Fenix hibrid vaporizátor

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 Ingyen cannabis magok
A Fenix hibrid vaporizátor kiválóan alkalmas a hordozható modelleket kedvelő felhasználók számára. A lehetőség, hogy választhat a virág vagy koncentrátum vaporizálása között a szabadság érzését adja - ahogyan a rövid hevítési idő is igény szerint slukkokat eredményez.
€ 79.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Weecke - Fenix hibrid vaporizátor: egy hordozható konvekciós modell

A Fenix Hybrid a Fenix párologtatók 4. generációját képviseli. Ez a modell koncentrátumokat, viaszokat, olajokat és szárított növényeket is képes kezelni. Az kamra - amely étkezési célokra is alkalmas fémből készül - egyszerre akár 0,3 g virágot is képes tárolni és ez több, mint elegendő egy jókora high eléréséhez.

NAGYSZERŰ ÍZ A KONVEKCIÓS FŰTÉSSEL

A Fenix Hybrid a konvekciós áramlást használja a kamra tartalmának felmelegítésére. A szabadalmaztatott alapelemek beszívják a levegőt és 40 másodperc alatt felmelegítik. Ez a módszer a forró levegő áramlását használja a növények vagy koncentrátumok melegítéséhez - ez egyenletes párologtatást, jobb ízt és jobb hőmérséklet-szabályozást eredményez.

A szájrész lehajlik, és egyenesen ül a vape felső végén. A lítium akkumulátor töltési ideje 1,5 óra és egy teljes feltöltéssel nyolc ciklust is ki tud szolgálni. Teljesen feltöltve akár egész napos túrázás, munka vagy bármilyen egyéb tevékenység mellett is kitartóan együttműködik. A tervezők automatikus kikapcsolást is beépítettek, amely akkor lép működésbe, ha 5 percig nem használták a készüléket. Ez a funkció biztosítja, hogy az akkumulátor energiája ne pazarolódjon feleslegesen

A Fenix Hybrid négy különböző hőbeállítással rendelkezik, mindegyikhez saját szín tartozik a LED-kijelzőn. Ilyen a 170° (zöld), 180° (kék), 190° (lila) és 210° (piros). Az alacsonyabb hőmérsékleteken jobb ízekkel találkozhatunk az illékony terpének megőrzése miatt, míg a magasabb hőmérsékleteken bőségesen érkeznek a kannabinoidok a rendszerbe.

Az eszköz alkotói figyelmet fordítottak a Fenix Hybrid karcsú kialakítására is. A lekerekített éleknek köszönhetően az eszköz jól illeszkedik a kézbe és bár pillekönnyű, de nem tűnik olcsónak.

AJÁNDÉK AZ RQS-TŐL

A Royal Queen Seeds ingyenes morzsolót és három véletlenszerűen kiválasztott kannabiszmagot is ad minden Fenix Hybrid megrendeléshez. A daráló elősegíti a virág előkészítését, és ha rendelkezésére áll három mag, akkor hamarosan az otthoni termést lélegezheti be.

*** Felhívjuk a figyelmedet, hogy a Royal Queen Seeds Ingyen Magok sémájába a Fenix Hybrid Vaporizátor nem tartozik bele ***

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.