töltési ideje 1,5 óra és egy teljes feltöltéssel nyolc ciklust is ki tud szolgálni. Teljesen feltöltve akár egész napos túrázás, munka vagy bármilyen egyéb tevékenység mellett is kitartóan együttműködik. A tervezők automatikus kikapcsolást is beépítettek, amely akkor lép működésbe, ha 5 percig nem használták a készüléket. Ez a funkció biztosítja, hogy az akkumulátor energiája ne pazarolódjon feleslegesen

A Fenix Hybrid négy különböző hőbeállítással rendelkezik, mindegyikhez saját szín tartozik a LED-kijelzőn. Ilyen a 170° (zöld), 180° (kék), 190° (lila) és 210° (piros). Az alacsonyabb hőmérsékleteken jobb ízekkel találkozhatunk az illékony terpének megőrzése miatt, míg a magasabb hőmérsékleteken bőségesen érkeznek a kannabinoidok a rendszerbe.

Az eszköz alkotói figyelmet fordítottak a Fenix Hybrid karcsú kialakítására is. A lekerekített éleknek köszönhetően az eszköz jól illeszkedik a kézbe és bár pillekönnyű, de nem tűnik olcsónak.

THE RQS PACK: GET THE FENIX HYBRID VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our FENIX HYBRID Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Metal Engraved Grinder
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Fenix Hybrid Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***


  By R. B. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Fenix :) killer!!!
  Comment : absolutely perfect at such a price, I am very happy, haha bad luck because I stopped using my conduction vaporizers haha :) such a life! I recommend a 5 stars product!

  By A. S. on 26/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Good product
  Comment : I have been using it for two weeks now and all I can say is it was a great buy. It does what it should, is easy to use. The only thing I miss is wider range of temperatures, but these four are enough for regular use. It is definitely worth the price.

  By M. F. on 14/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Molto buone
  Comment : Ottimo prodotto, economico e facile da usare


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.